Ουφ τελείωσε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ουφ τελείωσε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Καλα κωλοφαρδοι υπήρξαμε στο τέλος καθώς κοιμηθήκαμε και μαλακιστηκαμε επικίνδυνα. :p
Ο Λε Ντει ειναι η μαύρη τρύπα του ρόστερ ως τωρα. Ας πουμε και ο Τιμά δεν ηταν κατι σήμερα αλλα με Τουπαν και Παπ Κλάιν. Στο 5 ομως μετά τον Σέρβο το χάος.
Και δεν ειναι μονο η ελειψη εμπειρίας. Κι ο Ντανστον κάποτε δεν ήξερε τι ειναι η Ευρωλίγκα. Είχε όγκο ομως και μόλις βρήκε τα πατήματα του επιβλήθηκε.
Τούτος εδώ ειναι φτερό στον άνεμο.....
Να μοιραστώ μαζί σας ότι είχα παίξει νίκη 9+ πόντους και έγινε ότι έγινε. Κλαίω ακόμα.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (25-10-18)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Χρήστο αν δεν έβλεπα τον αγώνα θα έλεγα αααα έκανε πολυ καλο ματς!!
Ουτε καν.....
― Bertrand Russell
Ο Αλέφαντος αν ήταν προπονητής στο μπάσκετ θα τον έκανε πλει μεικερ.
Θα έλεγε πως είναι παιδαράς και αν του αλλάξει θέση θα αφήσει εποχή.
Καλη νικη παμε τωρα για ενα ματς χωρις αγχος στην ρωσσια.
Ο λιντει επιθετικα ειναι πολυ καλος, στην αμυνα δεν εχει καμια σχεση με τους μαυρους πηδηχταραδες που ειχαμε (χαινς, ντανστον, μπιρτς ακομα και χαντερ). Αλλο στυλ παιχτη.
Τωρα το να λεμε παρε καλυτερο παιχτη ειναι μια κουβεντα. Η δευτερη ειναι αν υπαρχει καλος παιχτης αυτη την περιοδο. Συνηθως δεν υπαρχουν παιχτες διαθεσιμοι νοεμβρη μηνα.
BrazHlias (26-10-18)
Ξεκίνησε όμορφα η βραδιά (νίκη στο Λουξεμβουργο) και έκλεισε τέλεια με νίκη στο μπάσκετ και Πουτσίνι στην ντουμπα.
Faithful (26-10-18), Red&White-Nick-7 (26-10-18), The Dude (26-10-18)
Μπήκε ο Στρελνιεκς να παίξει κι έτσι έπαθε υποτροπή και ειναι αμφίβολος και για οακα.
Ποιο λαμπρό μυαλό κράτησε το ιατρικό τιμ??????
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks