Με δεδομένο ότι μας.. ψιλο-πάει φέτος στις κληρώσεις, καημένα βαζελάκια, πάλι θα γελάσουμε με την ομαδάρα σας! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ! ΕΥΤΥΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΣ!!:s6vhaha::s6vhaha:
Printable View
Με δεδομένο ότι μας.. ψιλο-πάει φέτος στις κληρώσεις, καημένα βαζελάκια, πάλι θα γελάσουμε με την ομαδάρα σας! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ! ΕΥΤΥΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΣ!!:s6vhaha::s6vhaha:
καλη ατλεντικο σας ευχομαι:s6vhaha:
να χασετε ΞΑΝΑ απο τον θρασυβουλο της ισπανιας,χαζοβαζελοι
ρε παιδια τι γινεται που ειναι η κληρωση τους?στη νετ εχει εναν καραφλα και μια ξανθια..που ειναι η κληρωση οεο?
Mε την Ατλέτικο δε μπορούν να κληρωθούν καθώς είναι στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας. Κάτι μου λέει ότι θα τους κάτσει η Μαρσέιγ :s6vhaha:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Kαι λογικά στον ΑΝΤ1
Oι πιθανοί αντίπαλοι του πολυτσιμπουκικού:
Άντερλεχτ, Βαλένθια, Χάποελ, Σπόρτινγκ, Ρόμα, Σάλτσμπουργκ, Φενεμπαχτσέ, Μπενφίκα, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Αϊντχόφεν, Βέρντερ Βρέμης, Ουνιρέα, Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ, Μαρσέιγ.
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αντ1 παιδες
Με την Ρομα ο βαζελος :):)
Roma και δεν σας χαλασε πολυαυνα@@@@κοι
Με τη Ρόμα πέσανε τα λαγουδάκια!Καλά τσιμπούκια με τις ευχές μου!:s6vhaha:
θα φαει πουτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχα δεν ειναι φοβος λεει το στρουμφακι ο νιοπλιας..χαχαχαχα καραγκιοζακο θα φατε καλα
θα σας κανει ο τοτι τον κολο χωνι..
Φέτος έχουμε γίνει βάζελος στην θέση του βάζελου στις κληρώσεις.
Πολλά χαμόγελα βλέπω.
Το Νιόμπλια δεν τον χάλασε απ' ότι λέει.
:):s6vhaha::s6vhaha:
νιοπλια μπινε πουτανας γιε νιοπλια μπινε πουτανας γιε..εισαι τραγικος ανθρωπε μου
αφου του αρεσει να τον σκιζουν..Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από captain-cook [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Καραλής στην Νόβα είπε πριν λίγο ότι η Ρόμα είναι σκορποχώρι!ppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Έτσι σας θέλω! Για να πονέσει περισσότερο!
Υ.Γ. Αν και με την Ρόμα κάνουν ΑΝΕΤΑ σύγκριση χειρότερης άμυνας..
Φυσικά και δεν τον χάλασε. Θα έχει την ευκαιρία να γίνει άντρας.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από captain-cook [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πάει τελικo η βαζέλα όπως λέγανε.....:s6vhaha:
Τα γελάκια τους νευρικά είναι ξέρουν τι τους περιμένει,και τι έχουν να ακούσουν από τους πολυαουνανικους όταν αποκλειστούν.
Καλη τσαπου θα φανε
Φοβαμαι μονο μη παιξουμε εμεις 20/3 με μπορντο κ μετα να χουμε καπσκι τ οακα