sc_shhhhΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].....:clapping6uj:
Printable View
sc_shhhhΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].....:clapping6uj:
Δεν είπα εγώ για ξεκούραση..Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dekas7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Λεω ότι είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ότι πριν ήθελαν να ξέρουν τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός
και τώρα θέλουν να μεταφέρουν την πίεση συνεχώς σε μας και να έχουν χρόνο να κανονίζουν..
μη μου πειτε γι αυτο το γιοπουτανακι το βαζελακι το δεσσύλα οτι ειναι καλος δημοσιογραφος γιατι θα αρχίσω βρισίδια
δε γαμιεται ο σοβαροφανής βαζελίνας που προσπαθει να μου το παιξει αμερόληπτος
ναι αλλά μιλάμε για βάζελο έτσι?:-PΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ZouPan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
μπορεί να μην έχω τόση εμπιστοσύνη στην ομάδα του ολυμπιακού φέτος αλλά στο βάζελο έχω απεριόριστη.και δεν μ'απογοητευει ποτέ ο μπαγάσας.:cool:
την(τις) γκέλα(ες) που θα κάνει,και μπορεί να φανεί "εκτός προγράμματος" αλλά για όσους τον βλέπουμε τόσα χρόνια θα είναι αναμενόμενη.
επαναλαμβάνω οτι το πρωτάθλημα είναι στο χέρι μας πλέον.δεν κυνηγάμε πια...
Mεγαλύτερη πίεση δε θα μας μετέφεραν εάν ήταν μπροστά στη βαθμολογία και έπαιζαν Σάββατο και πήγαιναν π.χ. στο +5? Τώρα είναι απλά στο +2, δεν τρέχει τίποτα.
Eδώ βρέθηκαν στο +8 όταν την τέταρτη αγωνιστική πήγαμε στην Τούμπα και χρωστούσαμε και το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και δε μασήσαμε. Θα μασήσουμε τώρα? :winking:
Ρε συ αυτό είπα! Πριν που ήταν πρώτος ο βάζελος παίζαμε ΠΑΝΤΑ Σάββατο! Για να ξέρουν τι έχουμε κάνει κι αν τυχόν περάσαμε για λίγο 1οι..Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Από την ημέρα που περάσαμε πρώτοι μετά το ντέρμι παίζουμε ΠΑΝΤΑ Κυριακή για να μας μεταφέρουν το άγχος!
Και γιατί τώρα κάνουν υποχώρηση τα κανάλια στα τηλεοπτικά και 11 αγωνιστικές δεν κάνανε;;;;;
Μα στο παράδειγμα που ανέφερα παίξαμε μετά το βάζελο. Δεν αλλάζει κάτι. Σιγά το άγχος εξάλλου. Μη σου πω καλύτερα παίζουμε υπό πίεση :winking:
Το πήρε το ανύπαρκτο πεναλτάκι του να φύγει το άγχος....... Και μετά μιλάνε για διαιτησία οι λαγοί!!!!!!
Παιδιά λογικά ότι τόσο καιρό παίζαμε Σάββατο και τώρα Κυριακή πρέπει να οφείλεται στη συμφωνία μας με τη ΝΕΤ.
Όταν είχαμε ΤΣ.Λ. παίζαμε Σάββατο. Τώρα που οι μόνες υποχρεώσεις μας είναι στο πρωτάθλημα παίζουμε Κυριακή.
Δεν νομιζω ο Ολυμπιακος να εχει ποτε αυτο το αγχος...... Ισα ισα μολις ο βαζελος στραβοπατησει θα νικησουμε σιγουρα στην Κυριακη
ρ αυτο που λεει ο πανος ειναι μην το ψαχνεται..
πουστιες παιζουν πισω απο την πλατη μας..δεν μπορει να ειμαστε δευτεροι και να παιζουμε σαββατο και τωρα που ειμστε πρωτοι κυριακη..και με την αρσεναλ που παιξαμε στο επομενο παιχνιδι ο πανθρακικος δεν ηταν?κυριακη παιξαμε
μας την εχουν στησει αγρια..κατι ξερει ο πανος..
οποιος ειδε το παιχνιδι θα ηθελα να με πληροφορησει αν μετα το 2-0 ο πας εκανε τιποτα και αν εμφανισε τον ιδιο ζηλο οπως και με μας.
οχι σταθη τιποτα δεν εκανε..περα απο ενα δοκαρι που ειχε στο πρωτο ημιχρονο..
εφαγε το πρωτο εφαγε και το δευτερο και μετα ηταν καφενειο.
καταλαβαμε λοιπον.και οι λαγοι αυτην την ομαδα την λενε παραρτημα.για πες μας δημητρακη ελευθεροπουλε τι απεγινε ο ζηλος σας?
Τι εγινε ρε βαζελακια παλι?
Μουφα πεναλτι παλι?
Γκολ οφσαιντ παλι?
Καρτες που δεν δινονται παλι?
Αντιεξουσιαστες παλι?
Κοιταχτε ενα ψεμμα που θελει να μας παρει τα πρωτεια ρε...
Στο δευτερο γυρο δεν θα σταματησουμε στα 2 ρε μαλακες...
Γαμω τους αρδ που σας στηριζουν και γαμω και ολο το συστημα που σας θελει ντε και καλα πρωταθλητες...
ΟΥΣΤ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ...
Τα παιδιά απλά ήθελαν να απλωθούν:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Και όσοι πήγαν να ξεφύγουν, η ασφάλεια του γηπέδου ήταν εκεί για να ανακόψει την πορεία τους:
Κάποιοι δυστυχώς ξέφυγαν, αλλά φυσικά ήταν ό,τι άλλο θέλετε, εκτός από οπαδοί του Παναθηναϊκού:
Αλλά και αυτοί σταμάτησαν μπροστά στον Πατέρα:
Χουχουχουλιγκαν χουχουχουλιγκαν....!!!
“Λέγε ρε καθήκι; Είσαι αναρχικός; Ε;”
“Τι αναρχικός ρε παιδιά; Οπαδός του ΠΑΟ είμαι. Γιάννη Παπαδόπουλο με λένε, έχω και διαρκείας. Δε θα ξανασπάσω τίποτα. Συγνώμη!”
“Ωστε το παραδέχεσαι έτσι; Αναρχικός αγνώστων λοιπών στοιχείων ε; Θα σε βγάλω από το γήπεδο και μη σε ξαναδώ εδώ γύρω πριν τον επόμενο αγώνα. Ακούς;”
-”Μα εγώ… Να σας δείξω το διαρκείας…”
-”Μπάμπη σημείωσε! Κουκουλοφόρος αναρχικός αγνώστων στοιχείων…”
Έξω οι ψευτοήρωες…
Ο SUPERΒΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… ΤΟ ΝΕΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ…Μέρες που είναι δεν είχαμε καμία διάθεση για ειρωνείες και δηκτικά και σχόλια ωστόσο επειδή κάποιοι δεν κρατάνε τον στόμα τους κλειστό και καπηλεύονται μέχρι και το εθνόσημο και λένε και ψέματα. Μια χαρά είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά υπάρχουν και οι ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ που κάνουν και δηλώσεις…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: "Οι συμπαίκτες μου όλοι είναι ήρωες. Είμαστε η μοναδική ομάδα που διεκδικούμε το πρωτάθλημα, είμαστε μέσα στην Ευρώπη και στο Κύπελλο. Έχουμε την καλύτερη επίθεση και έχουμε περάσει στο Μουντιάλ, και για αυτό το αναφέρω γιατί έχουμε 10 παίκτες εκεί. Έχουμε κάνει διπλάσια παιχνίδια από τους αντιπάλους μας και παίζουμε σε αυτό το γήπεδο που ένα ματς εδώ ισοδυναμεί με δύο. Και μόνο το ματς με Ουκρανία είναι σαν να έχεις παίξει 10 ματς στη Σούπερ Λίγκα. Όποιος δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν μπορεί να καταλάβει τι λέω. Πάμε για διακοπές μετά από μία σκληρή προσπάθεια, είμαστε μία ομάδα που έχουμε κάνει μόνο 20 ημέρες διακοπές, είμαστε ευχαριστημένοι γιατί δε νομίζω ότι είναι κάτι περισσότερο αυτό που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει.
Κάτσε ρε πέφτουλα, χαλάρωσε λίγο. Επειδή θα δακρύσουμε κιόλας, στην Εθνική παίζεις για την φουκαριάρα τη μάνα σου; Ξεχνάς τα πριμ; Όχι του… Πατέρα σου, τα άλλα της Ε.Π.Ο, εσύ δεν έλεγες η Εθνική πάνω από όλους και τώρα την βάφεις ΠΡΑΣΙΝΗ; Το πρωτάθλημα το διεκδικείς ρε καρπαζοεισπράκτορα γιατί πρώτος είναι άλλος και στην Ευρώπη μην ξεχνάς που παίζεις… Μήπως θα πρέπει να πει και ευχαριστώ η Εθνική που παίζεται ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ; Γιατί αλλιώς κούπα δεν βλέπεις…
Άντε και καλά Χριστούγεννα ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ…
σε δυο περιπτωσεις μας εβαλαν σαββατο ενω ειχαμε παιχνιδι τσαμπιονς λιγκ μεσοβδομαδα,το ενα ηταν με τον εργοταλη που κερδισαμε στο 85' το αλλο με ηρακλη που ηρθε χ.αν ψαξεις το προγραμμα θα το δεις.στις υπολοιπες περιπτωσεις παιζαμε σαββατο για να χουμε 1 μερα ξεκουρασης για το τσου λου.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dekas7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
δεν ειναι δυνατον να παιζεις ματς μεσοβδομαδα και αντι να σε βαλουν κυριακη να σε βαζουν σαββατο.
επησης ηταν και μια περιπτωση με το λεβαδειακο την κυριακη των εκλογων οταν μας εβαλαν σαββατο ενω το βαζελο δευτερα.