Αντε να δουμε σημερα τα βαζελακια ποσα γκολ θα φανε.Να γελασουμε και λιγο με τους ''Ευρωπαιους''.
Printable View
Αντε να δουμε σημερα τα βαζελακια ποσα γκολ θα φανε.Να γελασουμε και λιγο με τους ''Ευρωπαιους''.
Γιατί έχετε φαγωθεί να χάσουν; Για να φύγει ο Tom Jones;
Αν παντως δεν καταφερει να νικησει σημερα ο βαζελος θα το θεωρησω εκπληξη πρωτου μεγεθους.
Σιγα μην τον αφησουν να φυγει τωρα που υποτιθεται οτι η ομαδα τα παει καλα και σε Ελλαδα και σε Ευρωπη.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τώρα που αδειάζουν οι θέσεις των Golden boys στον ΟΠΑΠ σε βλέπω φαβορί ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αμην...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
τιποτα φιλε.οσο για το παιχνιδι,η στουρμ δεν ειναι τυχαια.πηρε χ στην κων/πολη.βεβαια μπορει να φαει και 5 σημερα,ολα μεσα στο γηπεδο κρινονταιΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ε βεβαια με την κωλοφαρδια που εχει ο βαζελος και τη διαιτησια με το μερος του μπορει να τη νικησει.Παντως τα βαζελακια δεν εχουν ομαδα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από limani7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο φετινός βάζελος είναι ένα μεγάλο ψέμα & απάτη που έχει χτιστεί στην αβάντα των αρδ, το σπρώξιμο των μ.μ.ε και το αλισβερίσι των υποκαταστημάτων. Βέβαια κάθε χρόνο γινόταν αυτό, αλλά φέτος χειρότερα από κάθε άλλη φορά. Σύντομα αυτή η φούσκα θα ξεφουσκώσει (θέλω να ελπίζω με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο) στις 29 του Νοέμβρη κι από τότε θα έρθουν στα συγκαλά τους και θα αντιληφθούν την πραγματικότητα.
υγ. μακάρι να ξεφτιλιστούν απόψε.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ησυχία ησυχία παρακαλώ.......
Λοιπόν όπως έχει καθιερωθεί πλέον φέτος , να στείλω τις ευχές μου στην αγαπημένη μου ομάδα την Παναθηναϊκάρα.Καλή επιτυχία και να μην τραυματιστεί κανένας παίχτης μας.
Δεν ξέρω εάν έχει σημασία αλλά η Στουρμ είναι 7 χρόνια αήττητη εκτός έδρας στην Ευρώπη.
σοβαρα μιλας?
Έλα να παίρνει σειρά ο πρέσβης!!
Ναι Στάθη, σοβαρά.
Λες να μας.. κακομάθει πάλι; :s6vhaha: Μπαα, παιδιά το βλέπω να το πέρνει εύκολα το ματσάκι, δεν ξέρω πως μου έχει κάτσει.. :whis:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Άμα χάσει κερνάω Ferrero Rocher :):)
Φτουυυ! Έκανε τσάφ! :s6vhaha:
Μας μαγεύει πάλι με την μπαλάρα της η Μπανάθα! :wor:
Κορυφαία φάση του ημιχρόνου ο Σισέ σε θέση έξω αριστερά, γυρίζει τη μπάλα προς τα πίσω -μόνος αμαρκάριστος- και τη βγάζει πλάγιο :s6vhaha:
Μα καλή επιτυχία ξαναλέω.........
η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια μου και τις ευχές μου,γι αυτό είμαι εδώ και πάλι.
Τι βλακώδες πέναλτυ έκανε ρε; :wor:
Μόνο έτσι θα μπορούσε να το πάρει το ματς σήμερα ο βάζελος..