1.80 είναι. Έλεος..
Του κλαμπ είστε όλοι;;
drizzt (18-08-18)
Εάν η Μπερνλει ενδιαφέρεται για το παιχνίδι και θα κατεβάσει τους βασικούς, σίγουρα είναι και το φαβορί, μην κοροϊδευόμαστε. Ομάδα που δεν ειναι ονομα μεν αλλα τερμάτισε 7η πέρυσι πίσω από τα μεγαθήρια, με αξία παιχτών σχεδόν 200 εκατομμύρια και με μεταγραφές 33 εκατομμυριων φέτος.
Από την άλλη ένας Ολυμπιακός που τώρα χτίζεται και σαφώς πιο ανέτοιμος αφού το πρωτάθλημα μας δεν ξεκίνησε καν.
Σίγουρα έχουμε καλες πιθανότητες, δεν λέω ότι είναι ακατόρθωτο προς Θεού, απλά με μια αγγλική ομάδα πάντα είμαστε αουτσάιντερ. Ας πουμε με την Μπερνλει 60-40. Αν πάντως δεν τους ενδιαφέρει το Γιουρόπα ακόμα καλύτερα για μας θα αυξηθούν οι πιθανότητες μας.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
flessanto (18-08-18)
Γιατί να μην ενδιαφέρεται η Μπέρνλι για το ματς? Έχει συχνά την ευκαιρία να διακριθεί στην Ευρώπη?
A member of the 6G club
drizzt (18-08-18)
1.80 κοντος;;; Για σεντερ στο μπασκετ λεμε;![]()
drizzt (18-08-18)
Ειμαι1.88, με υπέροχα γυμνασμένο σώμα, ηλικιωμένο πρόσωπο με αδρές, αποφασιστικές γραμμές, μάτια στο χρώμα της άγριας θάλασσας και μακριά, ως τους ώμους, ξανθά μαλλιά. Ενδιαφέρεται κάποιος για ...στόπερ;![]()
Κι εγώ κοντά στο 1,90 είμαι και γυμνασμένος σχετικά με πράσινα μάτια.
Επίσης μου αρέσει η ποίηση, οι πιλάτες, σιχαίνομαι το ψέμα και την αδιαφορία.
dimace (18-08-18)
Να σας δωσω εναν 1.90 να μην πηδαει ουτε χαρτοπετσετα και να στριβει με κλαρκ να ευχαριστηθειτε; Μεχρι 1.80 μια χαρα ειναι για αμυντικος. Δεν παιζει το υψος μονο του ρολο.
Δεν είπα ότι είναι πρόβλημα να είναι 1.80 είπα ότι είναι κοντός για στόπερ. Ο Ράμος είναι 1.85 και ο πουγιολ έχει Σταματησει την μπάλα εδώ και 10 χρόνια.
Τα σύγχρονα στόπερ προτιμούνται πλέον πάνω από 1.85.
Πρώτον για να έχουν πλεονέκτημα στο ψηλό παιχνίδι και
Δεύτερον για να έχουν μεγάλα πόδια ώστε να μπορούν να μπλοκάρουν τα σουτ των φορ πιο εύκολα.
Εξάλλου δεν έχει σχέση το ύψος με την ταχύτητα και όλοι το ξέρουν αυτό.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks