Καλοκαιρινά ραντεβούΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Printable View
Καλοκαιρινά ραντεβούΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Φίλε πρέπει να μάθεις να φεύγεις πιο γρήγορα (κι εγώ βέβαια)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Και γαμώ τις σπόντες για το παρελθον ηταν αυτή ωραια φαση με άρεζε.
Πάρτι μασκέ...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σήμερα το πρωί, σηκώθηκα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και... κατάλαβα ότι είμαι πολύ γοητευτικός, ρε σεις... αφού έτσι μου ήρθε να κατεβάσω το καθρέφτη να του κάνω σεξ. Το έκανα.ppnxoxo
Χαιρομαι που το μοιραστηκες μαζι μας.
Και καλός...
Τελείωσες;
Μια εγω και μια ο καθρεφτης ρε τυπε... ταυτόχρονα...
Για μία φορά μιλάμε;;;
Εισαι αρχοντας χαχαχαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πήγα γούικεντ ένα τριπ.
Απόφάσισα να σερ αυτη την εμπειρία-εξπιριενς.
Όλα ήταν ματζικ.
Παράθεση:
Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να δουμε αν είχε κάποιος απο εμάς mod power τι θα κάναμε;; Εγώ πιστεύω οτι θα μπανάραμε ο ένας τον άλλο με το παραμικρό.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"Σου άρεσε το γκολ του Χασαν;;;;" Μπαν 5 μέρες.
" Υποστήριζες σφαιρόπουλο;;; Μπαν 1 μηνα "
"εδιωξες τη τσατεν;;; Μπαν εφ'ορου ζωής.
Καθρέφτη είχες μαζί τύπε;
Εγω σαν πρωτη κινηση θα μπαναριζα τον εαυτο μου δοκιμαστικα.
Αν με μπαναριζα, θα μπορουσα να με ξεμπαναρω οποτε ηθελα ή θα επρεπε να ληξει η περιοδος μπάνιτος;;;;
Αν με μπαναριζα και με ξεμπαναριζα οποτε ηθελα, θα μπορουσα να το κανω ολη μερα ή θα με μπαναριζε το φορουμ απο μονο του ως σπαμαρισμα;
Ενας αντμιν μπορει να μπαναρει αλλον αντμιν; Ο μπαναρισμενος αντμιν μπορει να ξεμπαναριστει απο μονος του;
Αν ημουν αντμιν και μπαναριζομουν δια βιου, θα επαυα να ειμαι αντμιν;
Τελικα οσο το σκεφτομαι, προκυπτουν ολο και περισσοτερες αποριες. Θα επανελθω....
Αυτό το ποστ αποδεικνύει γιατί δεν θα γίνεις ποτέ μοντ. Ούτε αντμιν. Τι θα κάνεις στη ζωή σου μου λες; Μόνο με τον Ολυμπιακό θα ασχολείσαι; Σε ταιζει ο Ολυμπιακός; Αχαΐρευτε ε αχαΐρευτε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ναι αλλα καμια απαντηση στο τεστακι που σας εβαλα ξερεις να μου δωσεις;
Συμφωνάμε, το διώξιμο της τσάτεν ξεπλένεται μόνο με αίμα...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rena [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κάτι τέτοια βλέπω και λέω ότι έχω ελπίδα...ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ποιος έχει skype??Να κάνουμε τσάτεν???
ppnxoxo
Δεν αντέχεις το τσάτεν, τύπε...