Απάντηση: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018-19
με βαζελο στα ημιτελικα του κυπελλου. Το ματς στο οακα.
Παράθεση:
Εμ που θα βγαινε στο σεφ;
Παράθεση:
Παντα στο Οακα, συμπτωση φυσικα...
Εντωμεταξυ εβαλαν τους ημιτελικους στις 13 Φλεβαρη και τον τελικο στις 17 σε ουδετερο γηπεδο! Για ποιο λογο να μην κανουν ενα μικρο φαιναλ φουρ 16 με 18 του μηνα, οπως γινεται σε καθε σοβαρη διοργανωση;
Παράθεση:
Εμ που θα βγαινε στο σεφ;
Παράθεση:
Παντα στο Οακα, συμπτωση φυσικα...
μην ειστε κι εσεις τετοιοι. Την τελευταια 20ετια εχουν γινει και 2 ματς στο σεφ. Το ενα πιθανον να ηταν κεκλεισμενων των θυρων βεβαια.:s6vhaha:
Παράθεση:
Σα να κλέβεις εκκλησία είναι οι προβλέψεις για το τί θα γίνει στην κληρωση, τύπε...
Τυπε Τυπε άσε το μπάσκετ και βάλε λίγο πλάτη στην μπαλιτσα. Μόνος μου παλεύω εγώ και ο... Καραπαπάς!!!
Να φάνε τον κοουτσα θέλουν όλοι
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλη μια ατυχη "κληρωση"...............
Ποσο προβλεψιμοι.
Κύπελλο Ελλάδας... Κύπελλο Ελλάδας... Α, για το μπάσκετ μιλάτε? Ποιος χέστηκε για τον πιο αστείο θεσμό του πλανήτη?
Παράθεση:
Τυπε Τυπε άσε το μπάσκετ και βάλε λίγο πλάτη στην μπαλιτσα. Μόνος μου παλεύω εγώ και ο... Καραπαπάς!!!
Να φάνε τον κοουτσα θέλουν όλοι
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ερχεται ο τσουτσουνάμι τύπος... από αύριο...
Παράθεση:
Ερχεται ο τσουτσουνάμι τύπος... από αύριο...
Mεταγραφη στο μπασκετ;
Ποσο αναμενομενο να κληρωθει ο αναστοπουλος για τον ημιτελικο κυπελλου; Ο τυπος εχει παιξει περισσοτερα ντερμπι και απο τον κανονικο Αναστοπουλο, που ηταν ποδοσφαιριστης...
Παράθεση:
Ποσο αναμενομενο να κληρωθει ο αναστοπουλος για τον ημιτελικο κυπελλου; Ο τυπος εχει παιξει περισσοτερα ντερμπι και απο τον κανονικο Αναστοπουλο, που ηταν ποδοσφαιριστης...
Ντροπη βλασφημε! Ο Αναστοπουλος ειναι ο,τι ποιοτικοτερο εχει να δειξει η ελληνικη διαιτησια. Υπαρχουν βεβαια και 4 διαιτητες ευρωλιγκας, οι οποιοι εχουν αποκλειστει απο την Εοκ, αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα.
Διαβαζω πως ειναι πιθανο να μπει ο γουεμπερ στη θεση ενος εκ των τιμα/τουπαν. Γενικα δεν συμφωνω με τετοιες κινησεις, τις θεωρω βιαστικες, αλλα η εικονα αυτων των δυο ειναι τοσο αποκαρδιωτικη, που ο γουεμπερ χωρις να ξερει τα συστηματα και τους συμπαιχτες του, κατι παραπανω θα προσφερει.
Δεν ειναι ο παιχτης που θα κανει τη διαφορα και τελικα οπως το βλεπω περισσοτερο ηρθε για να βγαινουν ποσοτικα τα γκαρντ μας. Ομως οταν καποιος ειναι καλος αμυντικος ειναι παντα μια safe επιλογη. Μπορει να παρεις λιγα, αλλα θα τα παρεις σιγουρα.
Μονο για αυτο το ματς θα προτιμουσα τον τιμα στην δωδεκαδα. Μπας και σου κατσει το λαχειο και βαλει 2/2 τριποντα. Κατι τετοιο θα αλλαζε αρκετα τις συνθηκες του ματς υπερ μας. Ο τουπαν γενικα ειναι καλυτερος, αλλα τον τελευταιο καιρο ειναι σαν να μην υπαρχει.
Ξεκινας με Παπανικολαου στο τρια, γυρω στο ογδοο λεπτο μπαινει ο Τιμα με την ελπιδα να βαλει το πρωτο σουτ, το κανουμε συχνα. Θα μπορεσεις να παιξεις και με τρια γκαρντ καποια στιγμη. Ισως δυσκολεψει αρκετα τον παναθηναικο αυτο αφου αυτη τη στιγμη εχει μολις τρια γκαρντ συνολικα.
Παράθεση:
Διαβαζω πως ειναι πιθανο να μπει ο γουεμπερ στη θεση ενος εκ των τιμα/τουπαν. Γενικα δεν συμφωνω με τετοιες κινησεις, τις θεωρω βιαστικες, αλλα η εικονα αυτων των δυο ειναι τοσο αποκαρδιωτικη, που ο γουεμπερ χωρις να ξερει τα συστηματα και τους συμπαιχτες του, κατι παραπανω θα προσφερει.
Δεν ειναι ο παιχτης που θα κανει τη διαφορα και τελικα οπως το βλεπω περισσοτερο ηρθε για να βγαινουν ποσοτικα τα γκαρντ μας. Ομως οταν καποιος ειναι καλος αμυντικος ειναι παντα μια safe επιλογη. Μπορει να παρεις λιγα, αλλα θα τα παρεις σιγουρα.
Μονο για αυτο το ματς θα προτιμουσα τον τιμα στην δωδεκαδα. Μπας και σου κατσει το λαχειο και βαλει 2/2 τριποντα. Κατι τετοιο θα αλλαζε αρκετα τις συνθηκες του ματς υπερ μας. Ο τουπαν γενικα ειναι καλυτερος, αλλα τον τελευταιο καιρο ειναι σαν να μην υπαρχει.
Ξεκινας με Παπανικολαου στο τρια, γυρω στο ογδοο λεπτο μπαινει ο Τιμα με την ελπιδα να βαλει το πρωτο σουτ, το κανουμε συχνα. Θα μπορεσεις να παιξεις και με τρια γκαρντ καποια στιγμη. Ισως δυσκολεψει αρκετα τον παναθηναικο αυτο αφου αυτη τη στιγμη εχει μολις τρια γκαρντ συνολικα.
Τριποντα βαζει και ο Τουπαν ή ο Βεζενκοφ. Εφοσον ο κοουτς δε γουσταρει τον Μαντζαρη, καλυτερα να παρει τον Γουεμπερ. Ο Παναθηναικος εχει ποσοτικο προβλημα στα γκαρντ, οποτε ειναι καλη ιδεα να τους πιεσουμε εκει.
Παράθεση:
Τριποντα βαζει και ο Τουπαν ή ο Βεζενκοφ. Εφοσον ο κοουτς δε γουσταρει τον Μαντζαρη, καλυτερα να παρει τον Γουεμπερ. Ο Παναθηναικος εχει ποσοτικο προβλημα στα γκαρντ, οποτε ειναι καλη ιδεα να τους πιεσουμε εκει.
Τελευταια δεν τα βαζει ουτε ο τουπαν. Ενω ο Τιμα μπορει παιχτικα να μην προσφερει τιποτα, εχω την αισθηση πως ειναι ελαφρα πιο σιγουρος στο σουτ.
Παράθεση:
Τελευταια δεν τα βαζει ουτε ο τουπαν. Ενω ο Τιμα μπορει παιχτικα να μην προσφερει τιποτα, εχω την αισθηση πως ειναι ελαφρα πιο σιγουρος στο σουτ.
Τελευταια δεν τα βαζει κανεις βασικα. :s6vhaha:
Θεωρητικα ο Τιμμα ειναι πιο σιγουρος, αλλα οι υπολοιποι ξενοι εχουν πιο πολυπλευρη προσφορα.
Η πλακα ειναι πως για να προβοκαρω καποιους φιλους μου βαζελους, τους λεω "ε παλι ο αναστοπουλος θα κληρωθει να σφυριξει", δεν το πιστευω ουτε εγω πως καθε φορα θα το πετυχαινω. Και ομως.:s6vhaha:
Με αυτους παλι τους διαιτητες η μπαναθα θα μεταμορφωθει σε μειγμα γουοριορς καβαλιερς λεικερς μν το αναλυουμε τακτικα το παιχνιδι τσαμπα κοπος
Παράθεση:
Με αυτους παλι τους διαιτητες η μπαναθα θα μεταμορφωθει σε μειγμα γουοριορς καβαλιερς λεικερς μν το αναλυουμε τακτικα το παιχνιδι τσαμπα κοπος
Γενικα ειμαι απο τους απαισιοδοξους πριν ξεκινησουν τα παιχνιδια, ομως πιστευω πως αυτο το ματς θα το παρουμε.
Ο παναθηναικος εχει ξεμεινει απο λυσεις. Προβληματα στους ψηλους εχουν απο την αρχη της σεζον, πλεον εχουν μονο τρια γκαρντ και θα λειπει και ο λοτζεσκι που ειναι ο πιο αξιοπιστος σουτερ τους. Με πολυ πιεση στον καλαθι θεωρω πως θα εχουμε σημαντικο πλεονεκτημα, εκτος αν καποιος απο αυτους γαμηθει στα τριποντα.
Απο την αλλη, η ομαδα ειναι δεδομενο πως θα βγαλει αντιδραση. Δεν γινεται να συνεχισει στο ιδιο τεμπο. Να μεινει ηρεμος και με καθαρο μυαλο ο μιλουτινοφ.