Αναστοπουλος Μάνος Παναγιωτού
Ο άσσος στο ενα και κατι λες και παίζει ο βαζελος με τη ραχούλα....
Sent from my iPad using Tapatalk
Την Τεταρτη παιζουμε στο ΟΑΚΑ με τον βαζελο για τον ημιτελικο του Κυπελλου...!!Το παιχνιδι ειναι μια και εξω, καθως ο νικητης παιζει στον Τελικο της 17ης Φεβρουαριου στην Κρητη για να κατακτησει το βαρυτιμο τροπαιο ()
Τηλεοπτικη Καλυψη απο ΕΡΤ-2 στις 20:00...!!
Μπορουμε...!!!
Αναστοπουλος Μάνος Παναγιωτού
Ο άσσος στο ενα και κατι λες και παίζει ο βαζελος με τη ραχούλα....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τα σχόλια δικά σας.
Στην ίδια στοιχηματική πριν τον ορισμό των διαιτητών οι αποδόσεις 1.55 - 2.55
Μετά τον ορισμό των διαιτητών 1.30 - 3.55
drizzt (12-02-19), Faithful (12-02-19), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-02-19), ttg_red (12-02-19)
λολ ρε σταθη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το ενστικτο μου, σχεδον ποτε δεν πεφτει μεσα και σημερα πιστευω θα τους κερδισουμε. Τι να πω; Ισως μου επεσε βαρια η χυλοπιτα που εφαγε ο εσται απο την μιλφαρα.
chainsaw (13-02-19)
σημερα θα τους ξεβρακωσουμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Περιεργο το σκηνικο με τις αποδοσεις του αγωνα. Θελω να πω, καθε φορα σφυριζουν οι ιδιοι διαιτητες, δεν εχει αλλαξει κατι επι της ουσιας. Μαλλον με καποιο τροπο ειχε διαρρευσει και σε εκεινους η υποθεση με το ηχητικο.
Οσον αφορα τον αγωνα, ελπιζω να μην πει κανεις σε περιπτωση ηττας “ελα μωρε, ποιο κυπελλακι τωρα”. Εφοσον και το πρωταθλημα εχει εκφυλιστει σε υποθεση για 2 ομαδες, απο αποψη γοητρου δεν ειναι τοσο ασημαντο το κυπελλο. Η μονη διαφορα ειναι οτι ο νικητης κρινεται στη μια νικη αντι στις 3.
Πρεπει να γινουν οργια ξανα απο τους γκρι(το μονο σιγουρο) συν να παιξουμε το πουλακι μας για να χασουμε απο αυτη τη ζελα, ετσι οπως ειναι τωρα...
chainsaw (13-02-19)
Kαι να κερδίσουμε σήμερα θα χάσουμε στον τελικό. Και σιγά τον θεσμό της πούτσας που θα μας ενδιαφέρει κιόλας.
A member of the 6G club
Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)
Θα παιξει και ο Λανγκφορντ. Τον ετοιμαζαν, φαινεται, για αυτο το ματς εδω και ενα διμηνο. Θεραπεια, ενδυναμωση και σουπερφουντς...
Άντε να δούμε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Φαουλ στα 6 δευτερολεπτα ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Με την ανασα φαουλ θα σφυριζονται...
3 φάουλ σε 28 Δευτερόλεπτα.
2 στον Τίμα.
1-3 τα φαουλ..σφυρατε καλα κορακια γαμω το μουνι που σας πεταγε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θα γινει μαγκας ο φαπαπετρου ρε......
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks