Για την ιστορία δηλαδή, αν 33 χρονών είναι καλή ηλικία, η κακή ηλικία ποια θα ήταν;
Μακριά πάντως από Τουρκία, δεν μας βγαίνουν οι μεταγραφές από εκεί. Eπίσης αρκετά πια με τους συνταξιούχους.
Ένα νέο παιδί να βρούμε να μπορέσουμε να στηρίξουμε την επίθεση πάνω του (όχι πως είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να βρούμε τέτοιο παίκτη Δεκέμβριο μήνα και με τα ψίχουλα που προβλέπεται να δώσει η ΠΑΕ)
Επειδή η δυσκολία που έχουμε στο σκοράρισμα είναι παραπάνω από εμφανής χρειαζόμαστε άμεση λύση. Συν το γεγονός ότι είναι χειμώνας και οι καλοί παίκτες δεν βρίσκονται εύκολα, η επιλογή ενός πιο έμπειρου φορά βγάζει νόημα. Μπορεί το καλοκαίρι να ψάξουμε κάποιον νεότερο ώστε να χτιστεί πάνω του ή επίθεση, αλλά για τώρα κάποιος 30+ φαίνεται πιο ασφαλής επιλογή. Ίσως ο Σολδαδο να έχει παρακμασει υπερβολικά και να είναι πιο πιθανό να βγει Καρντοζο απ' ότι Κοβασεβιτς, αλλά Μπεργκ, Κοντε, Σοριανο, Κεσερού θα βοηθούσαν.
Βάσει της μέχρι τώρα λογικής της διοίκησης, επιστροφή Μητρογλου ή Ιντέγε δε θα προκαλούσε έκπληξη πάντως.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οίκτο, ίσως...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (04-12-18), Red&White-Nick-7 (04-12-18), thelastbaron (04-12-18)
Επειδή σήμερα βλέπω πάλι φουλ Μπέργκ, έχουν αναλογιστεί πως με τη διαιτησία που έχουμε φέτος τον Μπέργκ θα τον πηγαίνει μία-μία από τις κάρτες;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τζοναθαν Σοριανο τα παστελωνε με τρελους ρυθμους στην Αυστρια.
Από όλες τις περιπτώσεις, τη μεγαλύτερη προοπτική την έχει ο Φερρέυρα, αν και έχει να παίξει καλά, από τότε που ήταν στη Λατινική Αμερική...
Ο Σοριάνο είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει ότι ξέρει που είναι το τέρμα, αλλά ποδόσφαιρο, έχει να παίξει πολύ καιρό και η ηλικία, δεν είναι σύμμαχος σε τέτοιες περιπτώσεις (θυμάστε τη Χάιδω, πιστεύω)...
Ο Μπεργκ, αμφιβάλλω... Μπορεί να βρει καλύτερο συμβόλαιο αλλού και δε νομίζω να έχει κατά νου και να γυρίσει στην ποδοσφαιρική Ζουαζιλάνδη της Ευρώπης και σε αντίπαλο για τον οποίο και σε προσωπικό επίπεδο, μόνο επαγγελματικού χαρακτήρα δεν ήταν οι τοποθετήσεις του.
Ο Μοντέρο είναι ο πιο εφικτός, αλλά και ο στόχος με τις λιγότερες πιθανότητες να προσφέρει κάτι ουσιαστικό...
Μας βλέπω με κάνα Γεντρισεκ στις 31/01
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
thelastbaron (08-12-18), voskos_7 (08-12-18)
Επίσης τον Μοντερο Δεν τον βλέπω καθόλου, να θυμίσω είμαστε στα δικαστήρια με την σπορτινγ για την υπόθεση του Ποντενσε... Επίσης μανατζερ του είναι ό Γκονσελβες που έχουμε κακιστες σχέσεις πλέων
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να είμαστε και κάπου τυχεροί...
Τι επιθετικό να βρεις τέτοια εποχή? Όσοι έχουν έρθει Γενάρη έχουν φύγει Απρίλη..
Για τον μπούτσο αγορά ή του Ιανουαρίου εκτός κι αν λέγεσαι Σίτι κ σκας εκατομμύρια..
chainsaw (10-12-18)
BrazHlias (10-12-18)
Mastros7 (18-12-18)
Δυσκολη φαση να βρεις σεντερ φορ, ειδικα ιανουαριο.
Με βαση παντα τις συνθηκες και το μπατζετ που διαθετουμε, πιο πολυ ψαχνουμε για καποιο λαχειο, παρα για παιχτη που θα ερθει εχοντας βασιμες πιθανοτητες να πετυχει. Βεβαια να πουμε την αληθεια, οσο θυμαμαι την ομαδα παντα ετσι ηταν καπως τα πραγματα.
Παντως το θεμα δεν ειναι να βρεθει μονο φορ που να βαζει γκολ, πρεπει και οι γυρω-γυρω να σκοραρουν και κυριως να δημιουργουν καλυτερες φασεις. Δεν ειναι το μονο μας προβλημα πως χανουμε γκολ, αλλα και πως οι ευκαιριες που κανουμε δεν ειναι παντα με ιδανικες συνθηκες. Δεν ειναι "κλασσικες" ευκαιριες για γκολ.
Μακαρι να δειξει κατι καλο ο μασουρας.
Η Φιορεντίνα τερματίζει τον δανεισμό του Μάρκο Πιάτσα και τον στέλνει πίσω στη Γιουβέντους. Η καριέρα του είναι σε τέτοιο σημείο που 1-2 χρονάκια στον Θρύλο δε θα του έπεφταν άσχημα.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να κάνει πιάτσα, τύπε;
There is a Dude in town
flessanto (14-12-18)
Ούτε ένας δε κάνει για αυτό, το υποτυπώδες που θέλουμε...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks