Εγώ πάντως τους "φοβάμαι" περισσότερο κάτι τέτοιους random ορισμούς. Ποιος εμποδίζει τον κάθε παράγοντα να του παντελονιάσει ένα δωράκι; Δεν υπάρχει κάποια επίσημη αρχή να τους ελέγξει και η μοναδική τιμωρία τους για ένα κακό ματς θα είναι απλά να μην τους ξανακαλέσουν. Έχουμε πάρει χαμπάρι ότι στηριζόμαστε απλά και μόνο στο ότι είναι ξένοι, χωρίς να γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί στα παρασκήνια;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το καλό τώρα με τους ξένους διαιτητές είναι ότι δε θα φωνάζουν τα Ορκ ό,τι και αν σφυρίξουν. Πάρτε ένα γκολ - οφσάιντ και 2 κόκκινες και άντε γεια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A member of the 6G club
chainsaw (28-09-18)
Τραυματίστηκε ο διαιτητής, ο Ελβετός Φενταγί στη θέση του
Ο Ελβετός διαιτητής Σάντρο Σέρερ που είχε αρχικά οριστεί για να διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο συμπατριώτης του Σαν Φενταγί.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα ρε παιδί μου...
drizzt (29-09-18)
Καλώς τα παιδιά, 3-0.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Γκερερο θα βαλει και λογικα Μπουχα.
Οπως καθε φορα που ακουγεται οτι δε θα παιξει βασικος ο Μπουχαλιος, ετσι και τωρα: Βασικος θα ειναι.
Κατα τα αλλα, αυτη θα ειναι η ενδεκαδα.
Paneas (29-09-18)
Δύσκολο ματς και το κρισιμότερο από όσα έχουμε παίξει.
Ματς δίχως αύριο για το πρωτάθλημα. Ειδικά όταν με νίκη τους αφήνουμε στο -5. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα αν θέλουμε να πάρουμε προβάδισμα.
Το καλο ειναι οτι με τετοιο καιρό το γήπεδο δ ΘΑ γεμίσει και ο αγωνιστικός χώρος θα ειναι σκατα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μια χαρά λένε οι προβλέψεις ότι θα είναι ο καιρός.
Mastros7 (29-09-18)
Κακό ήθελα να πω.....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (29-09-18)
Δεν ξέρω τι γίνεται στον Πειραιά, αλλά εδώ από το πρωί βρέχει ασταμάτητα και ταυτόχρονα έχει πολύ αέρα.
Δεν δουλεύει το κοσμοτε τβ, ίντερνετ πιάνω μια στο τόσο και γαμιεται το σύμπαν.
Το τελευταίο εξάμηνο έχουν γαμηθει τα πάντα γενικώς, συμπεριλαμβανομένης και της "άλλης".
giovanni#10 (30-09-18), voskos_7 (30-09-18)
Εκτός αποστολής ο Μιράντα (ΘΑΥΜΑ!!), μέσα Σισέ και Τουρέ (ο οποίος λογικά θα μείνει εκτός 18άδας)
Αναλυτικά η 22άδα αποτελείται από τους Χουτεσιώτη, Γιαννιώτη, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκα, Κούτρη, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Τουρέ, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Χριστοδουλόπουλο, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν και Μάνο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Δεν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική στο να παίξει ο Μπουχαλάκης. Γκαζοζέν που ξεφυσά από το 20'. Γκιγιέρμε βασικός, δεν είναι ώρα για τρέλλες, νάζια και πείσματα
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks