τον εχω δειξει.3 απεναντι σε 10.αλλο?????????????Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
τον εχω δειξει.3 απεναντι σε 10.αλλο?????????????Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αιντε κια μια φωτο για τον Γιαννη
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Επειδή έχουν ακουστεί πολλοί αστικοί μύθοι γι αυτόν τον αγώνα, θα μας λύσεις μερικές απορίες. Τι επικρατούσε στα αποδυτήρια, τι έγινε στην φυσούνα, στο γήπεδο;
Με το που φτάνουμε στο γήπεδο, βλέπουμε ότι είμαστε περικυκλωμένοι από οπαδούς. Η αστυνομία δεν έκανε τίποτα απολύτως. Από την κερκίδα μας πέταγαν τεράστια τούβλα. Μερικά από αυτά βρήκαν τα τζάμια του πούλμαν και τα έσπασαν. Επαναλαμβάνω ότι οι αστυνομικοί απλώς κοίταγαν και είχαν κατεβασμένες τις ασπίδες. Ο φροντιστής της ομάδας τους φώναζε "δεν ντρέπεστε; Γιατί δεν βάζετε τις ασπίδες να περάσουν οι παίκτες" και αυτοί τον κοίταζαν.
Δεκαπέντε λεπτά αφού είχαμε μπει στα αποδυτήρια, σπάει η πόρτα και μπαίνουν μέσα τέσσερις φουσκωτοί με διακριτικά εταιρείας σεκιούριτι που αρχίζουν να μας βρίζουν με φράσεις όπως "θα σας γ.......ε".
Τα υπόλοιπα τα είδατε. Μπήκαμε στο γήπεδο και μας σημάδευαν με πιστόλια με φωτοβολίδες. Ούτε προθέρμανση κάναμε, ούτε παιχνίδι παίξαμε. Είχαμε το μυαλό μας στην κερκίδα. Μην μας πάρει καμιά φωτοβολίδα στο μάτι ή στο λαιμό. Πώς να παίξεις μπάλα μετά; Και μετά βγαίνει και ο κ. Φιλιππίδης- τότε πρόεδρός μας- και μας λέει "έχουν δίκιο που σας είπαν κότες". Αντί να μας υποστηρίξει μας εξέθεσε κιόλας. Βέβαια, ο ίδιος δεν ήταν στο γήπεδο, έκατσε στο σπίτι του να δει το ματς.
by Giourkas
δε το γραφω για σενα,μη το παιρνεις προσωπικα!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ffyiannis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
μαργαριτακι μην μου κολλας.και οσον αφορα την φωτο μην ρωτας εμενα.να σου δωσω ενα τηλεφωνο να μιλησεις με τον πατερα μου που σε αυτο τον αγωνα πριν 6 χρονια ηταν στα 70 και κοπαναγε την φυσουνα????????????και δεν καταλαβα .ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ!!!!!!Παράθεση:
βρε συ Γιαννη για καλο σου το εβαλα το ποστ
βλεπω οτι εισαι "φτιαγμενος" για το ντερμπι, οτι γουσταρες Ριζουπολη, κι ειπα να σε ευχαριστησω λιγο μη χαλιεσαι ετσι
ειμαι γιατι την πεσανε στον αδελφο μου πριν μια εβδομαδα τα μουνοπανα.και δεν με νοιαζει για τον αδελφο μου.τους κανονισε καλα.με νοιαζει που μεσα στο αυτοκινητο ηταν ο ανηψιος μου και η νυφη μου που γενναει αυτες τις μερες.γιατι τετοιες κοτες ειναι!!!Παράθεση:
φορτωσε ρε γιανναρε αδερφε.ετσι σε θελω.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ffyiannis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ξυπνατε ολοι αδερφια.ειναι ματς ζωης ή θανατου για μας.
μπειτε μεσα και γαμηστε τους απο την φυσουνα.οπως παλια.
αυτο ειναι ματς για ααντρες και απεναντι στις κοτες (καραγκουνα και κατσουρανη) οποοις δεν μπορει να κατσει σπιτι του.
τετοιοι πουσταραδες ηταν παντα γιαννη μου.Παράθεση:
ομαδα των εσ-ες και του χουντεμπλει...
ναι ρε σταθη.ματς για αντρες.οσοι δεν θελετε καθηστε σπιτια σας.ρε.και εισιτηριο να μην βρω (που θα βρω και το πληρωνω οσο κι οσο)θα κατεβω μονο και μονο γι'αυτο.για να τους πηδηξουμε.και ας κανουμε και ενα χρονο να δουμε την ομαδα εντος.πουτσα και ξυλο επιτελους.ξυπνησανε και τα τετοια μας!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
τι λες τωρα?? ετσι στη ψυχρα???? <mad?Παράθεση:
το οτι ειναι κοτες ειναι γνωστο!! απο τον αδερφο που πηγαν και σκοτωσαν στη Λουτσα
Ενταξει κι εγω με κατι τετοιο θα φορτωνα δε λεω οχι
Πιστευεις ομως οτι δε θελω να φυγουν σκυφτοι???λες να θελω να χασουμε??? γλωσσα δε θα βαλω μεσα μου! κι αυτο ειναι κατι που ΟΛΟΙ πρεπει να κανουμε
οριστε ηρθε κι ο "συντροφος"ppnxoxo
ΥΓ.Σταθη μου δε παρεξηγεισαι ετσι???
αντε γιατι μου φαινεται οτι ξαναρθε η ωρα να βγουμε με τα πιστολια να τους κυνηγαμε.τα μουνοπανα!
παρων μαργαριτα μου.Παράθεση:
θα φορτωνες?θα σκοτωνες.και να σου πω και κατι?ο αδερφος μου ειναι σαν εμενα.καφρος.κωλοπαιδα ειμαστε και οι δυο.εχουμε ματσουκωσει κοσμο και κοσμακη σε πεσιματα.ρε εγγυος γυναικα και μωρο παιδι τι φταινε γαμω την πoυτ* τους???????Παράθεση:
εγω απο τωρα το λεω.δινω 100 ευρω για ενα εισιτηριο!
στο μυαλο των πουστηδων προσπαθεις να μπεις???Παράθεση:
το χουμε πει μποχα βρωμα του παο η ιστορια, μεσα στη πουστια η θυρα 13
δε βγηκε τυχαια αυτο!
μα δεν ειναι θεμα να μπω.τσιγαρα βγηκα να παρω πριν και μπουκετωσα εναν μονο και μονο γιατι ξερω οτι ειναι βαζελος.συν οτι ειναι και κωλοφατσαΠαράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
είναι αυτό που έλεγε ο ιωαννίδης οτι "η γάτα όταν είναι απο κάτω σκούζει"...:-P
μωρέ ονειροβατούμε χωρίς λόγο.ακόμα υπάρχουν ολυμπιακοί για παράδειγμα που στο άκουσμα της είδησης πως ο κόκκαλης πήγε στου ρέντη(για 30στη φορά φέτος),ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον...:-P
η πουστια τους μετραει πολλαααααα χρονια
κλασσικη περιπτωση εκεινη του Ηλιοπουλου..ο οποιος ετοιμαζοταν να ριξει μολοτοφ σε πουλμαν που μετεφερε δικους μας, και να τους καψει
αν θυμαστε οι δικοι μας (για οτι του εκαναν μετα) εφαγαν φυλακη αλλα αυτος που θα πρεπε να δικαστει για αποπειρα δολοφονιας δεν εφαγε τιποτα!! εγω δε τα ζησα αλλα μου τα λεγε ο παππους μου(γαυρος μεχρι τα τελευταια του λεπτα)
τι κανει τους δικους μας καλυτερους απο τον ηλιοπουλο?Παράθεση:
δεν με νοιαζουν τα δικαστηρια,δεν ειμαι δικηγορος ουτε εισαγγελεας,εγω τις πραξεις κρινω.οτι επαθε ο ηλιοπουλος το αξιζε αλλα φανταζομαι δεν ηταν και αδικη η τιμωρια στους ολυμπιακους.
τεσπα,αστο γιατι μπορει να δημιουργησω και θεμα, αλλα δεν κρατηθηκα.βλακεια μου.
σορρυ ρε φιλαρακι.αλλα εισαι βλακας.ανθρωπους πηγε να καψει!!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Katalanos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]