πιτσα
Τα ψεματα τελειωσανε, η μητερα των μαχων ειναι την Πεμπτη με την μπαρτσελονα....Θα καταφερουμε να καμψουμε την αντισταση της η θα παθουμε κανα καζο και θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε;;; Θα αποδειχθει ευκολος αντιπαλος η μπαρτσελονα η οποια τα τελευταια χρονια εντος εδρας μας παιδευει καπως η θα παρακολουθησουμε ακομα ενα ματς θριλερ;;;; Να παραγγειλω σουβλακια η πιτσα;;; (Αυτο ειναι ασχετο...![]()
![]()
![]()
)
Τηλεοπτικη Καλυψη απο Novasports 1 στις 21:00...!!!
Οτι βρεξει ας κατεβασει...!!!
πιτσα
Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)
ttg_red (29-01-19)
Πιτογυρα
giovanni#10 (29-01-19), ttg_red (29-01-19)
Μόνο ο μπογρης μπορεί να μας σώσει.
ttg_red (29-01-19)
ναι νομιζω οτι ειναι ο πλεον αρμοδιος..!!!![]()
![]()
![]()
Πολύ κομβικό ματς για την συνέχεια και την κατάταξη της ομάδας. Με νίκη εξασφαλιζουμε σε μεγάλο ποσοστό, με φυσιολογικά αποτελέσματα στην συνέχεια, την 5η θέση και μενουμε στην διεξδικηση της 4ης, ενώ με ήττα (φτου-φτου) πάμε για 6η θέση που με μειονέκτημα έδρας θα παίξουμε με Ρεαλ η Τσσκα.
BrazHlias (29-01-19)
ο πιο σημαντικός αγώνας ως τώρα
Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)
chainsaw (31-01-19)
Το αποφάσισα, τύποι... θα πεσει πολύ γαμήσι απόψε.
There is a Dude in town
Faithful (31-01-19), pirateeeeeee (31-01-19), Rena (31-01-19), voskos_7 (31-01-19)
Βλέπω το βίντεο απο την πρόκριση με 3-1 με Σφαιρο.
Πρωτη χρονια του Σφαιροπουλου στην Ευρωλίγκα και απέκλεισε την πανίσχυρη Μπαρτσελονα με μπρέικ και 3-1. Πραγματικά τρομερό επίτευγμα.
Λοιπόν σήμερα θα πέσει γαμησι μεγάλο. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, κόσμος κι ομάδα ΞΕΡΟΥΝ οτι πρέπει να κερδίσουν.
Η Μπαρτσελονα θα λυγίσει σε καυτό σεφ. ΠΡΕΠΕΙ το Σεφ να βράζει.
Παμε γερά
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
pirateeeeeee (31-01-19), The Dude (31-01-19)
The Dude (31-01-19)
Όλα θα κριθούν στην πρώτη διείσδυση...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Με γκαβλώσατε ρε τύποι... και είναι νωρίς ακόμη...
There is a Dude in town
Faithful (31-01-19)
Παμεεεεε
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χάλια ξεκινήσαμε.
Καλά γιατί παίζει 1 ο Σπανούλης
Καιρος να βγει εξω ο Σπανουλης
Πωπω χάλι
Α καλα δυο φαουλ ο Στρελνιεκς
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks