και εγώ έτσι το βλέπωΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rena [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αλλά ουσιαστικά το ναι -ίσως να οδηγεί- θα έχει σταχτοπούτα, τον μπαμπά της συγκεκριμένα
Printable View
και εγώ έτσι το βλέπωΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rena [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αλλά ουσιαστικά το ναι -ίσως να οδηγεί- θα έχει σταχτοπούτα, τον μπαμπά της συγκεκριμένα
εγω δεν εχω ουτε τηλεοραση εδω στην αγγλια οποτε ειμαι κομπλε χοχοχοΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου ΠΑΣΟΚ. Οφείλω να σημειώσω πάντως, πως όταν οι "ξένοι" καθάριζαν σαν αβγό τη δημοκρατικότατα και αυτοδύναμα εκλεγμένη Κυβέρνηση του ΓΑΠ, στην Ελλάδα δεν κουνήθηκε φύλλο από τους σημερινούς "δημοκράτες", "ανεξάρτητους", "αντιστασιακούς" κλπ. Τότε δηλαδή δεν είχαν ενοχληθεί τα "δημοκρατικά αντανακλαστικά" του Λάκη? Έτσι, για να είμαστε δίκαιοι, δηλαδή.
Η μάνα μου πήγε να πάρει τη σύνταξη του πατέρα μου και της είπαν την Πέμπτη.
Τι θα πάρει την Πέμπτη;
240 € η ολόκληρη την σύνταξη του γέρου;
Τι πας και θυμάσαι τώρα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Apache [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
240 θα παρει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aυριο κατεβαινουμε στην διαδηλωση των μενουμε ευρωπη.
Ο Σταυρος Θεοδωρακης, ο Αντωνης, ο Βαγγελης και τ'αλλα παιδια θα ειναι εκει. ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ;
Διπλα τους λοιπον συγκροτουμε παλλαικο μετωπο με τις δυναμεις της λογικης για να ορθωσουμε το αναστημα μας σε αυτους που προσπαθουν να ξηλωσουν ο,τι καταφερε η χωρα εδω και 40 χρονια.
Λεμε ναι στη αυξηση του ΦΠΑ, στο κουρεμα των συνταξεων, στις μαζικες αυτοκτονιες, ναι στα συσσιτια, ναι στην εξαθλιωση, ναι στον Μπομπολα και στους νταβατζηδες.
Λεμε ναι στους δανειστες ωστε να μην αμφισβητηθουν ποτε ξανα τα επομενα μετρα υπερ της γενοκτονιας του λαου μας.
Ο Πλατων πρεπει να παιζει champions league και θα τον αφησεις να παει στη β εθνικη , σαν το ΑΕΚακι;
Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις. Αυτά ακριβώς σημαίνει το ΝΑΙ. Δυστυχώς, τα ίδια ακριβώς σημαίνει και το ΟΧΙ με GREXIT. Μπλέξαμε άσχημα και δύσκολο να ξεμπλέξουμε...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Συμφωνω και πιστευω οτι το οχι ισως να ειναι και χειροτερο βραχυπροθεσμα, αν συνοδευτει με χρεοκοπια, αλλα ανασυγκροτηση της οικονομιας μεσω ευρω και με τη συγκεκριμενη πολιτικη που επιβαλλουν οι δανειστες δε νομιζω οτι θα γινει ουτε σε 200 χρονια. Θα μου πεις με την εξοδο απο το ευρω εισαι σιγουρος; Δεν ειμαι, αλλα πρεπει να ταρακουνηθουμε ολοι μας και η δομη της Ευρωπης.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Apache [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Φανταζομαι ποσα ναι θα ακολουθησουν αν υπερισχυσει το ναι στο δημοψηφισμα. Ποια διαπραγματευτικη δυναμη θα εχει η νυν και οι επομενες κυβερνησεις;Παντα θα υπαρχει αναφορα στην καταφατικη απαντηση του λαου τοτε και δε θα βγαζουν και τσιμουδια.Για επομενο δημοψηφισμα ουτε λογος ποτε!
