5η αγωνιστική Supeleague playoffs: Παοκ- Ολυμπιακός 12/05/2024 20:00 NSPrime
Οι πανηγυρισμοί είναι καλοί. Κερδίσαμε ένα ιστορικό ματς, αλλά την Κυριακή έχουμε ένα εξίσου σημαντικό ματς. Η νίκη κοστίζει πάνω από πενήντα εκατομμύρια αφού είναι σίγουρο πως αν πάρουμε αυτό το ματς, το πρωτάθλημα δεν χάνεται και άρα μας οδηγεί στο πραγματικά χρυσοφόρο αυτή τη χρονιά Champions League.
Η επόμενη χρονιά περνάει από αυτό το ματς λοιπόν και θέλω να τη ζήσω με Μεντιλιμπαρ στα μεγάλα σαλόνια.
Νίκη με 0- 4 και με τα δεύτερα και κλάμα σε όλη τη χώρα!!!!
Απάντηση: 5η αγωνιστική Supeleague playoffs: Παοκ- Ολυμπιακός 12/05/2024 20:00 NSPrim
Να παίξουν οι γεμάτοι και να αδειάσουν την Κυριάκη, να γεμίσουν οι άδειοι για να αδειάσουν την Τετάρτη.
ΥΓ. Το σύνθημα -για άλλη μία φορά φέτος- θα το δώσει η Κ19 που με νίκη (13:00) επί της αντίστοιχή τους κερδίζει το πρωτάθλημα.
Απάντηση: 5η αγωνιστική Supeleague playoffs: Παοκ- Ολυμπιακός 12/05/2024 20:00 NSPrim
Την Κυριακή το βράδυ παίζουμε ρε, τί μου το άνοιξες από τώρα; Σε πείραξε η πρόκριση στον τελικό και αλλάζεις θέμα τώρα;;;
Εγω θελω να δω ποιος εχει τα αντερα να ανοιξει τον τελικο ppnxoxo
Μόνον ένας ανοίγει τον τελικό: Αυτός που μας έφτασε ως εδώ.
Ευτυχώς δεν τα βγάζει έξω, να τον χάσουμε λόγω δουλειάς από εδώ τέτοια περίοδο...
Παράθεση:
Μόνον ένας ανοίγει τον τελικό: Αυτός που μας έφτασε ως εδώ.
Ευτυχώς δεν τα βγάζει έξω, να τον χάσουμε λόγω δουλειάς από εδώ τέτοια περίοδο...
Πρώτα ο Θεός εδώ θα είμαι... Τώρα προέχει το πρωτάθλημα. Δεν συμφωνώ καθόλου με όσους λένε ότι δεν μας νοιάζει το πρωτάθλημα. Σαν τίτλος δεν διαφωνώ, το έχουμε κάνει πολλές φορές. Όμως το τσαμπιονς λιγκ περνάει από το Τιτλο. Και αυτό το τσαμπιονς λιγκ δίνει όσα δεν έχουμε πάρει 4 χρόνια τώρα.
Το πρωτάθλημα μας νοιάζει και μας παρανοιάζει. Αρκετά με τα δώρα στους ανύπαρκτους. Νίκη στην Τούμπα και βουρ για την κούπα.
Ματς που βγάζει νικητή και στα 3 αποτελέσματα. Βλέπω Χ και πρωταθλήτρια την Κούλα από τώρα.
Τα συνθήματα τα λέμε επειδή τα ζούμε και όχι επειδή κάποιος κατεβάζει μυθιστορηματικές παπάντζες. Και όλα τα υπόλοιπα να ξεχνάει κάποιος, κρατάμε το "και αν δεν γίνει αυτό, στ' αρχίδια μας τα δυό, πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό".
Δεν θέλω ισοπαλία: Ό,τι άλλο θέλει ας γίνει και την Τετάρτη θέλω πολλά.
Έχετε παρεξηγήσει, δεν εννοώ ότι μου κακοπεφτει το πρωτάθλημα απλά για μένα δεν αξίζει να ψοφήσουν οι παίκτες ή να θρηνήσουμε κανένα πόδι σε ένα πρωτάθλημα που αν φτάσει να κριθεί θα το καθαρίσουν με τη διαιτησία, μια κροτίδα, έναν κουφό ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
Ενώ αν εμφανιστούμε... συγκαταβατικοί θα γλιτώσουμε;;; Οχι, φυσικά. 4 παιχνίδια αίμα και άμμος και μάχη δίχως αύριο. Η μόνη στρατηγική που έχουν οι μεγάλες ομάδες είναι η νίκη στο επόμενο παιχνίδι.
Όποιος διάλεξε παιχνίδι, έχασε και αυτό που στόχευσε...
Και επειδή είσαστε μυστήριοι ορισμένοι εδώ μέσα, δεν την λέμε στον Δημήτρη και σε όποιον εκδηλώνει κάποια αγωνιστική προτίμηση. Λέμε το τί ισχύει γενικά.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αποστολή να πας να εκραγείς στη σέντρα και να τους πάρεις μαζί...
Είναι λίγο έκπληξη να πω την αλήθεια ότι ο Γιόβετιτς έμεινε εκτός αποστολής. Ελπίζω να μην έχουμε φαινόμενα Ρίτσαρντς, αν και ήταν χαμογελαστός στους πανηγυρισμούς.
Για αρχή, δεν έχουμε φαινόμενο Ρίτσαρντς...
Παράθεση:
Είναι λίγο έκπληξη να πω την αλήθεια ότι ο Γιόβετιτς έμεινε εκτός αποστολής. Ελπίζω να μην έχουμε φαινόμενα Ρίτσαρντς, αν και ήταν χαμογελαστός στους πανηγυρισμούς.
Ο Ντόι και ο Μπιανκον ειναι τραυματιες/τιμωρημενοι;
Παράθεση:
Ο Ντόι και ο Μπιανκον ειναι τραυματιες/τιμωρημενοι;
Δεν έχω ιδέα, αλλά οι συγκεκριμένοι μας είναι αδιάφοροι. Απ' την άλλη ο Γιόβετιτς λες ότι σχεδόν σίγουρα θα έπαιζε, με τους άλλους ψόφιους απ' την Πέμπτη.
Ο Μπιανκον έχει τραυματιστεί, τελείωσε η σεζόν εδώ και κάτι βδομαδες γι αυτόν. Απλά το ενημερωθήκαμε με
χρονοκαθυστερηση. Ο Ντόι, ντόινγκ!
Παράθεση:
Ο Μπιανκον έχει τραυματιστεί, τελείωσε η σεζόν εδώ και κάτι βδομαδες γι αυτόν.
Α ναι σωστά, το ξέχασα αυτό.
Πολύ περίεργο που αφήνει εκτός τον γιοβετιτς όντως