Ενδιαφέρον... Δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιο. Και πάλι καλώς ήρθες.
Printable View
Ενδιαφέρον... Δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιο. Και πάλι καλώς ήρθες.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ewim7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αυτός είναι το τρολ μας, φίλη μου και γελάει μαζί μου...:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γεια σου Ηλια. Τα λεμε αργότερα παιδιά. Με φωνάζουν.
Στο καλό. (έχει Chat στην κεντρική σελίδα του φόρουμ. Εκεί οι χρήστες τα λένε μεταξύ των χωρίς να γεμίζουν τα θρεντ με σπαμ...) Αυτό το λέω για τους διαχειριστές. Για να μην σβήνουν συνέχεια.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ewim7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τον Εστάη τον ξέρεις;Παράθεση:
κι εμενα κατι περιεργο μου φαινοταν.ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ναι Παναγιώτη. Ξέρω πολλά παιδια εδω μέσα. Σας διαβάζω απο τοτε πού ο Μπςντο ήταν προπονητής του Ολυμπιακού. Κάποιους σας διαβάζω και στο Όλοι σας και μόνοι μας στο FB. Εσύ είσαι από τον Βόλο και σου αρέσουν τα παιχνίδια. Ο Τύπος είναι από τη Λαμία και του αρέσουν οι μηχανες. Ο Ηλίας είναι το πειραχτίρι της παρέας. Ο Βοσκός και ο Δημήτρης είναι φίλοι. Ο Μένιος είναι το παιδί που εxei το φόρουμ. Είστε πολύ ευχάριστη παρέα. Είμαι η Έφη από το Bergen. Ta λέμε αργότερα παιδιά γιατί τώρα είμαι δουλειά.
Θα φτιάξω το προφίλ μου εδώ. Exω φβ, Instagram αλλά γράφω από κινητό και αργώ με τα ελληνικά.
Δημήτρη, το βρήκα το chat. Danke.
Διορθωσουλα: Ο Τυπος ειναι απο τη Λιβαδεια, οχι απο τη Λαμια.
Καλωσορισες.
Τύπισσα, βαφτίζεσαι η τύπισσα η μπέργκερ... εύκολο.
Καλως όρισες. Και μόνο που ανέφερες το χοντρό αγόρι μου, είσαι ίσια.
Ο μενιος εκτος απο αυτο το φορουμ εχει αλλα δυο-τρια.
Και σου άρεσε το Μάτριξ; Ενδιαφέρον...Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε μαλάκα δεν είναι εγώ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Η γυαλούμπα στο άβαταρ τους μπέρδεψε.ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τον Χάρη, τον Νίκο ή εμένα διαβάζεις; Μην πεις σε παρακαλώ εμένα, γιατί δεν θέλω να αρχίσουμε (τις συζητήσεις μας εδώ...) με ψέματα. :s6vhaha:Παράθεση:
Eίσαι όμορφη, δίμετρη ξανθιά ε??Μην απαντήσεις.Όλα τα λιγούρια εδώ αυτό φαντασιώνονται οπότε μείνε σε αυτή την περιγραφή για να συνεχίσουν να στάζουν σάλια από τα πληκτρολόγια, να γελάμε και λίγο.Παράθεση:
Ο πιο πέφτουλας είναι ο Παναής, να ξέρεις. Ψάχνει γυναίκα με το στανιό.
Κανε αδδ ειμαι πλοκ!!!1!ΕΝΑ
Νάτος ο Γύπας.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red&White-Nick-7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σόρι Μένιε, τώρα το είδα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εσύ δεν είσαι παντρεμένος??Τι μαλακίες τσαμπουνάς ''ενδιαφέρον'' και χαζά. Το μάτριξ της άρεσε, όχι ο καιρός των τσιγγάνων του Κουστουρίτσα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]