[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Πως γίνεται να τέλειωσαν τα χρήματα σε όλα τα ΑΤΜ ταυτόχρονα;!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εμενα δεν τελιωσαν τα λεφτα αλλα τα Χαρτακια! Λογικα πρεπει να μας εκλεισαν και την κανουλα για τα χαρτακια
Τι δημιουργικη στατιστικη βλεπουν τα ματακια μου το ασπρο μαυρο
Τουλαχιστον εχει ωραια εκπομπη στην βουλη
Oι περισσοτερες δημοσκοπησεις δειχνουν οχι.
Nα δουμε απο αυριο τι θα γινει.
Θα δουμε αν ο ΣΥΡΙΖΑ απλα καπηλευτει το οχι και συνεχισει την μνημονιακη πολιτικη η οπως αλλιως θα την παρουσιασει η εαν θα φυγουμε απο το ευρω που προσωπικα το θεωρω ζητουμενο.
Ο παλαιοκομματισμος θα καταρρευσει ετσι και αλλιως. Ο κοσμος εχει αρχισει να νιωθει οτι εχει τη δυναμη στα χερια του.Τουλαχιστον εγω που ειμαι και λιγο στον κοσμο μου και ονειροπολος, ετσι νιωθω.
Ζουμε ιστορικες στιγμες κι ελπιζω να το αντιληφθουν ολοι. Οι Ελληνες δειχνουμε οτι δε φοβομαστε, οτι δε μας νοιαζει αν περιμενουμε στην ουρα για 60 ευρω. Οι δικοι μας περασαν χειροτερα δε θα τους κατεβαλλε μια ουρα σε ενα κωλομηχανημα.
Ολοι ισοι ακομα και στα ποσα που βγαζουμε απο την τραπεζα. Καλο μαθημα και για την αστικη ταξη και την ακρατη επιδειξη πλουτου. Δε σας χαλασε!!
περιμενω τον γαμωσπιτο,γερμανο θεοδωρακη να κανει δηλωσεις...
το πρωτο θεμα ολη την εβδομαδα εδινε απλετο φοβο και τρομο.μολις βγηκαν οι δημοσκοπησεις
εγραφε οτι το αποτελεσμα ανατρεπεται...τωραταμουνια λουφαξανε.
βεντουζα δημοσιογραφοι του κωλου
Tι θα πει μωρε; Oτι του γραψει στο χαρτι, το επιτελειο του Μπομπολα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οτι υπαρχει το 40% του ναι που οφειλει να σεβαστει αφου διχασε τη χωρα. Οτι οφειλει να σεβαστει τις εξαγγελιες περι μη αποχωρησης απο το ευρω και οτι θα κανει τα παντα για να μην αφησει το λομπι της δραχμης-ΣΥΡΙΖΑ να μας καταστρεψει.
Ο ανθρωπος ειναι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ.
αν και δεν πιστευα τον τσιπρα, ελπιζω αυτα που ειπε πριν το δημοψηφισμα να τα κανει πραξη. Εσωσε το κομμα, ας σωσει και τη χωρα.
Πανω απο 61% εκτιμα υο υπες
ειναι μεγαλο αποτελεσμα δεν το περιμενα, με τετοια πυρηνικα οπλα στην αλλη οχθη
Λοιπόν, παρά την προπαγάνδα, την τρομοκρατία, το φόβο για κούρεμα των καταθέσεων, τις κλειστές τράπεζες, τα παιχνίδια με τα ΑΤΜ, τον ξεσηκωμό όλων των λόμπι και των λοιπών ευρωπαϊκών και μη δυνάμεων, δεν τα καταφέρατε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μαζέψτε λοιπόν σιγά σιγά τα μπογαλάκια σας και πούλο από τη χώρα σαν το μαλάκα, που ακόμα βέβαια εδώ είναι.
Απιστευτο αποτελεσμα,με τοσο πολεμο απο παντου,απιστευτο εως συγκινητικο,δεν πιστευα οτι ειχαμε ακομη τοση αντισταση μεσα μας ως λαος.
Ευχομαι να πανε ολα καλα.
Εγω δεν περιμενα να βγει το Ναι.Απο οσους ακουσα κανεις δε μου ειπε οτι θα ψηφισει ναι.Και δε νομιζω να ειναι ευκολο για ενα λαο που τον εχουν χαρακτηρισει τεμπελη,που εχει ακουσει δηλωσεις του ειδους "Προτιμω να σωσω την αφρικη παρα τους ελληνες" και που εχει δεκτει συνεχεις ελεγχους στη δουλεια του-οσοι εχουν-για να δοθει εστω και μια δικαιολογια γι'απολυση,να ψηφισει οτι συμφωνει με την υπεροπτικη σταση της ευρωπης.Πιο πολυ οχι στη μουρη της λαγκαρντ και του νταιζεμπλουμ ειναι παρα οχι στα μνημονια.Η φτωχεια αντεχεται,αλλα οχι και οι συνεχεις προσβολες.
ΥΓ:Για να μην παρεξηγηθω,δεν υπονοω οτι εγω ζω πιο ασχημα απο τους ανεργους ή οτι παιρνω τα ιδια ρισκα με οσους εχουν μικρα παιδια.
φαπ φαπ φαπ φαπ φαπ
[YOUTUBE]9XWsYwkgNfQ[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]KZz6IU0W390[/YOUTUBE]
ΠΟΣΟ ΚΑΥΛΩΝΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ!!!!!!!
[YOUTUBE]HV6itZtsv0I[/YOUTUBE]
Αυτοί είναι ικανοί να το προβάλουν ανάποδα ppnxoxo
Ενδεικτικά αναφέρω, 78%-22% υπέρ του ΟΧΙ στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας που κατοικώ. 67%-33% ο Βόλος.
μεγαλο,τεραστιο αποτελεσμα...δεν το περιμενα με τοση λασπη,φοβο και πονο που εδιναν
ολοι οι γερμανοτσολιαδες δημοσιογραφοι και πολιτικαντηδες του κωλου