Faithful (09-11-18)
Συμφωνώ ρε Τύπε αλλά καλώς ή κακώς, μπάσκετ είναι κι αυτό. Έχουμε παίξει κι εμείς σκληρά σε παλαιότερα ματς και μας είχε βγει. Πρέπει να μάθουμε και στο soft μπάσκετ και στο σκληρό μπάσκετ.
Όσο για τους σχολιαστές, είναι άξιοι συνεχιστές του Συρίγου και άξιοι γλύφτες του Συρίγου jr για να μην χάσουν τη δουλειά τους. Το ότι αυτό γίνεται σε συνδρομητικό κανάλι, είναι αξιολύπητο.
Faithful (09-11-18)
Δεν έγινε λεει το φ.α ντόπινγκ κοντρόλ........
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έγινε λέει και βρέθηκε ο Καλάθης με αυξημένο μεθάνιο και υδρόθειο.
Αν δεν υπήρχε το υδρόθειο, θα έλεγα ότι απλά, μας τα έκλασε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτη η ιστορια με το μπασκετ με εχει κουρασει, η φτιαχνεις DOMINANT ομαδα η μαλακιζεσαι. Φερτε παιχτες που κανουν τη διαφορα, που πας με τα λιμα;;. Μας εχουν χαλαρα. Αντε γαμηθητε αδελφακια.
chainsaw (10-11-18)
Xάσαμε στο ποδόσφαιρο, πάμε αύριο να τους γ@μήσουμε στο μπάσκετ.
A member of the 6G club
Στο πρωτο ημιχρονο πολυ σωστα, εφευγε η μπαλα απο τον Σπανουλη νωρις και υπηρχε καλη κυκλοφορια. Οταν πιεσαν την πασα και ο αρχηγος προσπαθησε να το παρει πανω του, χαθηκαν ολα. Δεν ξερω αν ακομα και τωρα αισθανεται οτι πρεπει να κανει τον ηρωα απεναντι στους βαζελους ή απλα δεν υπηρχε πλανο. Ακομα και ο Μαντζαρης να εμπαινε, δε θα υπηρχε διαφορα σ'αυτο τον τομεα. Λειπει η ποιοτητα στον ασσο.
ετσι θωμα αγορι μου. Με μεγαλα γραμματα, να μπορουμε να διαβαζουμε κι εμεις οι ηλικιωμένοι με καταρρακτη.![]()
η τελευταία σημείωση στην αναφορά τι σημαίνει?
![]()
Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)
BrazHlias (12-11-18)
To "no doping control"?
Λογικα θα ειναι τυπικη σημειωση. Μονο σε τυχαια επιλεγμενους αγωνες γινεται ελεγχος.
Δεν έλεγξαν τον κο Τράκη γιαυτό το γράφει.
chainsaw (12-11-18)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks