Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόνι Λόπες με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόνι Λόπες με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη.
Παιχταράς.
Καλώς όρισες παικταρά!!
Έχω πολύ καλή διαίσθηση για αυτόν!
Γιαυτό παράτησες τα greeklish και γράφεις ελληνικά? :s6vhaha:
Μακάρι να είναι τόσο καλός ώστε να δικαιολογήσει το ποσό της ρήτρας του. Μας έλειπε πολύ παίκτης με τα χαρακτηριστικά του, με Ελ-Αραμπί και Ονυεκουρού ή Μασούρα θα είναι φωτιά η επίθεση.
Έπρεπε να φτάσουμε καλοκαίρι 2021 για να πάρουμε δύο εξτρεμ που μπορούν και ντριμπλάρουν.
Κατσε να δουμε,κι ο Καρσελα υποτιθεται οτι ντριμπλαρε τους παντες στην Ισπανια πριν ερθει σ'εμας.Εδω ντριμπλαρε μονο τους κωνους της προπονησης,και αν..
Εγώ θυμάμαι μια χαρά ντριμπλαρε, απλά ως εκεί.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john syggel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
καλως ηρθες παιχταρα
παιχτΡΟΝΙ! :s6vhaha: Ας ηρεμήσουμε λίγο πάντως με τα "παιχταράς" κτλ γιατί ποτέ δεν μας βγαίνουν. Όλα στο γήπεδο.
Eπειδή έγραψα πως είναι παιχταράς υπάρχει περίπτωση να μην πάει καλά ο παίκτης? Τόση δύναμη έχουν τα ποστ μας? Ούτε στο φόρουμ του Χόγκουαρτς να γράφαμε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για εμάς το λέω, να μην προσγειωνόμαστε ανώμαλα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αναβάθμιση θα είναι έτσι κι αλλιώς. Από Ρατζέλο κι εγώ καλύτερος είμαι.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πάντως είναι παικταράς, φαίνεται ταχυδυναμικός,ντριπλέρ, με καλά τελειώματα. Στην Ελλάδα πλάκα θα κάνει.
Και γιατί δεν πήραμε εσένα τότε; Δεν είναι καιρός για έξοδα. :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παικταρας
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν εξελιχθεί σε ναυάγιο ο Ρονι θα είναι πιο κοντά στην περίπτωση βιναγκρε παρά μπορχα. [emoji3]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Έτσι, να τα λέμε όπως πρέπει
Δε θα κριθεί απόψε αν και σε φάση που όλα έδειχναν καλά, κατάπιε θάλασσα και του πήρε σπριντ αμυντικός που είχε αφήσει πίσω και τον καθάρισε και άνετα...
Θέλει χρόνο και ρυθμό...