απο που να πρωτοαρχισεις
Mεταγραφές. Αγαπημένο θέμα συζήτησης γαύρων. Αμ πως? Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Δε λείπει. Γίνεται γαυροφόρουμ χωρίς μεταγραφές? Ούτε αυτό γίνεται. Τι και αν τα τελευταία χρόνια όλες οι μεταγραφές (σχεδόν) πήγαν άπατες. Έτσι θα πάνε και αυτές αλλά κουβέντα να γίνεται.
Γιατί όπως είπε και ο ποιητής, δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμαι...
A member of the 6G club
απο που να πρωτοαρχισεις
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μεταγραφες! χαχ Καλο!
Μεταγραφές, καταστροφές, έχω για σένανε κάνει πολλές.
Κι οι αντοχές γίναν κλωστές, πόσο ν' αντέξουνε σπάσαν κι αυτές.
Πήραμε Μάνο από ΟΦΗ. Ξεκίνησαν τα μπαμ
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
chainsaw (18-03-18), Red&White-Nick-7 (18-03-18), SKORPIOS7 (22-03-18)
SKORPIOS7 (22-03-18)
Δε τον ξέρω, οπότε δε κρίνω.
Από τώρα ανοίξατε θέμα για τις μεταγραφές; Ποιός ανώμαλος το ζήτησε;;;
Η πρώτη είναι ο Καμαρά, της Αζαξιό...
Τώρα, θα δούμε αν ο βασικός φορ θα είναι μόνος ή ο Μάνος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εδώ είναι ένα καλό σημείο να ζητήσουμε να ανοίξει θέμα για τις μεταγραφές νομίζω...
There is a Dude in town
flessanto (19-03-18), giovanni#10 (19-03-18)
Faithful (19-03-18)
Εγώ να πω την αλήθεια από το υπάρχον ρόστερ θα κράταγα (από αυτούς που είδαμε)
Προτό για δεύτερο - Μεταγραφή βασικού (Γιαννιώτης;)
Κούτρη-Χατζισαφί και Τσιμίκα για τρίτο (καλά τα πάει στην Ολλανδία)
Ενχελς-Σισέ-Ρισβάνη και μια μεταγραφή (Νικολάου δανεικός στον Ατρόμητο)
Ομάρ-μεταγραφή (Μασούρας της Λάρισας;)
Αμυντικό μέσο (εξάρι) απ΄το πάνω ράφι - Σιώπη και Ρομαό για μπακάπ του
Μάρτινς-Ταχτσίδη και 1-2 προσθήκες για τη θέση 8
Φορτούνη-Μάριν για τη φυσική τους θέση
4 εξτρέμ, τα 2 κλάσης και τα άλλα 2 θα μπορούσαν να είναι ο Μανθάτης και ο Μασούρας του Νιώνιου
Αν δε φύγει κάποιος απ΄τους φορ εκεί δε θέλουμε μεταγραφή. Μια χαρά είναι ο Πέρσης και ο Τζούρτζεβιτς όσο κι αν μου κολλάει καρκίνο, τον αγοράσαμε πολύ ακριβά για να μην πάρει άλλη μια ευκαιρία με σωστό πλάνο γύρω απ΄τους φορ.
*Όπως έλεγε και ένας καθηγητής μου στη σχολή «Όσων τα ονόματα δεν συμπεριλήφθησαν στον πίνακα αποτελεσμάτων να είναι βέβαιοι πως αυτό δεν έγινε καταλάθως»
![]()
Έντιτ - και ο Κιβρακίδης μου άρεσε φέτος, αν δεν τον έχει κλείσει κανένας μπαοκ, θα μου άρεζε να τον κλείναμε εμείς
![]()
Πολλούς Μασούρες έβαλες ρε τύπε...
Εμένα από το Ελλάντα, ένας παικτάκιος θα με άρεσε. Βασιλακάκης. Τα άλλα οκ, αλλά είναι απλώς τσόντες για 11άδα. Και αυτός βασικά κάτι τέτοιο είναι αλλά είναι πιο καλό εργαλείο.
There is a Dude in town
flessanto (19-03-18)
Μιας και βλέπω τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος (να'ναι καλά τα λινκ μου) ας πώ και εγώ την άποψή μου. Σίγουρα θελω να φύγουν Πάρντο - Ζιλέ. Αν και συνήθως τα πάμε καλά με σέρβους, ο Τζουρτζεβιτς φαίνεται να κάνει του κεφαλιού του και δε με ενθουσιάζει, αλλά ίσως αν είχαμε προπονητή να έπαιζε καλύτερα. Θέλω να μείνουν Μαριν, Καρίμ, Ομάρ (αν και μία παίζει καλά, δύο κάνει ο,τι να'ναι) , Ρομαό, Ταχτσίδης. Επίσης να μείνει και να παίζει περισσότερο ο Μαρτινς.
Οι άλλοι ας πάνε να μας φέρουν μύρια, να τα έχουμε στα ταμεία να τα χαιρόμαστε.
Για μεταγραφές διαβάζω για έναν γάλλο (έλεγαν στο sportdog οτι θα φέρουν κάποιον απο ιβηρική χερσόνησο, οπότε φέρνουν μισό πορτογάλο.)
Να ξεκαθαρίσω, ότι μηνύματα με εικόνες - βίντεο και δε συμμαζεύεται με κώλους, δεν είναι εκτός θέματος - και βυζιά, αν μιλάμε για μεταγραφές από Ισπανία.
Τώρα, να πω ότι θέλω όλο το ρόστερ αλλαγή, για να μην είναι τίποτε μεταδοτικό και το κολλήσει κανένας στους καινούργιους, θα είμαι απόλυτα ακριβής. Όποιος και να έπαιξε λίγο καλύτερα από τους άλλους, κατά λάθος έγινε και δε πρόκειται να ξανασυμβεί στην καριέρα του.
Όλοι οι δανεικοί να έρθουν πίσω, για αρχή ώστε να δούμε τί θα κρατήσουμε και μετά να πάμε για απόκτηση βασικών.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (22-03-18)
Θέλουμε Kiril Despodov λένε τα sites.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Αν κρίνω απο το βιδεάκι θα ταιριάξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Φαίνεται ωραίο τυπάκι με όρεξη.
Καλός, ο μόνος που προσπάθησε...
There is a Dude in town
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks