Απάντηση: Κύπελλο Ελλάδας 2017-18
Ποδοσφαιρο αλανας παει να γινει. Γουσταρω!
Εμεις ποτε θα μπουμε να παιξουμε; Θα φερω εγω μπαλα!
Παράθεση:
Ποδοσφαιρο αλανας παει να γινει. Γουσταρω!
Εμεις ποτε θα μπουμε να παιξουμε; Θα φερω εγω μπαλα!
Αχαχαχαχχα και εγώ θέλω να παίξω. Αλλά διαλέγω εγώ συμπαίκτες πρώτος γιατί η μπάλα είναι δικιά μου.
Ο πιο χοντρος, κλασσικα, τερμα.
ppnxoxo
Παράθεση:
Αχαχαχαχχα και εγώ θέλω να παίξω. Αλλά διαλέγω εγώ συμπαίκτες πρώτος γιατί η μπάλα είναι δικιά μου.
Ναι ρε συ η κλασσική ατάκα που υπήρχε παντού "Αν θέλω παίζεις, δική μου είναι η μπάλα!"ppnxoxoppnxoxo
Και δεν μετρανε οι καραβολιδες.
Πότε παίζουμε κύπελλο, να δούμε 3 επιτελικούς μέσους στην ίδια ενδεκάδα χωρίς να ξεφτυλιστούμε?
Αλλά και πάλι αυτό παίζεται. Μπορεί να κληρωθούμε με κάναν ΠΑΣ ή καμιά Καλλιθέα.
Παράθεση:
Πότε παίζουμε κύπελλο, να δούμε 3 επιτελικούς μέσους στην ίδια ενδεκάδα χωρίς να ξεφτυλιστούμε?
Αλλά και πάλι αυτό παίζεται. Μπορεί να κληρωθούμε με κάναν ΠΑΣ ή καμιά Καλλιθέα.
Στο Κύπελλο θα βάλει 5
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαλκιάς, ο "μαθουσάλας" του Κυπέλλου Ελλάδας
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Κώστας Χαλκιάς ξεκίνησε βασικός στο Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός σε ηλικία 43 ετών, 6 μηνών και 2 ημερών! Ο "μαθουσάλας" του Κυπέλλου Ελλάδας o γκολκίπερ των Αχαιών, 24 χρόνια μεγαλύτερος από τον Πίσπα που παίζει με το "τριφύλλι".
Όλα τα ρεκόρ κατέρριψε στο Κύπελλο Ελλάδας ο Κώστας Χαλκιάς. Σε ηλικία 43 ετών, 6 μηνών και 2 ημερών ο άλλοτε διεθνής γκολκίπερ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Παναχαϊκής, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Τετάρτης (29/11).
Δεν υπάρχει άλλος μεγαλύτερος από αυτόν που να έχει αγωνιστεί στον θεσμό, τουλάχιστον από το 1995 και μετά. Δεύτερος πια μεγαλύτερος ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος σε ηλικία 41 ετών, 1 μήνα και 18 ημερών είχε παίξει στις 31/01/2017 στο ΟΦΗ - Ξάνθη. Τέταρτος είναι ο Θανάσης Τόλιος, ο γκολκίπερ του Αιγινιακού (40χρ. 11μ. 22ημ.), που έπαιξε σήμερα στο[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Είναι αξιοσημείωτο πως ο Σωτήρης Πίσπας που χρησιμοποίησε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην ενδεκάδα του "τριφυλλιού", είναι κατά 24 χρόνια μικρότερος του Χαλκιά, ο οποίος φυσικά έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον Παναθηναϊκό. Ο Μασούρας της Παναχαϊκής, που και αυτός ήταν βασικός, είναι γεννημένος το 2001, άρα είναι 27χρόνια μικρότερος από τον Χαλκιά.
Τελευταία φορά που είχε παίξει σε επαγγελματικό ματς ο Χαλκιάς ήταν στις 16/5/2012, σε αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για τη Super League. Έχουν περάσει δηλαδή σχεδόιν 5,5 χρόνια από τότε.
Από 13.000 εισιτήρια πρότεινε η αστυνομία για τον τελικό. Οι ομάδες το απέρριψαν.
Μαρέσει που έχουν και γνώμη τα θηριοτροφεία
Πεζογέφυρες θα βάλουν; Αν όχι, δεν έχει αίγλη ο τελικός. Θέλω να δω κωλομέρια...
Θα κερδίσει ο παοκ στον τελικό για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Δε νομίζω να ολοκληρωθεί ο τελικός...
Μπορεί να βρει κάποιος την πρόταση της αστυνομίας, για τα καθίσματα του τελικού, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, προτρέπει την ΕΠΟ να δώσει εισιτήρια στον έναν για το πάνω διάζωμα και στον άλλον για το κάτω;;; Μη γελάτε - κάτι τέτοιο έχουν προτείνει - αλήθεια.
Παράθεση:
Μπορεί να βρει κάποιος την πρόταση της αστυνομίας, για τα καθίσματα του τελικού, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, προτρέπει την ΕΠΟ να δώσει εισιτήρια στον έναν για το πάνω διάζωμα και στον άλλον για το κάτω;;; Μη γελάτε - κάτι τέτοιο έχουν προτείνει - αλήθεια.
Απο το ποιος θα ειναι απο κατω, θα καταλαβουμε πολλα για τις διαιτησιες της επομενης σεζον...
Από τις εκλογές, θα το καταλάβουμε καλύτερα...
Ξένος διαιτητής θα σφυρίξει τον τελικό λέει. Μα γιατί, δεν επήλθε εξυγίανση;;; Δεν έχετε εμπιστοσύνη ρε πουστράκια ούτε στα ίδια τα τσιράκια σας;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ωραία αρχίζει και έχει ενδιαφέρον ο τελικός
Παράθεση:
Ξένος διαιτητής θα σφυρίξει τον τελικό λέει. Μα γιατί, δεν επήλθε εξυγίανση;;; Δεν έχετε εμπιστοσύνη ρε πουστράκια ούτε στα ίδια τα τσιράκια σας;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
χαχα ξεβρακωθηκαν οι ξεφτιλες. Περιμενα να δωθει το κυπελλο στην Μπαοκαρα σαν μια ανακουφιση για την απωλεια του πρωταθληματος, αλλα φαινεται οτι δεν υπαρχουν δωρακια πια. Θα φαγωθουν μεταξυ τους.
Τους πήδηξε ο Μελισσανίδης. Βέβαια επειδή ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο σύνολο και μεγαλύτερη δίψα συνεχίζει να είναι το φαβορί.