Σωστόοοοοος! Άντε γιατί πολύ τους μαλάκες κάναμε! Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! :cool:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Σωστόοοοοος! Άντε γιατί πολύ τους μαλάκες κάναμε! Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! :cool:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ο τζορβας μου εμαθε και την ριζουπολη το παπαρι..οταν ο ολυμπιακος επερνε τα πρωταθληματα στην ριζουπολη..ο τζορβας επινε γαλατακι απο την μαμακα του..μου εμαθε και την ριζουπολη ουτε απεξω δεν εχει περασει..ναι ρε τον πυροβολησαν..με καλασνικοφ..του πεταξανε και κανα δυο χειροβομβιδες..καμια δεκαρια μολοτοφ..τι αλλο?α ναι εναν πυραυλο..ασε μας μωρι τζορβιτσα...ρουφιξες δυο παστελια ζουμερα ζουμερα..και αντε γεια..σε εβαλε ο μωραλης στην θεση σου μωρι κοτουλα..τωρα που θα απολογηθεις να δω τι θα πεις..βλακα αγραμματε σκεψου προτου πεταξεις την κοτσανα σου....μαλακισμενο..πουστρακι..
Λύθηκα! ppnxoxo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Όντως έτσι είναι, δε το' χα προσέξει. :s6vhaha:
και τον μαρτι η δευτερη λουτσα..εκει μεσα θα γελασουμε..ρομπα μεσα στο οακα πρεπει..
Τι ωραία μέρα η σημερινή!
Πως γουστάρω που δεν κυκλοφορούν βάζελοι στους δρόμους!
εγω τωρα ο απογευμα μπηκα σε ενα ταξι και ηταν βαζελος ο οδηγος..χαχα και μου λεει τι μας κανατε εχθες?εεε του λεω αυτα εχει η ζωη..και φτανω που λες στο σπιτι και του κανω ποσο ειναι?και μου κανει 3 ευρω..αντε παρε πεντε του λεω γιατι εισαι και σταναχοριμενος απο εχθες..και μου κανει στο τελος φιλε παλι εσυς θα το παρεται το πρωταθλημα..και του κανω σοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοπα..πολυ γελιο μιλαμε..
τι να πουνε και τα βαζελακια μωρε..ολα μπλα μπλα ειναι και στο τελος κοτουλες..
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
μου φαινεται θα φαμε καναν αποκλεισμο εδρας
Προεδρε προεδρε σε παρακαλω φερε τον καρουλια στον Ολυμπιακο.ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Δε μου λες Ηλία, αυτό το παιδί που έχεις στο avatar, βαζέλα είναι? :):)
ο μπελουτσι ειναι βρε..ο πρωην παικτης μας..:s6vhaha::s6vhaha:
Τι σε ενδιαφέρει ακριβώς;Παράθεση:
Θα υποβληθει μηνυση στον κυριο Τζορβα?
Δεν νομιζω να πολυενδιαφερεται για το αυτο το αθλημα αλλα γιατι σου δημιουργηθηκε η απορια αυτη?:-P:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αντιγράφω απο φίλο στο facebook (γιατι το copyright το σεβόμαστε)
ΟΣΦΠ-Λαγοί 09-10 ΠΙΓΚΠΟΓΚ γυν. 11/10 ΟΣΦΠ - Λαγοί 4-0 ΒΟΛΕΪ γυν. 16/10 ΟΣΦΠ - Λαγοί 3-0 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-17 18/10/09 ΟΣΦΠ - Λαγοί 1-0 ΒΟΛΕΪ αντ. 30/10 Λαγοί - ΟΣΦΠ 2-3 ΠΙΓΚΠΟΓΚ αντ. 14/11 Λαγοί - ΟΣΦΠ 1-4 ΠΟΛΟ αντ. 14/11 ΟΣΦΠ - Λαγοί 8-5 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 29/11 ΟΣΦΠ - Λαγοί 2-0 ΜΠΑΣΚΕΤ 29/11 ΟΣΦΠ - Λαγοί 87-76 ΠΡΩΤ/ΜΑ ΝΕΩΝ 30/11 ...ΟΣΦΠ - Λαγοί 1-0
9 ΣΤΑ 9 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ... ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ :sc_wd:
Και κλάμα η κυρία!
Άτιμη κοινωνία άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις. Έτσι είναι δεν γεννηθήκαμε όλοι Ολυμπιακοί και δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Από την Κυριακή το βράδυ εμείς πετάμε στα σύννεφα και γι' αυτό ευθύνεται η ομάδα μας. Και άλλοι έχουν χύσει πολύ κλάμα. Πάρα πολύ κλάμα. Και που είστε ακόμα.
Δεν φταίει κανείς εσείς επιλέξατε να υποστηρίζετε την ομάδα της φάπας. Τώρα κλάψτε και κλάψτε και ξανά κλάψτε. Πολύ δάκρυ από τα βαζελάκια που είχαν βγάλει μεγάλη γλώσσα, αλλά ξαφνικά τους κόπηκε. Και τώρα κλαίνε και βλέπουν και την πλάτη μας και θα συνεχίσουν να την βλέπουν μάλιστα για πολύ καιρό ακόμα. Έτσι όπως έχουν μάθει όλα αυτά τα χρόνια.
Δείτε, λοιπόν το κλάμα που ρίχνουν όλοι βάζελοι επώνυμοι και ανώνυμοι.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=8AnkvjKRJ7Y&feature=player_embedded[/youtube]
Δεν ξέρω αλλά κάτι στη στάση της μου θυμίζει τον βάζελο :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μπα νομιζω οτι αυτη φερνει πιο πολλες αναμνησεις στο μυαλο μας..Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θελω αποκλειστικη συνεντευξη του Κωστα Ραμπογλου στην Πρασινη,αμεσως με κυριο θεμα τις πιστολιες που εριξε την κυριακη και να τεθει επιτελους το θεμα της επιστροφης των οπλων του αμεσα απο τον κακο Σωκρατη που του τα αφαιρεσε δια της προεδρικης βιας!!!!
Έτσι έχουνε συνηθήσει τα κακόμοιρα... Εγώ όσα χρόνια παρακολουθώ δεν ξαναθυμάμαι τον βάζελο να κατεβαίνει με καλύτερες συνθήκες στην έδρα μας.. Και είδατε τι έγινε..Αλλά ποιο είναι το θέμα: Όποτε καταφέρουν κάτι αυτά τα χρόνια, είναι επειδή θα πάνε μουλωχτά, όποτε λένε πολλά καλοπερνάνε... Και μπορεί φέτος να έχουνε την πιο συμπαθητική τους ομάδα των τελευταίων 15 χρόνων, αλλά δεν πας με τέτοια σιγουριά και έπαρση στο Καραϊσκάκη: δεν είναι ούτε Λάρισα ούτε σπίτι συγγενή ( Τούμπα)...Παράθεση:
Και αυτά περί μαγικής εικόνας στο 1-0 του ημιχρόνου ας το ξεχάσουν. Σε τέτοια παιχνίδια κερδίζει όποιος έχει τους περισσότερους θετικούς παίκτες.. αυτοί εκτός 3-4 δεν είχαν κάποιον άλλο να στέκεται καλά.. θα έπρεπε να είχαμε μεγάλη διαφορά σαν ομάδες ώστε 3-4 τους παίκτες να βάλουν κάτω τους 7-8 δικούς μας...