Δεν εχω διαβασει ολοκληρο κανενα ποστ σας κι εχω τρελη ναυτια :confused::confused:
Printable View
Δεν εχω διαβασει ολοκληρο κανενα ποστ σας κι εχω τρελη ναυτια :confused::confused:
Χαχαχαχαχα... Βοήθα λίγο. Ανέλαβε τον Ηλία έστω... ΑχαχαχαχαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ κι εγώ, κέρδισε ο φλεσαντο. Χαχαχαχαχαχ
Γραφι σα διμοσιογραφο. Δε τον έχο.
Ρε σεις, τον έχετε πηδήξει τον Μαρτίνς. Τι σας φταίει;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Μαλλι είναι αυτό;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ψιλοανετα περασαμε,πηγε στα σιγουρακια να μην ανοιχτουμε γιατι εχει κατηφορα στην Αγγλια.Την παρελαση θα την βγαλει σιγουραppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Βέβαια, με τις επιλογές που έχει κάνει στην άμυνα, σε συνδυασμό με μία επιθετική γραμμή που δείχνει λίγο δύσκολη στο γκολ, δεν είναι να αισθάνεται και πολύ σίγουρος εσαεί.
Στον Ολυμπιακό είναι ελπίζω να έχει διαβάσει σε καμία βικιπίντια κάθε πότε αλλάζουμε κόουτς.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Μία καλή αρχή, για να μη τους βάζουμε να ψάχνουν συχνά, είναι να βάλουμε στο Καραϊσκάκη μία λίστα με τους διατελέσαντες προπονητές από την εποχή που χτίστηκε το καινούργιο γήπεδο...
Μόνο ο Περέιρα και πιθανώς ο Χάσι θα αναρωτιόταν για ποιό λόγο θα πρέπει να τους μνημονεύουμε όλους...
Μήπως να έστηναν ένα μνημείο στον άγνωστο προπονητή;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο πάγκος είναι ήδη ένα ζωντανό τέτοιο...
Ο Κετσπάγια; Ο Σόλιντ; Ο Ζίκο;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ
Στην καφετέρια που είδα το ματς, κάτι μαλάκες έκαναν κριτική στον προπονητή κυρίως λόγω της φάτσας. Ταβερνιάρης, φτιάχνει τα σουβλάκια για αυτό δεν κάνει αλλαγές κλπ. Δεν έμαθαν από τον Ζαρντίμ... Περαστικά. Εγώ γέλασα με την ψυχή μου. Να βλέπεις ηλίθιες φάτσες να κρίνουν τον προπονητή από την φάτσα. Σουρεάλ καταστάσεις
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Aκριβώς.
Είναι σα να είσαι έξω και να ψάχνεις για γκόμενα και να κοιτάζεις πρόσωπο κώλους και βυζιά.
Έχω κόψει να πηγαίνω σε καφετέριες γι' αυτό το λόγο ακριβώς. Οι πιο φωνακλάδες είναι οι πιο άμπαλοι.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Προς το παρον ο Ολυμπιακος παιζει πανεμορφο ποδοσφαιρο. Δε ξερω αν αυτος το πετυχε, αλλά ελπίζω να συνεχισει ετσι.
Προς το παρόν, δείχνει τα εύκολα, να τα κάνει να γίνονται όντως εύκολα. Στα δύσκολα να δούμε τί απαντήσεις έχει...
Θετικό, ότι ίσως πρώτη φορά, βλέπω μία ομάδα να μη πατάει φρένο.
"Θα σε στυψω"
Όχι δεν ήταν η ατάκα του Τύπου στην μπαργούμαν, την ώρα που της έκλεινε την πόρτα του συνοδηγού, για να την πάει σπίτι του.
Το είπε ο μαρτινς στον Τουρέ. Είμαστε σίγουροι πως τούτος εδώ είναι προπονητής;
Τουλάχιστον, λέει τις ατάκες από το σενάριό μου και δεν αυτοσχεδιάζει...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]