ε όχι και LOSER ρε Σμάρω μου !! σε παρακαλώ .
LOSER η κότα η λυράτη ; τραυματίας ήταν ο χέστης !!
Printable View
ε όχι και LOSER ρε Σμάρω μου !! σε παρακαλώ .
LOSER η κότα η λυράτη ; τραυματίας ήταν ο χέστης !!
Loser Βασιλη μου loser!
Aφου δηλωσε η σημαια της ΑΕΚ ουπς συγνωμη ο πιο καλος Ελληνας ποδοσφαιριστης (συμφωνα με τον Σωτηρακοπουλο) οτι φαβορι για το πρωταθλημα ειναι ο Ολυμπιακος!!
Το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβε καλα!
Το πρωταθλημα το εχει παρει απο τωρα ο Ολυμπιακος, απλα το Μαιο κανουμε τη φιεστα επειδη εχει φτιαξει ο καιρος!
Ακου φαβορι ο Ολυμπιακος.
Ρε μεγαλε πες του εσεις ειστε φαβορι για την τριτη θεση και τα κλαιει ωχς και οχι εμεις για κατι που εχουμε παρει απο τωρα σπιτι μας!
σε επαναφέρω στην τάξη ! μην παραποιείς τα λόγια του Σοφού-Τρισμέγειτου ΣωτηρακοΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από smageo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ο πιο πλήρης Ελληνας ποδοσφαιριστής ppnxoxo
... ναι ναι εχεις δικιο και ζητω ταπεινα συγνωμη!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από masinGun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ετσι ακριβως ειχε πει ... το σουργελο!
Τεσπα οτι και να λεει ο Κατρουρ ειναι loser. :-P:-P
Βρε συ μπας και εννοουσε οτι ειναι ο πιο πληρης Loser ?? :s6vhaha::s6vhaha:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Φτου ρεεεεεεεε..φτουυυυυυυυυυυυ..παλιανθρωπε Οτο που πηρες τα καμαρια του βαζελου και τα ξεκανες..γυρισαν χοντροι , κοντοι και τραυματισμενοι..και αν φανε καμια τσαπου απο την Καβαλα, φυσικα και θα φταις και εσυ και η Εθνικη και η βροχη και το πρωινο και το μεσημεριανο κτλ...
για την γνωστή Καβάλα λέμε ;;;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kritikia [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
μην τρέφετε φρούδες ελπίδες , και η ομάδα και η πόλη έχει άριστες σχέσεις με το Βαρδινογιαννεϊκο
Αγαπούλα,δεν σε βλέπω καλά:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από masinGun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλα δεν περιμενω τιποτα αλλα δεν ειμαι και απολυτη τουλαχιστον μεχρι να σφυριξει ο διαιτητης τη ληξη.. απλα επισημαινω τις δικαιολογιες που θα ακουστουν μετα....Παράθεση:
Δεν περνάει η Μπανάθα από την Καβάλα. Παίξει - δεν παίξει ο Γιούρκας.
τα γυαλιά σου τα σκούπησες ;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο κομμένος (έλειψη ανανά μου είπε ο Ντόκτορ)
καλά αυτές είναι σεταρισμένες καιρό τώρα , ήδη ο "πλήρης" μίλησε για δικαιοσύνη ακόμη δεν παίξανεΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kritikia [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θα περάσει.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν έχει πριμ στους παίχτες της αγαπούλας από τον Μάκαρο.
Το τραγούδι του Καραγκούνη (full version).
[youtube]www.youtube.com/watch?v=i8HRtOang6M&feature=player_embedded[/youtube]
Βλέπω τις δηλώσεις Κατσουράνη -ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τον τίτλο- τις έκαναν γαργάρα :s6vhaha:Παράθεση:
Θα είναι ο πρώτος που θα κυνηγάνε όταν πηδήξουν τις μάντρες τις Παιανίας.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
γεια σασ παιδια....λοιπον εγω ενα εχω να πω περιμενο να ερθει αυτη η μερα 29/11/09 και μετα θα δουμε ποιοσ ειναι καλυτεροσ που θελει ο λετο να βαλει και γκολ μεσα στον ναο αντε γεια ρε πελατη αντε γεια παλιο τσιγκολελετο πουλημενη ουστ παλιο ξεφτιλα ουστ παλιο κοτα λυρατη 4 θα μαζεψουν παλι οποσ στο κυπελο..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.αντε γιατι μου αναψαν τα λαμπακια παλι.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εσυ πρεπει να παρακολουθεις πολυ Τσουκαλα..:s6vhaha::s6vhaha:
βλεπω και τον τον τακη τον τσουκαλα αλλα βλεπω και γεωργιου που τωρα τελευταια πεταει πολεσ μ@λ@κιεσ ο γιωργακησ
εγω παντως δε θελω να φτιαξει γηπεδο ο παο.. ή μαλλον θελω αν το κανει, να το κανει με δικα του φραγκα
μαργαριτα μην σκασ ουτε θα φτιαξει γηπεδο ο λαγοσ ουτε τιποτα εγω ακουω απο το 2005 ετοιμαζεται το γηπεδο και κατι τετοια και ολο κατι γινεται και αναβαλεται ενα περιεργο πραγμα ρε παιδι μου σαν το To γιοφύρι της Άρτας Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν.
Μοιρολογιούν οι μάστοροι και κλαιν οι μαθητάδες...καποσ ετσι ειναι τα πραγματα στην παε λαγοσ.
Το γήπεδο του βάζελου θα χτιστεί 100%.