Και χωρις Κοντενσε...
Και χωρις Κοντενσε...
Με το σπρώξιμο που έχει ο Ορκ, δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια ούτε για ισοπαλία. Πρωτάθλημα μόνο με θαύμα θα έρθει, αλλά καλό είναι να τους έχουμε να βλέπουν εφιάλτες μέχρι την τελευταία αγωνιστική, νιώθοντας την ανάσα μας στο σβέρκο τους.
Αν δεν παίξει ο ποντενσε πιθανόν να βάλει γκολ κάποιος εξτρέμ μας.
Ομάρ Τόρο δεξιά. Επιτέλους. Άντε να δούμε με το καλό και Κουτρη τσιμικα αριστερά
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Faithful (08-12-18)
Δεν εχω χειροτερο απο το να βλεπω ακραια μπακ να γινονται εξτρεμ. Υπο προυποθεσεις και σε καποια μεμονομενα παιχνιδια ναι, αλλα γενικα για κανενα λογο.
Στην προκειμενη περιπτωση, τι παραπανω θα προσφερει ο ομαρ σε σχεση με τον ναουελ ή τον φετφα για παραδειγμα; Ειδικα σε ματς εντος ελλαδας.
Δεν εχει ουτε καλυτερη τεχνικη, ουτε καλυτερα τελειωματα, ουτε καλυτερες σεντρες, ουτε μεγαλυτερη ταχυτητα (απο τον φετφα εχει), ουτε καλυτερη μπουκα, ουτε καλυτερες "τελικες" επιλογες.
Θα μου πεις βεβαια, πως φετος εχει περισσοτερα γκολ και ασσιστ απο τον φετφατζιδη, αλλα αλλο να επιτιθεσαι ως μπακ και αλλο ως χαφ.
BrazHlias (08-12-18)
flessanto (08-12-18)
Παρόλο που στην αρχή της χρονιάς λέγαμε πως είχαμε πρόβλημα μόνο στον στράικερ (και είχαμε και έχουμε χοντρό) τώρα φαίνεται πως ΚΑΙ στα εξτρέμ ΔΕΝ είμαστε καλά. Αυτό γιατί ούτε ο Ναουέλ ξέρει μπάλα, ούτε ο Κοντός και ο Λάζαρος δεν είναι αυτός που ήταν στην αρχή... Και επειδή υπάρχουν ΚΑΙ τραυματισμοί, έδεσε το γλυκό και δεν τρώγεται με τίποτα! Πιστεύω πως ο Μασούρας (αν ξέρει μπάλα) θα βοηθήσει πολύ την κατάσταση. Αν μας βγει κανένας νέος Ναουέλ, τη βάψαμε...
Ωραίο αυτό το 15.30 στην ΕΡΤ
Gtakis (09-12-18)
Ναι ρε συ μπάλα στο σπίτι αραχτός στον καναπέ, καπουτσίνο,καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς τσιγαρίλα και τρίμπαλο από τον Γκερέρο....
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nature's Superfood
Facebook: https://www.facebook.com/PrigipissaStafida/
Site:http://prigipissastafida.gr/
flessanto (09-12-18)
Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σουτ της προκοπής με ξεπερνάει
Αλλαγή από το 30', Ποντενσε αντί Ναχουελ. Μάλλον αναγκαστική.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να φτανεις εξω απο τη μικρη περιοχη και να μην ξερεις τι να κανεις με τη μπαλα... Αξια, ανεκτιμιτη...
Faithful (09-12-18), flessanto (09-12-18), Mastros7 (09-12-18), thelastbaron (09-12-18)
Χαλί μαύρο
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Βουκοβιτς αραξε την πετσα του στη φαση... Μπραβο!
flessanto (09-12-18)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks