Κάτι δε πάει καλά...
Κάτι δε πάει καλά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έχω την εντύπωση ότι πρέπει ντε και καλά να παίζει...
flessanto (11-10-18)
Με την κούλα, στο ΟΑΚΑ και το παιχνίδι στο γκολ, δε μπαίνεις για την εμπειρία - αλοίμονό μας αν υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση...
chainsaw (11-10-18)
Βγήκε ο Φορτούνης, τύπε, ποιός θα πάρει μπάλα στο κέντρο, να την κρατήσει και να τη σπάσει στα πλάγια αν όχι ο Τουρέ που το έκανε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον για χρόνια;
There is a Dude in town
Αγορίνα μου και εγώ για χρόνια το ίδιο έκανα - ο Τουρέ στα δύο παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε, αυτό, το "γρήγορο", δε το είχε...
Αυτό που φοβάσαι Νίκο είναι και αλήθεια.
Αυτές οι περιπτώσεις είναι περίεργες. Ο τουρε θα έχει μια ευνοϊκότερη μεταχείριση σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να είναι καθοριστικός με γκολ και ασίστ.
Τη θέση του Φορτούνη έτσι όπως παίζει φέτος ο Κώστας δεν θα την πάρει, αλλά πιθανόν ακόμα και να αλλάξει το σύστημα για να χωρέσει ο τουρε.
Από αυτή τη φάση χαμένος βγαίνει ο νατχο που παίζει ίδια θέση αλλά πιάνει και θέση ξένου και πιθανόν να μην μπαίνει ούτε δεκαοχταδα.
Εμαθα ελαμψε στο φιλικο με τα σπατα...
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Επέστρεψα κι εγώ επέστρεψε και ο Τουρέ. Σύμπτωση;
Στ'αρχίδια μου όλα να πουμε.
sadi (13-10-18)
Τον τύπο δεν έχω δει από τότε που επέστρεψε ο Σάκης. Όποτε η θεωρία μου πως είναι το ίδιο πρόσωπο αρχίζει και έχει υπόσταση.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks