Δεν ξέρω τι έχει και τι δεν έχει ο Παφιλης και ο κάθε Παφιλης του κόμματος.
Το τι έχει δεν του αφαιρεί το δικαίωμα να είναι κομμουνιστής. Εκτός αν θεωρείς ότι όσοι είναι κομμουνιστές πρέπει να ζουν σε κοινόβια. Και το τι έχει κάνει Παφιλης και όλοι όσοι είναι στο κόμμα, σε κοινωνικό επίπεδο, δεν το αναφέρει κανένα μμε.
Το θέμα μου είναι αλλού όμως. Εδω μας εχουν κανει το ασπρο μαυρο ...... Λες και ζούσαμε μέσα στα λεφτά και ξαφνικά ήρθε ο Τσιπρας και τα γάμησε όλα ...... Ρε θα τρελαθούμε εντελώς? Ρε με πόσα χέρια να σταυρωθώ ο φουκαράς?
Ποιος κυβερνούσε όλα αυτά τα χρόνια? Εγώ? Εσύ? Ο Τσιπρας? .....ΠΟΙΟΣ?
Οι σαμαροβενιζελοκαραμανλοπαπανδρεου κυβερνούσαν ........ΑΥΤΟΙ έφεραν την χώρα σε αυτά τα χάλια .....
Το χρεος λεει ο αλλος και τα λεφτα που μας εδωσε η εε ........ Ποιο χρεος και ποια λεφτα ρε Καραμητρο? Ο απλός λαός χρωστάει που? Σε ποιον? Από που δανείστηκε? Η χρηματοδότηση από το δντ και την εε πήγαν στις τράπεζες ....... ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...... αυτές στήριξαν ......δεν στήριξαν ούτε εσένα ούτε έμενα ....... Γιατι αν στήριζαν τον απλό λαό ούτε τα σπίτια του θα έχανε, ούτε τις δουλειές του, ούτε ο βασικός μισθός θα έπεφτε στα 400 ευρω.........
Που πήγαν τα λφτα? Στους Λαλιωτηδες, στους Τσοχατζοπουλους, στους Τζημερους, στα θαλασσοδάνεια των μεγάλων επιχειρήσεων, στους απλήρωτους φόρους απο τις α.ε., στην μη καταβολή φπα, εκεί πήγαν τα λεφτα.
Και ποιος καλείτε να πληρώσει? Ο λαός !!!!!!! Και από πάνω μας λένε και τεμπέληδες !!!!! Και κακομαθημένους !!!!!!! Ρε έχουμε τρελαθεί εντελώς εδώ !!!!!!!!!