Τι ανισόρροπο ξέρασμα ειναι αυτο ρε
Sent from my iPad using Tapatalk
Printable View
Τι ανισόρροπο ξέρασμα ειναι αυτο ρε
Sent from my iPad using Tapatalk
δεν ξέρω ποιο ήταν το χειρότερο:
το τραγούδι που κέρδισε ή
Γραμμένος: "Κερδίσαμε το στοίχημα, τελικός αντάξιος του θεσμού"
Η Ευρώπη του Μπαχ, του Μπεετόβεν, του Βάγκνερ, του Μπερλιόζ, του Μπελίνι, του Σοπέν, του Λιστ, του Τσαικόφσκυ και τόσων άλλων τιτάνων της ωραιοτέρας των τεχνών, ψηφίζει ένα καλλιτεχνικό, από πάσης απόψεως, τερατούργημα, ως αντιπροσωπευτικό δείγμα του μουσικού πολιτισμού της. Τι μέρες ζούμε...
Μου προσβάλλει την αισθητική αυτή που κέρδισε.μιλαμε για μεγάλο μπάζο.δεν είναι δυνατόν να ψηφίστηκε από τον κόσμο...
Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτο....Μου φαίνεται για μεγάλο μαγείρεμα.ουτε το τραγουδι της φουρειρα μου αρεσε αλλά εμφανισιακά ήταν η μέρα με τη νύχτα.
Nα σας πω την αμαρτια μου οσα χρονια βλεπω αυτο το διαγωνισμο του κωλου μονο ενα τραγουδι που κερδισε μου αρεσε οντως (όπως και το μελαχροινάκι που το ερμηνεύει)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τελικά έχασε η Φουρέιρα; Ο Μποτία έκλαψε; Γιατί την λέτε χοντρή; Πολλά τα ερωτήματα...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Γι αυτόΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλό πράμα τούτο, τύπε... γυφτάκι...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πραγματικά, τώρα. Τιναφτόρε...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πορτιέρισσα σε anime ψησταριά στα Βλάχικα. Με λίγα παραπάνω κιλάκια από εμένα.Παράθεση:
Είναι η Τσουν Λι αφού έφαγε τον Χόντα στο Street Fighter.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Captain Hornblower [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κλασσικη περιπτωση ρατσισμου σε βαρος των αδυνατων γυναικων. Ως ποτε θα ψηφιζουμε με βαση τα στερεοτυπα και την εξωτερικη εμφανιση;
ΩΣ ΠΟΤΕ;;;;;;;
Μάλλον όλη την αντιπροσωπεία. ppnxoxoΠαράθεση:
Οι Σιωνιστές επιβλήθηκαν και πάλι.
Ο διαγωνισμός αποδείχθηκε πολιτιστικό φιάσκο όπου με σκοτεινές διαδικασίες κατάφεραν οι Νεφελίμ να εξοστρακίσουν τον άριστο κώλο της Φουρέιρα και να επιβάλλουν τα μούτρα σα κώλο της χοντρής.
Τα τραβέλια, οι Λόρντι, η φετινή χοντρή είναι τα υποχείρια της νέας τάξης πραγμάτων για να καθιερώσουν την ανωμαλία όχι μόνο ως φυσιολογική αλλά και ως επικρατούσα.
Έμπαινες;;ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σκέφτομαι το 78 με το ΑΜΠΑΝΙΜΠΙ και το 79 με το Αλληλούια (σίγουρα μέσα στα 20 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών σε Γιουροβίζιον) με τα οποία οι Εβραίοι κέρδισαν τον διαγωνισμό, σκέφτομαι, γιατί όχι, και την πιο πρόσφατη Ντάνα, και αναρωτιέμαι πώς τα κατάφεραν και αυτοί οι πανέξυπνοι και χαρισματικοί άνθρωποι να ξεπέσουν στο επίπεδο της αμοιβάδας... Χθες, αν και είμαι μεγάλος θαυμαστής των Εβραίων, έχασα κάθε εντύπωση για την αισθητική ενός λαού που έχει αναδείξει πραγματικούς κολοσσούς στη μουσική. (και εμείς ήμασταν κάποτε μεγάλοι... Μητρόπουλος, Μάνος, Κάλλας, Αγνή, Δήμητρα, Σγούρος και ΒΕΒΑΙΑ ο Μάρκος, ο Τσιτσάνης, ακόμα στην τελική, γιατί όχι, και ο Χατζηνάσιος, ο Πλέσας ή ο Γιάννης. Τώρα ο Λεωνίδας μας έχει μείνει και φυσικά και ευτυχώς και κάποιοι άλλοι καλλιτέχνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό... )
Ακομη μια αποδειξη πως πολεμανε τον Ολυμπιακο. Αεξαρα και ορκ εκαναν το καθηκον τους και πεταξαν απο την πρωτη θεση τη Φουρειρα. Μετα τον τελικο ο Αλμπερτο Μποτια εθεαθη κλαμμενος στο καμαρινι της Ελενιτσας.
Του χρονου θα τους σμπρωξει ο Βαγγελας και παλι ομως, στελνοντας δανεικη με οψιον αγορας τη γκομενα του Τζουρτζεβιτς! Αν το σηκωσει θα παρουμε αλλα 20 σερι. Αν οχι, θα πουλησουμε ολα μας τα υπαρχοντα... :s6vhaha:
Μα ποιος περιμένει από αυτόν τον διαγωνισμό να ανεβάσει το μουσικό επίπεδο;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο διαγωνισμός είναι η χαρά μιας περίεργης γκέι αισθητικής. Και το τελευταίο πράγμα που μετρά είναι το τι ακούγεται.
Απορώ που συμμετέχουν κατά καιρούς και σοβαροί καλλιτέχνες αλλά τους τρώει η κιτς μαρμάγκα.
Έλα ντε... οι Άγγλοι που έχουν βγάλει ΤΙΣ καλλιτεχνάρες ανα δεκαετίες έχουν πάρει χαμπάρι για τι τσίρκουλο πρόκειται και κάθε χρόνο στέλνουν τα λιμά... Μόνο εμείς οι κακομοίρηδες που ψάχνουμε απεγνωσμένα όποια επιτυχία νά' ναι για να έχουμε να κοκορευόμαστε παίρνουμε στα σοβαρά (;!) αυτό το διαγωνισμό του κώλου.
Πλάκα θα έχει να στείλουν του χρόνου τους Iron Maiden... Έτσι για ένα ξεσκονισματάκι.