αναμενομενη η ανακοινωση.καταλαβατε τωρα αδερφια με ποιους εχετε να κανετε>τι δεν με ακουτε γιατι κοιμαστε ακομα?
καλα μην ξυπνατε....τα χρονια περνανε.
Printable View
αναμενομενη η ανακοινωση.καταλαβατε τωρα αδερφια με ποιους εχετε να κανετε>τι δεν με ακουτε γιατι κοιμαστε ακομα?
καλα μην ξυπνατε....τα χρονια περνανε.
Η ανακοινωση του βαζελου και το υφος της δειχνει με τον καλυτερο τροπο οτι μας εχουν γραμμενους κανονικοτατα
Αρε Πατερα...φαντασου να σου κλεψουν τα παιδια σου το πρωταθλημα..!
O βαζελος πηρε στο μπασκετ τον παικταρα μαρκους χαισλιπ που επαιζε περυσι στην μαλαγα.Μαλλον καλο τους εκανε ο τραυματισμος του τσαρτσαρη.
Φίλε μην το γελάς,ο άνθρωπος έχει πρόβλημα.....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wallaceb76 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Απο εκει που κατουρουσε super-αμόλυβδη,τώρα του βγαίνει απλή.....
Άσε που πέρασαν και οι γιορτές και δεν βρίσκει εύκολα κουραμπιέδες..Κουραμπιέδες δεν λέτε και εσείς αυτά τα γλυκά με την άσπρη σκόνη?Είμαι απο θεσσαλονίκη για αυτο ρωτάω.....
Αλήθεια αυτο το ντόπινγκ κοντρόλ που λες τι είναι?
ειναι παιχταρας αυτος που πηραν???ε?
οα βορεαδης ειναι η καλυτερη μεταγραφη τους μαργαριτα.
με την Μάλαγα πέρσι ήταν καλός.Μετακόμισε στους Σπέρς,όπου δεν βρήκε θέση να παίζει και περιοριζόταν σε 5λεπτα.Αλλά με αντίπαλο τον Κλέιζα δεν θα καταφέρει και πολλάΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αντε γεια ρε βαζελια...
δεν θα παρετε τιποτα φετος.και πουθενα
Εμένα μου αρέσει που οι Σπέρς τον άφησαν ελεύθερο και το παρουσιάζουν ότι και καλά τους
τον πήρανε μέσα απ' την αγκαλιά τους!!ppnxoxoppnxoxo
παντως απο τον Τσαρτσαρη μαλλον καλυτερος θα ειναι..
κριμα δε μας συμφερει αυτη η μεταγραφη οπως κ να χει
Συμφωνώ. Και να σκεφτείς ότι ο γίγαντας έστειλε Ουέϊφερ κι έφερε τον Μπέβερλυ των 150 χιλιάδων $ και τον Πεν που όπως λέει κι ο Μύρτσος πρέπει να πληρώνει και το σαπούνι που κάνει μπάνιο στον ΟΣΦΠ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ο γιγαντας πιο πριν ειχε στειλει και Παργκο αστα..
Μαζί σου!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ
ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ
και αυτό θα κάνει......Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ειναι πολυ πιθανη σημερα μια ηττα της ζελας.Ο αρης ειναι καλυτερος αυτη την περιοδο.Το θεμα ειναι να εκμεταλευτει τις ευκαιριες που θα του παρουσιαστουν.Θυμαστε τι εχασε το κρεας ο αμπρεου στο οακα...
πρωταθλημα δεν περνουνε φετος..
ο βαζελος σημερα θα φαει δυο παστελια.
Οι συνηθειες φιλε μου ποτε δεν ξεχνιουνται...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jojo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]