Όχι άλλα οι άλλοι καλύτεροι είναι;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Όχι άλλα οι άλλοι καλύτεροι είναι;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Όχι ίσα ίσα. Για το μπουρδελο που λέγετε βουλή είναι ότι καλύτεροΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν βουλευτές, ή σαν γυναίκες;;;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Η συζήτηση παίρνει εδώ μια περίεργη ανώμαλη τροπή... γουστάρω...
Εσύ; παράξενο...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αναλογιζόμενος τον Κυκεώνα στον οποίο έχει εμπλακεί το μόρφωμα Τσίπρα, όλα αυτά τα ανοιχτά μέτωπα, που ελάχιστες πιθανότητες έχουν να κλείσουν με θετικό τρόπο, τους σπασμωδικούς χειρισμούς και την παντελή έλλειψη έστω κάποιων ιδεών για λύσεις κλπ. μου ήρθε στο μυαλό το παλιό καλό ανατολικογερμανικό ανέκδοτο της εποχής Χόνεκερ:
Ένας αστυνομικός βλέπει έναν μεθυσμένο, να ψάχνει κάτι γονατιστός κάτω από έναν φανοστάτη.
Τι έχασες, τον ρωτά.
Τα κλειδιά μου, του απαντά αυτός μασώντας τις λέξεις.
Κάτσε να σε βοηθήσω να τα βρεις, προσφέρεται πρόθυμα ο αστυνομικός.
Πέφτει και αυτός κάτω και αρχίζει να ψάχνει.
Μετά από κάμποσο μάταιο ψάξιμο, ρωτά τον μεθυσμένο:
Εϊσαι σίγουρος πως εδώ έχασες τα κλειδιά σου;
Όχι! Στο πάρκο τα έχασα.
Και γιατί τα ψάχνεις εδώ;
Γιατί εδώ έχει φως!
Στα υπόλοιπα νέα... Η 2 χρόνων κόρη μου τραγουδάει
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Χαχαχαχαχαχ ωραία η μικρή, να τη χαίρεσαι.Παράθεση:
Μου αρέσει που πήρε φόρα για να αρχίσει.
Χάχαχα ευχαριστώ. Ναι ρε. Και λέει η σειρά μου τώρα.Παράθεση:
Να τη χαίρεσαι φίλε μου!Παράθεση:
Δυνατό το τραγούδι, έτοιμη για γήπεδο
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Υπεροχη!!!!!! Να σου ζησει τυπε Φλας!
Ευχαριστώ παίδες. Είχα και αλλο βίντεο που τραγουδάει τον ύμνο του ολυμπιακού στον Σεμπά αλλά χάλασε το τηλ της γυναίκας. Την ετοιμάζω για γήπεδο. :)
Τύπε φλας, τέελειο λέμε...
Να τη χαίρεσαι, αγόραρε και να είστε γεροί να τη βλέπετε να κάνει αυτό που θέλει, γιατί, δε ξέρω αν το ξέρεις, αλλά με αυτό το όνομα, μόνο αυτό που θέλει θα κάνει...:s6vhaha:Παράθεση:
Εντάξει, ρε παιδί, επειδή χάλασε το κινητό της και έχασε ένα βίντεο, να την κάνεις γήπεδο;;; Ούτε εγώ δε το έχω ξηγηθεί...Παράθεση:
Κάτσε. Αυτό δε το κατάλαβα.Παράθεση:
Της έχεις πάρει κάποια κούκλα-Σεμπά για να τρώει το φαγητό της και αυτή του τραγουδούσε τον ύμνο;
Με τον Σεμπα στο βιντεακι, πώς να μη χαλασει το κινητο;
Πήγες γυμναστήριο σήμερα;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οχι, εχω βρει καινουριο χομπι πλεον. Παρατηρηση κινουμενων τρενων.
Χάχααχαχαχαψαχαχαχαχαχα όχι ρε. Πετύχαμε τον Σεμπά στο εστιατόριο του ΙΚΕΑ. Τώρα γιατί ένας που παίρνει τόσα φράγκα και παίζει στον ολυμπιακό τρώει με την γυναίκα του στα ΙΚΕΑ πραγματικά δεν ξέρω. Σίγουρα μόνο ο Σεμπά μπορούσε να το κάνειΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μπα. Αν είχε επηρεαστεί που είχε μέσα τον Σεμπά δεν θα είχε χαλάσει.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θα το είχε χάσει. Μόνη της. Σε κενή εστία. Πολλά μέτρα άουτ