μπα εγω δεν θελω να φαει τοσα πολλα ρε παιδια, με 7-8 γκολ θα ειμαι ευχαρηστιμενος:).
Printable View
μπα εγω δεν θελω να φαει τοσα πολλα ρε παιδια, με 7-8 γκολ θα ειμαι ευχαρηστιμενος:).
Μπράβο νέε μου, είσαι ολιγαρκής άνθρωπος... :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
πανω απ'ολα μου αρεσει το ποδοσφαιρο που μπαινουν πολλα γκολ:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ZouPan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγώ πάντως θα ρίξω μια 50άρα στο διπλό του βάζελου...τουλάχιστον να χαρώ αν κερδίσει! Στο Μιλάνο δεν με χάλασε :s6vhaha:
δεν εχω καλο προαισθημα για αποψε.νομιζω οτι δεν θα χασουν...
Να ΚΑΤΗΦΟΡΙΣΕΙ το Camp Nou αποψε Παναϊτσα μου και να ΄ναι ισαμε 45 μοιρες η κλιση του.....
Αντε μωρη αρρωστια ξεφτιλισε τους αποψε το βραδυ..
ΥΓ Μεσι κατι χρωστας στον Καραγκουνη...
Ξέσκισέ μου Barca μου σήμερα.
Διασυρμό θέλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μωρε να μην σταματαει το κοντερ να γραφει γινεται??
Μωρε να μην χωραει ο φωτεινος πινακας να γραφει τους σκορερ!
Τι εχω ακουσει απο το πρωι στο γραφειο ενας Θεος ξερει!
Πως πανε για το διπλο γιατι ειναι χαλια η Μπαρτσα.
Πως πανε για το διπλο γιατι η Μπαρτσα ειναι ζαλισμενη απο την μπατσα της Κυριακης.
Πως πανε για το διπλο γιατι πηρε φορα ο Σισε!
Πως πανε για το διπλο γιατι η ομαδα αρχισε και ρολαρει!
Πως πανε για το διπλο γιατι κερδισαν την Ιντερ την πρωταθλητρια Ευρωπης (που ειχε ξεφτυλισει και καλα τη Μπαρτσα)
Πως πανε γενικα για το διπλο γιατι ο Σεπτεμβρης ειναι ο μηνας τους!!
Αχ κανε Χρστουλη μου να τους κοπει η γλωσσα απο τη ριζα σημερα το βραδυ!
Αντε και θα φερω και γλυκακια αυριο στο γραφειο (για πολλους και διαφορους λογους)!!!! :)
οτιδήποτε άλλο εκτός του διασυρμού θα είναι απογοητευτικό...θα μας ζαλίσουν τα παπάρια με την υπερομάδα τους κλπ κλπ....άντε ρε Μέσι πάρε το όπλο σου!!!!
διασυρμός δεν προβλέπεται και αν γίνει καμιά στραβή και πάρουν κανένα αποτέλεσμα......, ποιος τους ακούει για τα επόμενα χρόνια!!!
οταν λεμε διασυρμος τι εννοουμε? 4 γκολ και πανω?
εγω πιστευω οτι εχουνε στανταρ τα 3 γκολ και απο κει και περα το ποσο θα φτασει να γραψει το κοντερ εξαρταται απο το ποσο γρηγορα θα μπει το πρωτο γκολ.αν στο 20 εχουμε ενα 2-0 πανε για +4 (πολυ πιθανο) αν κρατησουν στο πρωτο ημιχρονο στο 1-0 θα γλιτωσουν το διασυρμο.
να παρουν αποτελεσμα το θεωρω ανυπαρκτο σαν ενδεχομενο, αν επαιζαν με ιταλικη ομαδα που εχει χαμηλοτερο τεμπο δεν θα απεκλυα ακομα και νικη αλλα σε αυτους τους ρυθμους ειναι λογικο να μην αντεξουν, οπως δεν θα αντεχαμε ουτε εμεις. θεωρω εξαιρετικα τιμητικη μια ηττα με 2-0
κι αν σκοράρουν? τι θα πεις?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ακομα και το 3-4 1 δεν ειναι διασυρμός και με το φάρδος που έχουν.......
περίμενε κανείς αυτό το αποτέλεσμα με τους Ιταλούς που με έκανε να μισήσω τον Μουρίνιο??????
τεσπα μακάρι να τους ξεσκίσουν να το χαρώ περισσότερο κι από τους Καταλανούς (άλλωστε γι αυτούς δεν έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία)
Νομιζω πως δευτερη συνεχομενη γκελα στην εδρα της η Μπαρτσα δεν υπαρχει περιπτωση να κανει.
Το θεμα ειναι να μην σταματησουν στα 5 οπως την αλλη φορα ....
ΦΥΣΙΚΑ και περιμενω διασυρμο!
Οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα θα ειναι αποτυχια για την Μπαρτσα και απογοητευση για μενα!
πολυ χλωμο να βαλουν γκολ, δεν αποκλυεται βεβαια. με την ιντερ κατα τη γνωμη μου ειναι τελειως διαφορετικο.οι ιταλικες ομαδες μπορει να ειναι ιδιου επιπεδου αλλα εχουν πολυ πιο αργο ρυθμο κατι που τους "βολευε" σαν πιο αδυναμη ομαδα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panty [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
η μπαρτσελονα οπως και οι αγγλικες ομαδες και καποτε και η ρεαλ εχουν αλλο ρυθμο, σε πνιγουν.
τεσπα θα τα δουμε αυτα σε λιγες ωρες, να σου πω δεν πολυκαιγομαι κιολλας για το αν θα φανε 2-3 ή 5. μουαρκει να τους κερδισω στα μεταξυ μας, αλλα η κοινη λογικη μου λεει οτι τα 3 γκολ διαφορα ειναι το λογικο αποτελεσμα του ματς
Κάνω πρόβλεψη χωρίς να κοροϊδεύω... 0-1 στο ημίχρονο και θα το γυρίσει με αίμα η Μπάρτσα στο 2ο σε 2-1...
Να φυγεις να πας αλλου ..... :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ZouPan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ακου 2-1 με αιμα κιολας!!
24 το διπλό στο betfair. Τα λεφτά μου εκεί γιατι παραέχει φορτωθεί ο άσσος του 1.05...:whis:
1.05 έφτασε;;; ΩΧ! Θα σκάσει η βόμβα...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SyMpToM [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
παιδια παμε ολοι στα καταφυγια οσο προλαβαινουμε...
Κατά το "μολύβι δελτίο πρακτορείο", τώρα το "φακός σφυρίχτρα και στο αμάξι"....:-P