3η αγωνιστική Superleague Play-off: Ολυμπιακός - Ρούλης 03/04/24 19:00 - CS2
Παρτε το αφου!!!!
Μετα απο το πολυ κακο ξεκινημα στα πλει οφ με δυο ηττες σε δυο αγωνες, αυριο ειναι η ωρα να διορθωσουμε τα πραγματα και να παρουμε επιτελους την πρωτη μας ισοπαλια.
Απάντηση: 3η αγωνιστική Superleague Play-off: Ολυμπιακός - Ρούλης 03/04/24 19:00 - CS
Ο Άρης που να πούμε πριν την Λαμία είχε παίξει back 2 back ντέρμπι με Μπαοκ και Κουλα που τους πρώτους τους κέρδισε και με τους δεύτερους έφερε Χ με 3 γκολ.
Ίδια συγκέντρωση και παιχνίδι με αυτό προχθές χρειαζόμαστε. Οτιδήποτε λιγότερο μας βλέπω τρένο για 3/3 στο ξεκίνημα των play off.
Απάντηση: 3η αγωνιστική Superleague Play-off: Ολυμπιακός - Ρούλης 03/04/24 19:00 - CS
Παράθεση:
Παρτε το αφου!!!!
Μετα απο το πολυ κακο ξεκινημα στα πλει οφ με δυο ηττες σε δυο αγωνες, αυριο ειναι η ωρα να διορθωσουμε τα πραγματα και να παρουμε επιτελους την πρωτη μας ισοπαλια.
Καλησπέρα.
Χωρίς Ορτέγκα και Ορτα. Πάλι καλά τουλάχιστον έχουμε πάγκο και δεν μας νοιαζχαχαχ τι λέω.
O Ορτέγκα γιατί εκτός; το θετικό είναι ότι είναι εκτός και ο ναβαρο
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θα είμαι μέσα. Εύκολο διπλό. Θύρα 10 αν ψήνεται κανεις να τα πούμε από κοντά :s6vhaha:
Παράθεση:
Θα είμαι μέσα. Εύκολο διπλό. Θύρα 10 αν ψήνεται κανεις να τα πούμε από κοντά :s6vhaha:
Πες ακριβή θέση να ξέρουν πού να έρθουν να σε πλακώσουν όταν χάσουμε. :s6vhaha:
Χαχα, έτσι και κερδίσουμε θα φωνάζω ΕΣΠΑΣΕ Η ΚΑΤΑΡΑ σαν τον Αντύπα στο εκτός με τη Βερντερ.
Παράθεση:
Θα ερθω να σε βρω ρε μπαγασα, κρατα ενα κοκκινο τριανταφυλλο για να σε γνωρισω
Το παιχνίδι θα το πάρουμε. Έλεος πια με την ατυχία ΚΑΙ την ανικανότητα (ορισμένων παικτών) που μας σταυρώνει κάθε αγωνιστική.
Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται με την Ευρώπη, αν βγούμε τέταρτοι. Πρέπει να παρακαλάμε να πάρει το βαζέλι το κύπελλο?
Θα είμαι κι εγώ. 1,87, με πράσινα μάτια, καστανός, γυμνασμένος. Φοράω παπούτσι χόγκαν όπως έχω ξαναπεί, μαύρο πουκάμισο και μπλε τζιν σωληνωτό.
Ο Ορτέγκας έμεινε εκτός επειδή έχει δεχτεί χτύπημα στο τέλος του ματς με την Κούλα. Θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη, προς το παρόν δε φαίνεται σοβαρό. Ο Όρτα θα μείνει εκτός και με τη Λαμία, για να μη ρισκάρει καθόλου εν όψει Φενέρ.
Παράθεση:
Το παιχνίδι θα το πάρουμε. Έλεος πια με την ατυχία ΚΑΙ την ανικανότητα (ορισμένων παικτών) που μας σταυρώνει κάθε αγωνιστική.
Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται με την Ευρώπη, αν βγούμε τέταρτοι. Πρέπει να παρακαλάμε να πάρει το βαζέλι το κύπελλο?
Ναι, αν βγούμε 4οι και πάρει κύπελλο ο Άρης τον ήπιαμε.
Παράθεση:
Θα είμαι κι εγώ. 1,87, με πράσινα μάτια, καστανός, γυμνασμένος. Φοράω παπούτσι χόγκαν όπως έχω ξαναπεί, μαύρο πουκάμισο και μπλε τζιν σωληνωτό.
Σωστο κλαρινο δλδ, δε μου λες, θα ερθεις με κανα αντρικο αυτοκινητο τουλαχιστον?
Παράθεση:
Ναι, αν βγούμε 4οι και πάρει κύπελλο ο Άρης τον ήπιαμε.
Εκτός αν πάρουμε το Κόνφερενς. :s6vhaha:
Παράθεση:
Εκτός αν πάρουμε το Κόνφερενς. :s6vhaha:
Πιο πιθανό το βλέπω αυτό, από το να πάρουμε το πρωτάθλημα...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οι 8 από τους 11 χρειάζονται ήδη ξεκούραση πριν καν παίξουν σήμερα....