Αν και θεωρω οτι απο το ευρω δε θα βγουμε σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις. Απλα θα μπορουν να διαπραγματευτουν πιο ευκολα, εχοντας εναν λαο να τους στηριζει και οχι επιχειρηματιες.
Μου αρέσει να σας διαβάζω: Υπό την προϋπόθεση ότι δεν επιτίθεστε στους "άλλοι", όλα πάνε μιά χαρά...
Έτσι και αλλιώς, ούτε τι θα ψηφίσουμε ξέρουμε ακριβώς, αν ψηφίσουμε, ούτε φυσικά και αυτοί που και καλά, ξέρουν είναι σε θέση να προβλέψουν κάτι...
*ΥΓ: Ερωτάω, μήπως και ξέρει κανείς: Χρήμα, τυπώσαμε;;;
Να σου πω που εντοπίζω εγώ το διχαστικό πρόβλημα των Ελλήνων με ένα υποθετικό παράδειγμα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μένω στο ίδιο σπίτι με την τελείως αναλφάβητη γιαγιά μου και με μια μάνα που έβγαλε το Λύκειο και επαγγέλλεται σε όλη της τη ζωή "οικιακά". Εγώ από την πλευρά μου, είμαι επιστήμονας με Master και Διδακτορικό, μιλάω τρεις γλώσσες έχω ταξιδέψει παντού κι έχω ήδη δουλέψει στην Ευρώπη. Έχω μια δουλείτσα των 1000 ευρώ, τα φέρνω δύσκολα βόλτα, αλλά δεν σταματάω να κάνω όνειρα για το μέλλον.
Η γιαγιά μου ψηφίζει παραδοσιακά ΚΚΕ, η μάνα μου ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ γιατί περιμένει κάποιον να με διορίσει στο δημόσιο κι εγώ ΝΔ γιατί είμαι νεοφιλελές. Για το δημοψήφισμα έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια.
Ψάχνουμε μία Κυβέρνηση που θα μας έχει και τους τρεις ικανοποιημένους. Αυτό στάθηκε αδύνατο μέχρι τώρα. Θα είναι αδύνατον και στο μέλλον.
Για να αποφασίσουμε τελικά ποια κατευθυνση θέλουμε να ακολουθήσει η χώρα μας τα επόμενα χρόνια, τότε οι δυο από τις τρεις παραπάνω γενιές πρέπει να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, αφού είναι αδύνατον να συμφωνήσουμε. Η καλύτερη λύση βέβαια, θα ήταν φύγουμε και οι τρεις και να έλθουν στη θέση μας κάποιοι άνθρωποι περισσότεροι σοβαροί.
Κάπως έτσι βλέπω το υπαρξιακό πρόβλημα των Ελλήνων του 2015. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, ώστε να μην αρχίσουν να κυνηγιούνται γιαγιάδες, μανάδες και παιδιά στους ελληνικούς δρόμους.
ΥΓ. Ισως αδίκησα τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ και του Σύριζα στο πιο πάνω παράδειγμα. Ζητώ συγγνώμη. Σκοπός ήταν να δείξω το απόλυτο χάσμα γενεών, αντιλήψεων και προσωπικών επιλογών που είναι πιο έντονο στην Ελλάδα, από οπουδήποτε αλλού στην ΕΕ.
Εδώ που είμαι πάντως, το μοναδικό περιπολικό της περιοχής φυλάει το επίσης μοναδικό, τελείως άδειο ΑΤΜ...Σε λίγο θα πεταχτώ να τους ρωτήσω τι διάολο φυλάνε νυχτιάτικα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Διαβαζω καθε μερα αυτα που γραφετε ολοι σας. Αποψη μου ειναι οτι η οποιου ειδους πολωση
δημιουργει εμφυλιους. Ειτε σε ενα φορουμ,ειτε σε ενα καφενειο,ειτε πανω απο μια καλπη
πριν ψηφισει ενας τοσο ταλαιπωρημενος απο τις κακουχιες λαος.
Χωρις να θιξω κανεναν φυσικα,γιατι μιλαω απο αλλο "ποστο" σε σχεση με τους περισσοτερους απο εσας
καθως εδω και 2.5 χρονια κατοικω μονιμως στην Γερμανια και δεν θεωρω σωστο να εκφερω οποιαδηποτε
γνωμη για τα τοσο σοβαρα θεματα που προβαλετε καποιοι.
Προφανώς, μην πάει κανάς ηλίθιος και κάνει κατάθεση...Παράθεση:
Τσίπρας: Αν ο λαός πει 'ναι', θα δρομολογήσω τις εξελίξεις βάσει Συντάγματος
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Συνέντευξη στην ΕΡΤ και στους δημοσιογράφους Πάνο Χαρίτο και Αντώνη Αλαφογιώργο, παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού αναμένονταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά και τις τελευταίες κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις, ενώ ο ίδιος έδωσε απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες μετά το διάγγελμα περί της απόφασης για [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], την συνέντευξη Τύπου Γούνκερ και το επίμαχο mail με τα μέτρα, αλλά και το Capital Control που επιβλήθηκε στις τράπεζες με πιστωτικό όριο τα 60 ευρώ την μέρα.
Εν ολίγοις ο πρωθυπουργός τόνισε ότι:
* Το ΝΑΙ στις κάλπες της Κυριακής σηματοδοτεί τη δρομολόγηση όλων διαδικασιών που προβλέπει το Σύνταγμα: "Δεν είμαι πρωθυπουργός παντός καιρού"
* Το ΟΧΙ σημαίνει ισχυρότερο χαρτί διαπραγμάτευσης
* Οι τράπεζες θα ανοίξουν αμέσως μόλις εξασφαλιστεί η ρευστότητα από την ΕΚΤ και τη βιώσιμη συμφωνία: "Είμαστε έτοιμοι για αυτό το βήμα"
* "Δεν θα μάς βγάλουν από το ευρώ. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Το κόστος είναι τεράστιο"
* Ανοιχτός σε Debate με τους πολιτικούς αρχηγούς
Είμαστε πολλοί τελικά από Σαλόνικα...Παράθεση:
Κατ' εξαίρεση, για τους συνταξιούχους, τα 60,00 € από το γκισέ, θα μπορούν να λειτουργήσουν σωρευτικά - δηλαδή να μεταφέρει το 60αρι, σε άλλη μέρα (όχι για τους μισθωτούς, οι οποίοι δεν θα έχουν καν την δυνατότητα να κάνουν ανάληψη από άλλο μέσο, πέραν της κάρτας).Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kwtsios [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
μας εχουν κανει να ψαχνουμε να βρουμε το βαθυτερο νοημα μιας προτασης. Ουτε στιχος του ριτσου δεν χωραει τοσες αναλυσεις. Εγω βλεπω οτι ή λεμε πτωχευση ή υπογραφουμε σε λευκο χαρτι.Παράθεση:
Ήμουν και είμαι φανατικά υπέρ της ευρωπαϊκής ενοποίησης, των ανοικτών συνόρων και της ελεύθερης διακίνησης αγαθών και ανθρώπων. Αυτοί οι άνθρωποι στις Βρυξέλλες όμως αρχίζουν να θυμίζουν μια σπείρα που ότι και να κάνεις, όσο έξυπνος και να είσαι, τελικά θα τα φέρουν έτσι τα πράγματα ώστε να βγεις χαμένος και ξεφτιλισμένος.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αν και σταθερά φιλοευρωπαϊστής, αυτή η ΕΕ αρχίζει να με τρομάζει.
120 θα πάρει με δικαίωμα να βγάλει κάρτα επιτόπουΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]