Ακυρο παίζει να έλεγε για το βόλεϋ τελικά. Δεν είναι ότι τον ακούω και με περίσσια προσοχή.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Ακυρο παίζει να έλεγε για το βόλεϋ τελικά. Δεν είναι ότι τον ακούω και με περίσσια προσοχή.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγώ 1 φορά τον είδα για να ακούσω για τη "βόμβα" και εκτός ότι βαρέθηκα, μου την έσπασε και αυτό το μάγκικο στυλάκι του είδους του οπαδού που δεν γουστάρω καθόλου.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ε καλά τι περίμενες. Πετάει και κάτι ελληνικά αλά Φατσέας ώρες ώρες. Αλλά εγώ παρακολουθω πολλές λούμπεν εκπομπές είναι guilty pleasure. Όπως και Βερβελε πχ. Εμενα η απορία μου είναι το ποσο άμπαλοι είναι όλοι αυτοί που είναι και σε όλα τα γήπεδα. Δηλαδή και να μην θες θα μάθεις πως παίζεται η μπάλα καταλαθος.Παράθεση:
Το μόνο μεγαλύτερο όνομα από Ριβάλντο, Μαρσέλο και Καρεμπέ που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και σχετίζεται με Αργεντινή, που μας δίνετε χιντ τόσες μέρες είναι ένα...
Έρχεται ο Μέσι να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό;;;
Πολυ σωστά. Γενικά καλό ειναι να σταματησουν κάποιοι τα μεγάλα λόγια. Αν ειναι να έρθει κάποιος παιχταράς ας έρθει. Mεγαλυτερος απο Ριμπο, Τζιοβάνι, Μαρσέλο αυτη τη στιγμη παγκοσμίως ειναι μονο ο Μέσι, ο Ronaldo απο τους γερόλυκους (αφου ο Νετβεντ έχει ανανεωσει) και μετά οι υπόλοιποι ειναι ενεργοι. Ποιος θα έρθει δηλαδη ο Εμπαπέ, ο Χάλαντ ή ο Λεβαντοφσκι;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paiktaras [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγώ πια όταν ακούω αυτά περιμένω απλά έναν συνταξιούχο να κάνει λίγο φασαρία και να έρθει να κολλήσει τα τελευταία ένσημα του. Διαφορετικά κανένας άλλος σοβαρός μεγάλος παίκτης δεν έρχεται Ελλάδα και για το οικονομικό κομμάτι, αλλά και για το ότι δεδομένα θα έχει καλύτερες προτάσεις στα χέρια του.
Από την άλλη βέβαια, περιπτώσεις όπως του Μαρσέλο σε ανεβάζουν επίπεδο σε θέμα Marketing. Από την άλλη τα εκατομμύρια που θα πάνε στον κουβά (στο αγωνιστικό κομμάτι τουλάχιστον) μπορούν να αξιοποιηθούν πολύ καλύτερα.
Yπάρχουν συνταξιούχοι που μπορουν να βοηθήσουν την ομάδα να πετυχει τους στόχους της. Ο Ιμπόρα ειναι χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου παιχτη χωρις να ειναι σε επιπεδο Μαρσέλο σαν ονομα.
Π.χ. ένας ποδοσφαιριστης οπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και στα 45 να έρθει, θα αποτελεί παράδειγμα προς μιμηση για όλους απο την άποψη οτι ειναι χαρακτηρας που σκυλιάζει, που ειναι γεννημένος νικητής, που γουστάρει να παιζει και που έχει ένα κορμι που βγάζει υγεία.
Απ την άλλη δε ξέρω κατά πόσο παραγωγικος θα μπορουσε να ειναι πλέον, αν και εδω τα έχει σιγουρα 20 γκολάκια.
Υπάρχουν τέτοιοι στην αγορά που ΙΣΩΣ θα έβλεπαν μια ομάδα που ειναι κάτοχος του Conference ως προοπτικη να ηγηθούν σε μια προσπάθεια κατάκτησης ενός ακομα τροπαίου ωστε να σταματήσουν το ποδόσφαιρο και να τους θυμουνται ολοι (πχ Ντι Μαρία).
Απ την άλλη, το να έρθει πχ ο Νευμαρ δε θα γουσταρα γιατι το παλικάρι δε δειχνει διάθεση. Παιχτάρα μεγάλη αλλά βαριέται πλέον.
Άμα κοιτάς τον οργανωτή στα εντός και τους απέναντι στα εκτός, τα παπάρια σου θα μάθεις, βασικά...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλα ειδικα ο τελευταιος πλεον εχει το μυαλο του μονο στην τραπουλα... ενδεχoμενως να γινοταν το πουλεν του Παναη αλλα για λαθος λογους :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ναι γιατί μέσα στην 7 κάθονται αυτοί..Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δηλαδή, τώρα, είπες κάτι και με έφερες σε δύσκολη θέση για την μαλακία που είπα; Αν δεν κάθονται, είναι ακόμα χειρότερα γιατί κοιτάνε τον αντίπαλο πάγκο, ή τη σουίτα των φιλοξενουμένων...
Λέμε τί κάνει η πλειοψηφία δεν θα πιάσουμε έναν - έναν για κάθε ξεχωριστό παιχνίδι.
Εγώ ειπα απλά τι ισχύει. Οι Τσουκαλάδες όποτε τους βλέπω σε φωτό είναι στα επίσημα και ο Βερβελες έχει καβατζωμενη θέση στα δημοσιογραφικά. Για άτομα που εδώ και δεκαετίες δεν χάνουν ματς δεν δικαιολογείται η ασχετοσύνη.
Ο Τσουκαλάς είναι 60 χρόνων.
Όταν ήμουν εγώ στην Αθήνα, μία χαρά στη 13 του ΟΑΚΑ ήταν και στα εκτός, στα κάγκελα.
Τα υπόλοιπα μπορεί να σηκώνουν τράτο, αλλά δεν θα λέμε και πράγματα που με δύο - τρεις τυχαίες φωτογραφίες μπορούν να αποδειχθούν και το κυριότερο μιλώντας για κάτι που του αναγνωριζόταν και από αντιπάλους...
Για τους δημοσιογράφους, τα έχουμε πει αμέτρητες φορές και δεν έχει νόημα να περιμένει κανείς να αλλάξει οτιδήποτε και να γράφουν ξαφνικά αλήθειες ή να κάνουν ρεπορτάζ της προκοπής.
Φωτογραφίες απ τα 90s λες; Ενταξει για τότε τα ξέρω κι εγώ.
Εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι ο Όρτα.
Είπαμε, θα τελειώσει αυτό.
Βασικά, λέγατε γιατί δεν δίνουμε ντούκου όσα ζητάνε και με ποιον τρόπο θα τους πείσουμε να πέσουν από τα 6 όταν εμείς πήραμε 10 για τον Σάμαρη. Το σημαντικό είναι να έρθει ο παίκτης.
Το θέμα είναι πως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνουν μεταγραφές εκτός αν πωληθεί ο Έσε.
Για αυτό πρώτα θα έρθουν όλοι κούτρα, ή με καταναλωτικό και στο τέλος θα πουλήσουμε μεν, αλλά θα έρθει και ένας σάπιος καπάκι, να μας γαμήσει και τα αποδυτήρια...
Δεν νομίζω κανένας να έχει πάει στην παραλία και να μας διαβάζει...
Και για κάποιο λόγο ξεχνάμε ότι ένα τεράστιο όνομα που ήρθε είναι και ο ΤουρεΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paiktaras [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]