Θυμίζει ο Βούκοβιτς τον Καμμένο;ppnxoxo
Printable View
Θυμίζει ο Βούκοβιτς τον Καμμένο;ppnxoxo
Προσπαθεί, αλλά δε μπορεί. Τουλάχιστον θέλει να σκοράρει για τον Ολυμπιακό και το έδειξε και στο ματς με τον ατρόμητο.
προσπαθησε σημερα.
Έδωσε ωραία ασίστ στον επιθετικό της Μπέτις, αλλά δεν κατάφερε να μας βάλει γκολ
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Αυτός ο παίκτης με τρομάζει κάθε φορά που παίζει, επειδή είναι αψυχολόγητος και δε ξέρεις αν σήμερα θα είναι η μέρα που θα θελήσει να τεστάρει τις ικανότητες του Σα και του βάλει γκολάρα. Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι οτι θέλει να παίζει για τον Ολυμπιακό και τρέχει πολύ. Συν του οτι ανεβαίνει για το γκολ.
Καλος αμυντικος κ Σερβος{εμπορικος}.Στα συν του ακομη οτι σκοραρει ανεξαρτητως τερματος κ πλευρας..
Δεν ειδα ακομα τη φαση του αυτογκολ, μπορει να μη φταιει τοσο. Ομως ρε μαλακα Βουκοβιτς εχεις βαλει 3 σε 16 αγωνες! Πως το καταφερες αυτο; Να χεσω την εμπειρια σου δηλαδη.
Αυτογκόλ με παοκ, Ξάνθη , πας.... Μήπως να το ψάξει η διοίκηση το θέμα του;
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μας εχουν ματιαξει απλα. Ειναι ολοφανερο clubbinggzxΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από quaresma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ρε Βουκοβιτς.... αντε γαμησου ρε αγορι μου.
Πρεπει να ειναι ο μονος αμυντικος στον κοσμο που βαζει γκολ για αντιπαλους που δε μπορουν να σκοραρουν εναντιον μας.
Νομίζω οτι απλά πρέπει να παίξει μπροστά, μέχρι να μπει ο Σολδάνο.
Πάντα βρίσκει τρόπο να ασχολουμαστε μαζί του.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τεραστια γκινια ο παιχτης. Εχθες στο αυτογκολ δεν μπορουσε να κανει πολλα διαφορετικα πραγματα. Εβαλε το ποδι του, η μπαλα κοντραρε και πηγε στην γωνια του τερματος.
Το μεγαλο του λαθος ηταν ακριβως μια φαση πριν μπει το γκολ, οταν επεσε για τακλιν σχεδον στο κενρτο του γηπεδου και ο αντιπαλος του ξεφυγε πολυ ευκολα. Απο αυτη τη φαση προηλθε το κορνερ απο το οποιο μπηκε το γκολ.
Στα προηγουμενα δυο αυτογκολ και κυριως σε αυτο με την ξανθη ειχε ευθυνη, αλλα εχθες ηταν απλα γκινια.
Δεν νομίζω ότι έχει γκίνια μόνο. Είναι γενικά ο τρόπος που βάζει τα πόδια του.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε τρελε, εσυ θες να παιζεις για εμας. Πώς τα καταφερνεις και σκοραρεις εναντιον μας;;;
Εβαλε το γκολ και απο συνηθεια εσκυψε το κεφαλι και τραβηξε τα μαλλια του αντι να πανηγυρισει. Εξι γκολ πλεον ο βουκοβιτς και καταμετρηση συνεχιζεται.
Θεουλης. Περα απο τα α υτογκολ, σε καθε σουτ αντιπαλου κανει χωρο για να μην τον χτυπησουν. Πανω απο ολα η σωματικη ακεραιοτητα. :-P
Κουνήσου χοντρέ. Ώπα λάθος, χοντρός ήταν ο Πάρντο... :roll:
Οι φιλοδοξίες του τελείωσαν για φέτος μετά από την κατάκτηση του φλουριου