The Dude (23-10-18)
Βρες μου μια καλύτερη ομάδα από μας στον πλανήτη Γη και θα σε παραδεχτώ. Μπορείς να ψάξει και υπογείως...
There is a Dude in town
The Dude (23-10-18)
Μόνο ρε... έτσι. Το πιασες το νόημα ναουμ...
There is a Dude in town
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (23-10-18)
Περνά δυσκολίες η ομάδα αλλά εγώ ακόμη ελπίζω για Μπακού για να μη ξεχνιόμαστε.
Γουι καν ντου ιτ και φέτο θα το κάνουμε.
panahs7 (23-10-18)
Εκτός αποστολής Μεριά και Τσιμίκας.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (23-10-18)
Για να μην τρελαινεστε, να σας τα δωκω ολα στο πιατο. Αλλωστε ειπαμε, εγω δινω το χαρτακι στον Μαρτινς:
Απο την 11αδα της Κυριακης, μεθαυριο βασικοι μονο Καμαρας, Γκερερος και Ποντενσες.
Πιθανον και ο Γκιγιερμες αλλιως θα φαει η μαπα μας Μπουχαλακη, παλι με χρονια με καιρους.
flessanto (23-10-18), giovanni#10 (23-10-18)
Εγω τον Ποντενσε του ειπα να βαλει αλλα δε με ακουει.
χεστηκα για το παιχνιδι.καλυτερα να κερδιζαμε τον οφη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εμείς που γουστάρουμε όμως θα το απολαύσουμε. Και αν δεν γίνει αυτό, στα @@ μας τα 2 πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό!
Πολύ χάρηκα με το 2-0 της μπαγερν. Aντε νικηστε και εσεις την ντανταλουγκ..ντουντιλαγκ.... ντιρι νταχτα... ντουντου....τους λουξεμβουργιους τελος πάντων για να μη μετατραπει το χαμόγελο σε αυτό.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Επιτέλους θα παίξει η παικτάρα ο Μπουχαλάκης. Ένα εξάρι έχουμε και το άφηνε έξω για να παίζουν κάτι ψευτοοκτάρια. Ήμουν απαισιόδοξος, αλλά τώρα βλέπω τεσσάρα με τον Κρητικό
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
― Bertrand Russell
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks