το αγγουρι τα εκανε σαλαταppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ZouPan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
το αγγουρι τα εκανε σαλαταppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ZouPan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...πράσινος πανωλεθρίαμβος...! ppnxoxo
Φαίδρα, παιδί μου, τι είναι αυτό το μάτι? Με τρομάζει!! :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Phaedra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για βάλε σε παρακαλώ πολύ εκείνη την ωραία, καλλιτεχνικότατη
φωτό (ή άλλη ανάλογη) που είχες στην αρχή!
Ευχαριστώ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
(..μα γιατί..?? προσωπικά το βρίσκω ωραιότατο και διαπεραστικότατο! :-P)
Παρά ταύτα, το αίτημά σας καταχωρήθηκε και ετέθη προς επεξεργασία. Κατά την αναμονή του πορίσματος, μπορείτε να απευθυνθείτε στο κόκκινο φατσαμπούκι που την έχω αβατάρι.
Παρακαλώ. :s6vhaha:
Υ.Γ. Αν βάλω κάποια άλλη εξίσου καλλιτεχνική απ`αυτές που έχω στο μυαλό μου, θα με πάρουν με τις πέτρες ακόμα και τα πλήκτρα. Οπότε το αφήνω καλύτερα για περιορισμένες εμφανίσεις στον εκλεκτό κύκλο των ιντερνετικών επαφών μου. ppnxoxo
πανηγυριζει ολη η ευρωπη για τον θριαμβο της παναθας να παρει βαθμο στον ομιλο.
Διαβάστε τα σχόλια των έγκριτων ΑΡΔ σήμερα για την εμφάνιση της Πανάθας. Έχουν πολύυυυυυυυυυυυ γέλιο ppnxoxo
οπως παντα κοσμα μου.
έμαθα πως ο βάζελος μάγεψε και ψες , 62 ευκαιρίες , 9 δοκάρια , 99% κατοχή μπάλας και τέτοια !
άλλωστε κάτι τέτοιο υπαινίσσονται και οι μισές εφημερ(γ)ίδες
παράξενο όμως ... οι άλλες μισές μιλάνε για μαύρο χάλι
τελικά ρε παίδες τι έγινε ψες ; :rollingeyes:
και κάτι ψιλοσχετικό με την ζέλα ...
Λύνει τη συνεργασία του με την Αρλ Αβινιόν ο Μπασινάς Contra.gr
Στη λύση του συμβολαίου του αναμένεται να προχωρήσει την Πέμπτη ο Άγγελος Μπασινάς με την Άρλ Αβινιόν, ομάδα στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι.
Ο Έλληνας μέσος άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, δεν είναι ευχαριστημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στη νεοφώτιστη ομάδα της Ligue 1, ενώ παράλληλα δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα περίμενε από τον προπονητή του.
Όλα αυτά οδηγούν τον Μπασινά στην έξοδο από την Άρλ Αβινιόν με το ποδοσφαιρικό μέλλον του ποδοσφαιριστή να είναι προς το παρόν αδιευκρίνιστο.
Κακό κλίμα για Μπασινά sport24.gr
Ο προπονητής της Αρλ-Αβινιό, Φαρούκ Χατζίμπεγκιτς, προβληματίζεται ιδιαίτερα με την απόδοση του Άγγελου Μπασινά, για τον οποίο άφησε υπονοούμενα πως δεν βοηθάει την ομάδα και την έχει δει σταρ.
Η γαλλική ομάδα πήρε τον πρώτο της βαθμό στη Ligue 1 μόλις την περασμένη αγωνιστική, αποσπώντας 0-0 από την Μπρεστ και ο Βόσνιος τεχνικός έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του, αφού έχουν περάσει ήδη 9 αγωνιστικές και η Αρλ-Αβινιό έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία.
Με δηλώσεις του στον τοπικό Τύπο, ο Χατζίμπεγκιτς είπε μετά το παιχνίδι με την Μπρεστ: "Δεν πήγαμε στη Βρετάνη για τουρισμό. Τα αστέρια (αναφερόμενος στον Μπασινά), δεν τα θέλω. Πρέπει να θυσιάζονται για την ομάδα. Θέλω οι παίκτες μου να πέφτουν στη «φωτιά» από τα πρώτα λεπτά".
Μάλιστα, ο Έλληνας μέσος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψει τη συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα, αφού όπως φαίνεται το κλίμα δεν τον σηκώνει. Ούτως ή άλλως, ούτε η Αρλ-Αβινιό φαίνεται να έχει πρόβλημα να λύσει το συμβόλαιό του.
υ.γ. πόσο εύκολα λες ψέματα , όταν λες μια είδηση με τον τρόπο που σε βολεύει !!!!
Απίστευτης προστασίας η μπανάθα από τα ΜΜΕ για άλλη μια φορά.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από masinGun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σε ένα παιχνίδι που ήταν για 0-2 και που ίσως με την γνωστή του
ευρωκωλοφαρδία να έπαιρνε την νίκη από μια σπόντα
στο τέλος.Ανύπαρκτος αγωνιστικά, χωρίς κέντρο,άμυνα της πλάκας, με αναιμική
επίθεση, γιόμες και άγιος ο θεός.
Αν μπαο-παο 1-0
μπαο - rubin 0-0
τότε δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ
μπαο - ολυμπιακός 0-?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
μία μόνο ερώτηση : όλοι αυτοί είναι στην ίδια ομάδα , παρακολούθησαν τον ίδιο αγώνα και είχαν τον ίδιο στόχο ;;;;
υ.γ. μάλλον είναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαζοί !!!!
με βάση την κοινή λογική το ματς είναι πολλά με λίγα αλλά στα ντέρμπι δεν υπάρχει λογική .Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steliosb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
υ.γ. αν είχαμε τον Τζόλε στον πάγκο σαν αλλαγή , εστω και αυτόν τον 37χρονο Τζόλε , θα έλεγα με σιγουριά "πολλά με λίγα" μόνο και μόνο από τον φόβο τους !!!!:s6vhaha:
Βασίλη,φυσικά και δεν υπάρχουν προγνωστικά στα ντέρμπυ.
Όμως η αγωνιστική τους εικόνα μοιάζει πολύ με την δική μας περσινή.
Καθόλου τρέξιμο στο κέντρο όπου δεν κόβει κανείς, και κανένα αγωνιστικό
πλάνο επιθετικά.Μου θυμίζουν τον Εργοτέλη που όλοι ψάχνανε να βρουν τον
Ογκουνσότο.Φυσικά στα δεύτερα ημίχρονα σέρνονται λόγω έλλειψης φυσικής κατάστασης.
Η στάση που κρατάνε πιστεύω ότι είναι τέτοια για να μην πανικοβάλλουν τους ίδιους και
τους οπαδούς τους.Όμως στα δύο επόμενα ματς που έχουν δεν μπορεί να μην αποκαλυφθεί
η γύμνια τους.
τρία ματς όχι δύο , ΑΕΚ -ΟΣΦΠ-ΡΟΥΜΠΙΝ , περιμένει και η "βολτούλα" στο ΚαζάνΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steliosb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
εκτός και αν εννοείς δύο παιχνίδια εμάς και την Ρουμπιν ... δεν πιστεύω να είσαι από τους εγκάθετους που θεωρούν το αποτέλεσμα του ΠΑΟ-ΑΕΚ προαποφασισμένο ;:D
Τελικα μεγαλη επυτιχια για τον παναθηναικο το χθεσινο Χ.ppnxoxo
By [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] | Published: October 20, 2010
Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναπαίζουμε απόψε στο Champions League.
Λουκά, για θυμήσου τι έχεις κάνει φέτος στην Ευρώπη;
Mήπως Λουκά έβρεξε γκολ στη Βαρκελώνη; Και έχασες εδώ από κάποια Κοπεγχάγη;;
Oυυυυυφ. Δεν έχεις άδικο. Μάλλον πρέπει σιγά σιγά να…
…κρυφτώ στο λαγούμι μου.
40 χρόνια βαρελάς, έχω δει σούπες και σούπες!
Αλλά αυτό το χθεσινοβραδινό τι ήταν, Θεούλη μου?
Αφου το γύριζα στον Σκάι συνέχεια κι έβλεπα το ντοκυμαντέρ για τον Τσαουσέσκου!
10000% δίκιο έχεις Στέλιο μ'αυτά που γράφεις.Αν μιλήσουμε ποδοσφαιρικά ο χθεσινός Πάο ήταν για τα μπάζα.Για όσους γουστάρουν όμως το άσπρο να το κάνουν μαύρο -κλασσική βαζελική μέθοδος-ο χθεσινός βάζελος ήταν βελτιωμένος.Και ρωτάω εγώ ο αδαής.Ποιά ομάδα στο πλανήτη Γη παίζει μ'ένα επιθετικό που δέχεται τη μπάλλα με γιόμα και όπου και αν βρίσκεται απλά σουτάρει πρός το τέρμα-θυμίζοντας τη διαφήμιση του ΟΠΑΠ και αν σου κάτσει-Ακόμα και εμείς στο 5Χ5 πιό καλά κυκλοφορούμε τη μπαλλίτσα:s6vhaha:Το χειρότερο όμως είναι η ασυλία που έχουν απ' τα ΜΜΕ,που πραγματικά αν διαβάσεις αυτά που γράφουν και δεν έχεις δεί το παιχνίδι θα νομίζεις οτι την είχε στα 90 λεπτά τη Καζάν στο καναβάτσο.Και κλείνω μ'αυτό το γελοιόπραγμα αγγουροειδές διαιτητητικό βλήμα:Ρε ζώον σε 2 φάσεις ο Βλάχος ο Σαριέγκι πάτησε το Ριαζάντσεφ χαμπάρι δε πήρες και στην άλλη ο Λούκας καθάρισε τον Κασάεφ και έδειξες παίζεται είναι δυνατόν να μην είδες τίποτα;Παράθεση:
ΥΓΚαι όμως κάποιοι Παναθηναικοί λένε οτι το γκόλ του Σισέ ήταν κανονικό!:doh:
Αλλη φορά την ίδια ώρα να βλέπεις ντοκυμαντέρ της ΕΤ3 -πολύ πιο μορφωτικά και δε σου σπάνε τα νεύρα:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ανατριχιαξτικος ο μπαο..
Τεραστια η επιτυχια να εχει ενα βαθμο και καπαρωμενη την τεταρτη θεση που οδηγει στην ..παιανια..
Μπραβο Πατερα τελικα καταφερες να φτιαξεις μεγαλη ομαδα..