"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Ιγκόρ Σίλβα"
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Ιγκόρ Σίλβα"
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλορίζικος (;)!
Καλός είναι... μακάρι να πιάσει.
A, o νέος Βιάνα.
Καλός φαίνεται και με ωραία δόντια.
καλως τον
Πείτε με τρελό αλλά... Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή μας φέτος. Χωρίς υπερβολή από το ταλέντο του έχω πάθει πλάκα. Μακάρι να παίξει σύμφωνα με τις ικανότητες του
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι λίγο... Είδες Μιραλάς σήμερα; Όποτε έπαιρνε την μπάλα ένιωθες ποδοσφαιροκατάσταση.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Περνάς γενικά λίγο καλύτερα όταν υπάρχει τουλάχιστον ένας παίκτης που τη χαϊδεύει τη μπάλα αντί να τη σπρώχνει σα γιδι.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Και είχα πολύ καιρό να δω τέτοιον παίκτη να φοράει τη φανέλα της ομάδας.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σαν να σε ξεκουράζει όταν τον βλέπεις. Με Καρσελά και λοιπούς πρέπει να έχεις τα ψυχοφάρμακα από δίπλα.
Καλά προφανώς σε άμεση βοήθεια Σίγουρα είναι μεταγραφαρα ο Κέβιν.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Το πιστεύω πραγματικά όμως το παιδί αυτό. Είναι κλάση.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα, εσύ, τί ήρθες;;;
Ηρθε στα πλαισια της δημιουργιας καλων σχεσεων με τους εταιρους(μανατζερ) και των εμπορικων συναλλαγων στις οποιες επιδιδεται αριστα ο Βαγγελας.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για ποδοσφαιρο βεβαια ουτε λογος!
Αν σου πω, ότι από τον Φιγκειρας είναι καλύτερος;
Μάλλον, ψάχνουμε για κάποιον, να μη ξέρει, θα μου πεις...
Eσύ με τον τελευταίο βαρώνο πρέπει να γίνεται σκάουτερς.:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Βάλτε τον μέσα τώρα γιατί ο άλλος παίζει με τα νεύρα μας
Sent from my MI 3W using Tapatalk