Κάτι έχει πάρει το αυτί μου..Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Να φυλάγεσαι από τον Βοσκό.
Printable View
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Με τον τύπο τον λάγνο αλληλομπαναριζόμαστε στα κρυφά. Αλλά μην το πεις στον πρόεδρα, θα στεναχωρεθεί...ppnxoxo
Ρε .....την παλεύεται? ppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Ούτε στον ύπνο σου :strintz!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κι αφου μιλαμε για μπαναρισματα στο φορουμ, γιατι τα λεμε στο off topic; Γιατι δεν τα λεμε στο προτασεις-αποριες-παραπονα; Ετσι ξαναβγαινουμε off topic..
Νομιζω οτι καποιοι το κανετε επιτηδες για να φατε μπαν!!!
Είσαι γυμνασμένος;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ναι, προς τα εξω........
Α καλά, εσείς έχετε ξεφύγει........ Θα φτιάξω ένα τοπικ καινούριο και θα το ονομάσω gayfriedrly for all ppnxoxoppnxoxo
Τι σου κάνει ένα ι, ε?Παράθεση:
Αν καίγεται κανείς για μπαν, να μου πει: Έχω προκαλέσει μερικά, με μαζικές απώλειες - κάνω καλά τον "από ποιόν πoύστη ξεκίνησε όλο αυτό;;;"...:s6vhaha:
Κρίσιμη ημέρα η ερχόμενη Πέμπτη
7. If a Member State is the victim of armed aggression on its territory, the other Member States shall have towards it an obligation of aid and assistance by all the means in their power, in accordance with Article 51 of the United Nations Charter. This shall not prejudice the specific character of the security and defence policy of certain Member States. πηγή EU Treaty
Τι είναι αυτό;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτι αχρείαστο...
το πρώτο ή το δεύτερο?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
το πρώτο αναφέρεται στην παρεμπόδιση του πλοίου της ΕΝΙ να φτάσει στον χώρο εργασίας του έπειτα από ένα τρικ με έκδοση navtex, η οποία λήγει την πέμπτη. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει
το δεύτερο στην συμφωνία που έχουν υπογράψει τα κράτη μέλη της ΕΕ που με λίγα λόγια σημαίνει ότι εάν κάποιο κράτος δεχτεί επίθεση στο έδαφος του τότε όλα τα υπόλοιπα κράτη μέλη είναι υποχρεωμένα να παρέχουν βοήθεια με όλα τα μέσα.
Αν περιμένεις από την εε να σου παράσχει βοήθεια όταν θα τη χρειαστείς, γράψε μου.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κατ'αρχάς δεν υπάρχει ευρωπαικός στρατός και ούτε καν θα μπουν στη διαδικασία να διακινδυνεύσουν την σωματική ακεραιότητα των πολιτών των κρατών τους για να βοηθήσουν εμάς.
Θα σε πετάξουν από την ένωση, κάποιοι θα εφοδιάζουν ακόμα και τους Τούρκους με όπλα για να κονομήσουν και το πολύ πολύ να τραγουδάνε τίποτα Έλληνες και Κύπριοι φοιτητές σε καμιά Αγγλία το we are the children μαζί με τον Μαρινάκη για να διαδηλώσουν κατά του νεοοθωμανισμού.
Πάντως δε σταματάνε οι γαμημένοι, οι πολιτικοί και στρατιωτικοί των Τούρκων με τίποτα και ψάχνουν για αφορμή.
Τουλάχιστον αν πάμε πόλεμο να κανονίσουμε να είμαστε μαζί τα άτομα του φόρουμ, δε θα αντέξω να πεθάνω δίπλα από βάζελο, παοκτσή ή χανούμι.
ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eγώ θα ήθελα να είμαι δίπλα σε παοκτζή και όταν φάει σφαίρα να πανηγυρίζω λέγοντας ' Χαχα. Καλά να πάθει. Ένα λιγότερο ορκ"..:s6vhaha:
κοίτα σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει νομίζουμε, νομίζετε, νομίζουν. Υπάρχει ένας αστικός μύθος κυρίως για πολιτικούς λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, ψυχρού πολέμου κλπ. Αποτελούν όμως συμφωνίες που έχουν τα συν και τα πλην τους.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Η Ελλάδα από το 1979 που ουσιαστικά μπήκε πέτυχε την ειρήνη και την ασφάλεια της ως σήμερα. Εάν δεν είχε συμβεί αυτό δεν μπορώ να φανταστώ ποιο θα ήταν το μέλλον μας (ίσως να έπαιζες σουπερλιγκί τώρα, ίσως να είχες 2-3 χούντες κλπ.). Οπως και με τον αθλητισμό, πολλοί βλέπουν την πραγματικότητα σαν ένα μεσσιανικό μέλλον και όχι σαν μια κατάσταση με ρεαλιστικά σενάρια, διεκδικήσεις και σχεδιασμό.
εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο και η ΕΕ δεν τηρήσει τις υπογραφές της, τότε μιλάμε για ένα τεράστιο πρόβλημα για την περαιτέρω ύπαρξης και αξιοπιστίας της. Την προηγούμενη εβδομάδα η ελληνική αντιπροσωπεία ειδοποίησε τους εταίρους της ότι μπορεί να είμαστε κοντά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ενεργοποίησης του άρθρου
ΥΓ. Η Τουρκία ανανέωσε την navtex που λέει ότι δεσμεύει τον χώρο του οικοπέδου (κοινοπραξίας Ιταλικής-Κορεάτικης εταιρειών) για ασκήσεις με πραγματικά πυρά. Γίνονται συσκέψεις τώρα για να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι
Κοιτάω τον αγώνα με τον παοκ στο καραισκάκη (μιας και δεν τον είχα δει) . Καταρχήν οι παίκτες του παοκ μου φαίνονται γίδια που δεν απειλούν πραγματικά. Προς το παρόν ουτε σε μια φάση δεν ένιωσα οτι θα βάλουν γκολ αυτοί. Πιο απειλητικός μου είχε φανεί ο ατρόμητος ή και ο πανιώνιος.
Έχω όμως μια απορία. Πως είναι δυνατόν οταν κάθε χρόνο ξυλώνεται η ομάδα να παίξουν αυτοί οι άνθρωποι καλά ακόμα και αν είναι οι καλύτεροι; Κοιτάω τις γραμμές μας και δε βρίσκονται ποτέ στην ίδια ευθεία. Ένας εδώ ένας εκεί σαν πρόβατα που βόσκουν. Πώς θα πετύχουν αυτοματισμοί αν δεν βρίσκονται ποτέ κοντά; Αλλά και πώς θα μάθουν σε ποιά θέση να κάτσουν όταν συνέχεια αλλάζουν ομάδα; Πιστεύω οτι έπρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 παίκτες (αμυνα κεντρο επιθεση) σταθεροί, που να οργανώνουν το παιχνίδι και ας αλλάζει συνέχεια όλους τους άλλους. Και οταν λέω παίκτες δεν εννοοώ επιπέδου Μποτία που και τριάντα χρόνια να μείνει δε γίνεται καλύτερος, πόσο μάλλον τόσο καλός ώστε να καθοδηγεί και τους άλλους.
Μπήκα κατευθείαν στο οφ τοπικ ,μιας και εκεί θα πάω τελικά. :s6vhaha:
Όπου φυσάει ο άνεμος πάω είμαι καλάμι γέρνω δε σπάω όπου φυσάει ο άνεμος γίνομαι άνεμος.
Γεια σου Κουβέλη.
Πλήγμα για τους Τούρκους η πρόσληψη.