πλάκα έκανα παιδιά.Μετά,διασταύρωση με όμιλο τσσκα,μαλαγα,προκομΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από konax [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
πλάκα έκανα παιδιά.Μετά,διασταύρωση με όμιλο τσσκα,μαλαγα,προκομΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από konax [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οι αντικειμενικοί σήμερα προσφέρουν δώρο & μεγευθυντικό φακό, για να διαβάσουμε για το χθεσινό κατόρθωμα του πεντάφαπου στις φυλλάδες τους?
250 οπαδοι λεει εχουν παει στην προπονηση του παο για να τους στηριξουν, στο οακα
εχει φτασει το σκατο σητ καλτσα λεμε
O δε Δημητράκης δήλωσε ότι δε θα αφήσει τον Ολυμπιακό να του πάρει τους τίτλους. Είμαι περίεργος να δω πως θα το αποτρέψει :s6vhaha:
Kαι καποιος αλλος το ειχε πει αυτο:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Το ρεπορταζ παντως λεει οτι οι παιχτες του βαζελου βλεποντας τον Ι5 να χτυπιεται,ειχαν μεινει με ανοιχτο το στομα.
500 λενε τωρα τα ρεπορταζ, εχουν παει οακα γιατι βγηκε ειδηση οτι ο "αρχοντας" σκεφτεται την παραιτηση και τα βαζελια επαθαν πλακα
στο δι@λο να παει κ αυτος που εγινε μαγκα ςμε τα φραγκα και τους γκρι
Πω πω ερχεται και η Μπαρτσα αγριεμενη...μετα αλλη μια φαπα στην Βαρκελωνη,μετα ο τελικος....Θα αρχιζω να αγοραζω Πρασινη:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
τι μαλακισμένο είναι αυτό το παλικάρι????? γιος του Παύλου???? δεν είδε λέει τον αγώνα και πήγε και τα έχωσε στους παίκτες....σιγά ρε άντρα...εδώ δεν πήγαν τα χόμπιτ και πήγε αυτός???? και μάλιστα σε παίκτες με πολλές επιτυχίες στην πλάτη τους...παίκτες σαν τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη κλπ μπορεί να είναι στον βάζελο, αλλά έχουν δείξει την αξία τους και έχουν τιμήσει την Ελλάδα με την παρουσία τους στην Εθνική. εγώ προσωπικά σέβομαι πολλούς παίκτες μέσα στον βάζελο είτε λόγω προσωπικότητας είτε λόγω μπασκετικής αξίας.
μετά έλεγε δεν θα αφήσω τον φούτη τον Ολυμπιακό να πάρει κούπες....και πώς ρε μάγκα??? αφού η ομάδα σου φέτος δεν μπορεί....καλή ομάδα, αλλά φέτος είναι κουρασμένη και κορεσμένη....αν βάλεις πάλι διαιτητές θα σε πάρουν πρέφα κι οι πέτρες...κάνει μπαμ η διαφορά κλάσης αυτή τη στιγμή...
Αυτός δεν είναι που την είχε πει στον Ράτζα και κείνος τον μπουνίδισε?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
μακαρι να εφευγε ο Ομπραντοβιτς. Αυτος ειναι το κλειδι των επιτυχιων του βαζελου. Ουτε οι κοντοι ουτε οι παιχτες...Ο Ομπραντοβιτς ειναι και το ξερουνε οι οπαδοι που τρεξανε να στηριξουνε....
Ετσι και φυγει ο Ομπραντοβιτς ειναι νεκρος ο βαζελος..Κι ετσι και ερχοτανε σε μας (που δεν προκειται) εληγε το παραμυθι στο μπασκετ...
Aυτος ειναι,ναι.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fakes [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σεζον 98-99,κανονικη περιοδος.Εχασαν στο Σεφ και μπουκαρε ο Δημητρης στα αποδυτηρια.Ηταν τοτε που ο Ντουντα ειπε το ιστορικο
"Αυτες οι αντερφες ντεν μπορουν να μας κερντισουν εδω μεσα":s6vhaha:
Βεβαια στον πεμπτο τελικο αργοτερα μας πηραν,και ο Ραντζα ειπε κατι αλλο,αλλα ας το ξεχασουμε:s6vhaha:
Δεν το πιστεύω με τίποτα αυτο....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σας παρακαλω μπορει καποιος να μου επιβεβαιωσει την παρακατω δηλωση του Ομπραντοβιτς??
" Ο Ομπράντοβιτς διέψευσε τις φήμες ότι ήθελε να παραιτηθεί και ξεκαθάρισε (μιλώντας στα σέρβικα, με μετάφραση από τον Δημήτρη Ιτούδη): «Ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα. Είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε για τους στόχους μας. Ζητώ συγγνώμη από τις γυναίκες που είναι εδώ, αλλά θα αφήσουμε την καρδιά μας και τ’ αρχ... μας στο παρκέ». "
Για το πρωτο δεν το γνωριζω Ζελικο για το δευτερο εχω να σου πω να εισαι σιγουρος οτι θα τα αφησεις στο παρκε σε 15 μερες αφου θα στα κοψει ο Θρυλος!!
Αντε γιατι πολυ αερα πηρατε και πολυ γλωσσα βγαλατε!!
Και βγαλατε γλωσσα φετος που κινδυευουν τα πρωτεια σας!!
Αλλα δεν φταιτε εσεις οι Αγγελοπουλοι με το Γιαννακη και την υπομονη τους φταινε!!
Θα πουν πολλές μαλακίες για να μας παραμυθιάσουν αυτές τις μέρες. Πάγια τακτική τους αυτή. Μην ακούτε τίποτα και μην πιστεύετε τίποτα.
Αυτο ειναι αληθεια που λες!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θα προσπαθησουν να μας κοιμησουν.
Εγω στεκομαι για να ειμαι ειλικρινης στο δευτερο μερος .... του σωματος τους που θα αφησουν στο γηπεδο!
Εχω ακουσει "θα δωσουμε και την ψυχη μας", "θα δωσουμε την καρδια μας", "θα δωσουμε τα παντα", "θα πεθανουμε μεσα στο γηπεδο" και πολλα αλλα που δινους οπως και να το κανουμε ενα αισθημα ανατασης της ψυχολογιας, αλλα "θα αφησουμε τα @@ μας" τι να σου πω βρε Κοσμα μου πρωτη φορα το ακουω. :-P:-P:-P
Αλλα και ετσι να ειναι δεν πειραζει ευνουχοι θα ειναι μετα τις 20 Φλεβαρη ... :whis:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από smageo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
παντού το γράφει Σμαρούλα [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από smageo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αν εννοει μαζι και τους Γιανακοπουλους τοτε θα ειναι ποιο ευκολο μιας και δεν θα σκύψουνppnxoxoppnxoxo.ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxo
γ@μω τον παο και την λεωφορο.
καλησπερα!!
Δυστηχως δεν εχουμε ντινο.:mad:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τον μονο που μπορω να φανταστω να του σκασει κανα μπουκετο στη μαπα....ειναι ο σαρας...
Xθες η είδηση της ήττας από το Μαρούσι πέρασε με ψιλά γράμματα. Σήμερα η είδηση της στήριξης από τον κόσμο φιγουράρει σε όλα τα πρωτοσέλιδα. Αυτοί είναι οι "αντικειμενικοί" κύριοι :cool:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΥΓ. δε βλέπω καμιά αναφορά στο μνημόσυνο για τα αδικοχαμένα μας αδέρφια αλλά δε γαμεί...