ή 6-0
Χρόνια πολλά και από εδώ Θοδωρή, πάντα υγεία και χαρά
Printable View
ή 6-0
Χρόνια πολλά και από εδώ Θοδωρή, πάντα υγεία και χαρά
Ευχαριστώ παιδιά και πάλι !!!joshkouzoul
Πολυχρωμος κι εντοιχισμενος! :)
Πολυχρονος Θοδωρή!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
με χαρά, υγεία και αγάπη για σας και τις οικογένειές σας!!!
Εφόσον βγήκα και επισήμως σε άδεια (άσχετο αλλά έτσι το είπα για να σκάσετε :s6vhaha:) να ευχηθώ και εγώ σε όλους Καλά Χριστούγεννα!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους
Και τις ευχές στον εορτάζοντα Στάθη που έχει γενέθλια (πολλοί τοξότες μαζευτήκαμε εδω μέσα)
Χρόνια πολλά Στάθαρε με υγεία για σένα και την οικογένειά σου! :D
Πολυχρονος Σταθη μου και με δώρο το ταξιδάκι στο Πήλιο :)
Να ζησεις και να σε χαιρονται οι δικοι σου αδερφε
Σταθη γερα και ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!
Καλα Χριστουγεννα σε ολους παιδια! Με υγεια πανω απ' ολα και για τ' αλλα εδω ειμαστε!
Επ! τέλειωσαν οι Τοξότες... έχουμε εμείς σειρά, τα Αιγοκεράκια που είμαστε και η αδυναμία της ΟΣΦΠ! :DΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pandragon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Χρόνια πολλά Στάθαρε! Υγεία πάνω απ'όλα και όλα τα άλλα έρχονται!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Θα λείπω και εγώ για λίγες μέρες... Καλά να περάσετε! :)
Χρονια πολλα Σταθη!!!! να εχεις ο,τι επιθυμεις!!!! και ελπιζω ο Ντιογκο να γινει ισαξιος του Μαγου και να μεινει για παντα στον Ολυμπιακο!!!!
ευχαριστω χρηστο.αν γινει αυτο τοτε θα ζησουμε μεγαλες στιγμες.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ευχαριστω παιδια για τις ευχες σας.να ειστε ολοι καλα και να εχετε καλα χριστουγεννα.ευχαριστω και το σερφαρισμα που εκανα πριν απο 1.5 χρονο και κατεληξα σε αυτο εδω το site.
απο τοτε ειλικρινα μαγκες νιωθω σαν να ηρθα στο σπιτι μου.γνωρισα πολλα παιδια προσωπικα και εξεπλαγην απο το επιπεδο του φορουμ.ειμαστε πολυ μακρια απο ολα τα υπολοιπα.και χρησιμοποιω τον πρωτο πληθυντικο γιατι ειλικρινα πιστευω οτι ειμαστε μια οικογενεια εδω μεσα.
χρονια πολλα σε ολους και στις οικογενειες σας μεσα απο την καρδια μου για καλες γιορτες.
Στάθη μου χρόνια σου πολλά! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς για σένα και την οικογένειά σου!! Και φυσικά τον Ολυμπιακό μας :winking:
σε ευχαριστω κοσμα μου.να εισαι καλα.
Δράττομαι κι εγώ της ευκαιρίας να πω για το forum. Συμφωνώ απόλυτα με τον Στάθη, πραγματικά είναι το καλύτερο forum που έχω επισκεφτεί. Κόλλησα από την πρώτη στιγμή, παραμονές του τελικού με τον Άρη τον Μάη. Και παρόλο δεν έχω γνωρίσει προσωπικά κανέναν (προς το παρόν) αισθάνομαι απίστευτη οικειότητα με τους περισσότερους.
Χρόνια πολλά σε όλους, καλές γιορτές, με υγεία πάνω απ' όλα (αυτό εύχομαι πάντα κι ας στεναχωρώ τους γιατρούς :s6vhaha:) και προσωπική ευτυχία για τον καθένα. Και είθε επιτέλους να δούμε και έναν ευρωπαϊκό τίτλο με τη μεγάλη μας αγάπη, τον Ολυμπιακό μας :).
Χρόνια Πολλά Στάθη, οτι ποθείς να το βρείς φίλε μου εάν δεν το έχεις βρει ήδη!
Και σε όλο το φόρουμ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΚΑΛΕΣ ΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΕΣ ΕΠΙΣΗΣ!
turkeysc_beer
Σταθη μου, χρονια πολλα και καλα, καλα να περασεις στο Πηλιο κι ευχομαι απο τη καρδια μου να σωθει η Τοττεναμ!
:s6vhaha:
ΥΓ. Οσοι λογω των ημερων πιουν κανενα ποτηρακι παραπανω, καλο θα ηταν να μη πιασουν τιμονι. Πρεπει να επιστρεψουμε ολοι γεροί, για να συνεχισουμε να τσακωνομαστε τωρα που μπαινουμε και σε μεταγραφικη περιοδο.clubbinggzx
την κακια δεν την λαμβανω υπ’οψιν μου κωστα και κραταω τις ολοθερμες ευχες σου και τις ανταποδιδω.
να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος.