Η διαφορά των Γαλλων με τους Γερμανους είναι οτι οι δεύτεροι έχουν αιματοκυλίσει δυο φορές την ανθρωπότητα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Η διαφορά των Γαλλων με τους Γερμανους είναι οτι οι δεύτεροι έχουν αιματοκυλίσει δυο φορές την ανθρωπότητα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pf7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ναι, αν μου φέρεις ποσοστά και νούμερα που να αποδεικνύουν το αντίθετο γιατί όχι?
Και βεβαία όταν το κάνεις αυτό, εγώ δεν πρόκειται να σε ειρωνευτώ και να κουοταρω οτι με βολεύει.
Ποσοστα και νουμερα οχι, δεν εχω.
Τουλαχιστον οχι διαφορετικα απο αυτα που λενε οτι το 7% των Ελληνων ειναι ναζι, που προσωπικα παντα, δε μου φαινονται τοσο αληθη.
Να "μεταφραζαμε" αυτα τα ποσοστα, θα ειχε ισως ενδιαφερον.
Το μονο που μπορω να παραθεσω ειναι προσωπικη εμπειρια.
Ναι το 7% των Ελλήνων που ψηφίζουν χ.α. είναι ναζί. Και είναι ναζι γιατί πλέον έχουν γνώση για το τι ψηφίζουν, έχουν δει τι έχει κάνει η χ.α. και επομένως για να συνεχίζουν να τους ψηφίζουν, επικροτούν τις πρακτικές της.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pf7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Συγνώμη που στο λέω αλλά οι προσωπικές εμπειρίες με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Οσο και να μη μου αρέσει, τα νούμερα αποτυπώνουν την αλήθεια.
Αυτό καλό είναι να λέγεται συχνά και να μην το ξεχνάμε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ειχα και εγω την ιδια αποψη μεχρι που αλλαξα μετα απο καποιες συζητησεις. Ξερω μερικους που ψηφισαν χ.α. Οταν τους συζητησα, ακομα και πολυ προσφατα και τους εξηγησα τι ειναι αυτοι, τα πιστευω τους, οτι ειναι υμνιστες του χιτλερ κτλ, με κοιταζαν σαν να τους αναλυω πυρηνικη φυσικη. Δεν ειχαν και δυστυχως ακομα δεν εχουν ιδεα. Δεν τους απασχολησε ποτε να ασχοληθουν. Και δεχτηκα να μιλησω μαζι τους γιατι ηξερα οτι αποκλειεται να επικροτουν το ναζισμο. Μπορω να τους χαρακτηρισω ανωριμους και ανευθυνους, γιατι δεν καταλαβαινουν τη σημαντικοτητα της ψηφου τους και βλεπουν το ναζισμο σαν κατι που ανηκει στο παρελθον και εχει σβησει, αλλα ναζιστες οχι. Και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι οι μονοι σε αυτο το 7%. Και παλι ομως προσωπικη εμπειρια.
Συγνώμη αλλα δεν το πιστεύω.......Οχι οτι δεν πιστεύω εσένα, αλλά δεν πιστεύω οτι δεν γνωρίζουν.Παράθεση:
Η μισή χ.α. μπήκε φυλακή για την υπόθεση Φυσσα και αυτοί κάνουν οτι δεν γνωρίζουν τίποτα? Ποιον κοροϊδεύουν? Να πάνε να γαμηθούν τα ναζιδια.
Καλά ρε Μένιο, δεν ξέρεις ότι οι περισσότεροι είναι μαλακες και ψηφίζουν απλά ότι ψηφίζουν οι πολλοί;Παράθεση:
Πχ, σταμάτησε να είναι τις μόδας τώρα ο Σύριζα και ξαφνικά πάει για 45% η ΝΔ. Πως γίνεται αυτό ρε φίλε; Δλδ ψηφίζεις την μια φορά ΣΥΡΙΖΑ και την άλλη ΝΔ; Την οποία αναθεματιζες πριν 4χρονια;
Μην νομίζεις, μόνο οι κουμουνιστες ψηφίζουν με συναίσθηση του τι ψηφίζουν στην Ελλάδα. Και ενα 10% που ψηφίζει ΝΔ. Οι άλλοι ψηφίζουν ότι είναι της μόδας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[YOUTUBE]Z8H61CXSfOQ[/YOUTUBE]
Νταξει το αθεη το καταλαβαινω, αλλα το μηδενιστρια wtf? ppnxoxo
ΕΡΤ3? Από πότε είναι το ρεπορτάζ? 1989?
εσκασε μπομπα στον σκαϊ.
Τι ειναι αυτα ρε πουστη μου; Οχι τιποτα αλλο, αλλα θα σκοτωθει και κανενας ασχετος απο το πουθενα.
Παράθεση:
Και ομως, υπαρχουν δυστυχως ανθρωποι που ακομα και τωρα, δεν εχουν καταλαβει/γνωριζουν.
Για ενα, ισως και αρκετα μεγαλο ποσοστο, η τηλεοραση ειναι μονο για να δουν καμια εκπομπη με κανα ξεκωλο και οταν πεφτουν ειδησεις , εστω και αυτες οι ειδησεις που παιζονται στα καναλια, να ψαξουν καμια αλλη εκπομπη με κανα αλλο ξεκωλο και το ιντερνετ για να ποσταρουν φωτος στο φουμπου. Και η ιστορια, εστω τα βασικα που ακουσαμε στο σχολειο, ειναι για καμποσους κατι τελειως αγνωστο.
Εχεις την αισθηση οτι ολοι εχουν την ιδια αντιληπτικη ικανοτητα, οτι ολοι φιλτραρουν κατι που ακουσαν, οτι ολοι ασχολουνται αρκετα με το να μαθουν τι πρεσβευει ο καθενας κτλ κτλ? @@
Για την υποθεση φυσσα, ξερεις τι καταλαβαν μερικοι? "Κοιτα τους μαλακες, χτυπιουνται για τα πολιτικα". Και αλλαξαν καναλι να δουν κατι πιο ενδιαφερον, Μενεγακη ας πουμε.
Εχεις την αισθηση οτι ολοι το παιρνουν σοβαρα ολο αυτο? Ή οτι εχουν την ικανοτητα να το παρουν σοβαρα? @@ και παλι.
Και συνεχιζω να αναφερομαι σε προσωπικες εμπειριες.
Εδώ θα συμφωνήσω με τον τύπο τον χιονιά. Ξέρεις τι είναι, τι αντιπροσωπεύουν και συνεχίζεις να τους ψηφίζεις. Συνένοχος.Παράθεση:
Συμφωνω κι εγω.
Εχει ενα "ποϊντ" σε αυτο που λεει ο pf7, ομως απο την αλλη, η βλακεια δεν αποτελει αλλοθι.
Έχετε υπ' όψιν σας την εικόνα μίας κοινωνίας με 30% συνειδητοποιημένους οπαδούς του Ναζισμού; Ο Θοδωρής, θέλει να πει ακριβώς ότι μεγάλο ποσοστό των κομμάτων αυτών, είναι ψήφος αποδοκιμασίας στους άλλους.
Έχουμε αναλύσει πολλές φορές ότι η αντίδραση δεν είναι λογικό να εκφράζεται έτσι και ζούμε και στο πετσί μας τα αποτελέσματα της ψήφου "πουτάνα όλα"...
Κάθε κοινωνία έχει ένα ποσοστό γύρω στο 4% που έχει κατασκηνώσει ιδεολογικά στα άκρα... Και ένα ποσοστό 40%, που είναι τελείως ρευστό και πηγαίνει όπου το βγάλει ο δρόμος και με τους κατάλληλους χειρισμούς, φτάνει και εκεί...
Αυτό που λες, εννοείται πως ισχύει τύπε, όπως και πολλοί που ψηφίζουν ό,τι ψηφίζουν... ψηφίζουν γιατί αυτό ψήφιζε ο πατέρας τους, γιατί είναι από συγκεκριμένη περιοχή, γιατί τους έταξαν κάτι, γιατί η νίτσα που πηδάνε ή ο νίτσος που τους πηδάει ψηφίζει αυτό, γιατί τους πάει το χρώμα, γιατί... έτσι.Παράθεση:
ομως η Δημοκρατία στηρίζεται σε σκεπτόμενους και γνώστες Δημότες, όχι σε σούργελα με ταυτότητες που πάνε σε κάλπη. Γι αυτό βγαίνει άλλα αντί άλλων πολλές φορές...
Εδώ έβγαλαν τον σύριζα γιατί... θα τους χάριζε τα δάνεια ρε τύπε, γιατί θα καταργούσε τα διόδια, τι να λέμε τώρα, μιλάμε για γαλοπούλες...
Αυτό λέει και ο pf7 ρε παιδιά. Ότι κανείς δεν ψηφίζει με συνείδηση. Απλά το ποσοστό της ΝΔ που χάθηκε αντί να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ πήρε στη ΧΑ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το να ψηφισει καποιος ασυνειδητα, ενταξει δεν ειναι το καλυτερο, αλλα συμβαινει και ξεπερνιεται. Και η χ.α. πηρε πολλες, μα παρα πολλες, ψηφους ετσι. Δεν νομιζω οτι το εκλογικο της ποσοστο μεταφραζεται απολυτως και σε ποσοστο ναζιστων.
Μου ηταν στεναχωρο, οταν μιλησα με φιλο αδελφικο γι'αυτο το θεμα, πριν καποιους μηνες, και δεν ειχε καταλαβει οτι προκειται περι ναζιστων. Του εξηγησα τι, αποδεδειγμενα, πιστευουν αυτοι και με κοιταζε σαν χανος. Δεν ειμαι σιγουρος οτι ηξερε και το τι ειναι ναζισμος βασικα. Μιλουσαμε και ελεγα απο μεσα μου "α ρε φιλε, ξυλο απελεκητο εμεινες". Και του μιλησα γιατι ξερω οτι αυτος αποκλειεται να στηριζει κατι τετοιο συνειδητα. Και τοσο απλα, μια ψηφος λιγοτερη στους ναζι. Και ξερετε κατι, αν αυτος ο φιλος μιλησει με τον celtic για 10 λεπτα, στις επομενες εκλογες θα ψηφισει κκε (δεν υποννοω κατι, απλα για να καταλβετε οτι το παληκαρι δεν ανηκει ιδεολογικα καπου, ουτε εχει τετοια κολληματα). Πιο πολυ για τετοιες περιπτωσεις μιλαω. Και ειναι πολλες αυτες οι περιπτωσεις.
Μην κρινετε μονο απο τους εαυτους σας κτλ. Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που, δεν ξερω πως να το εκφρασω για να μην ακουστει ασχημα, το επιπεδο τους ειναι παρα πολυ χαμηλο και την πατανε χωρις να το ξερουν. Βλακες? Μπορει. Ναζιστες παντως οχι. Γι'αυτο ανεφερα οτι η προσωπικη εμπειρια ειναι για εμενα πολυ σημαντικη.
ps. δεν προσπαθω να πω οτι κανεις δεν ψηφισε/ψηφιζει συνειδητα χ.α. Προσωπικα μονο εναν ξερω, με τον οποιο εκοψα καθε επαφη.
Που ειναι αυτος? Να μου τον γνωρισεις!!!!!! ppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση: