The Dude (11-06-16)
The Dude (11-06-16)
Γιατι δεν φτιαχνουν και οι δικοι μας ενα επισημο youtube channel οπως εχουν και οι αλλοι οπαδοι, για κερκιδα κτλπ.....
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (10-03-17)
Πληρωμενοι ειναι δλδ? δεν γνωριζω απο τετοια εγω
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
To 7 για μένα είναι ένα νούμερο ιστορια, ένα νούμερο θρύλος, ένα νούμερο αξέχαστων στιγμών. Έχω περάσει μοναδικές στιγμές στη θύρα 7 που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ, στιγμές που θα μεινουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου. Ακόμα και όταν παίζω τζόκερ πάντα βάζω το 7, ενώ παίζω μόνο τα χρυσά 7άρια από το σκρατς. Γιατί το 7 σημαίνει για μένα τύχη, σημαίνει Ολυμπιακό, σημαίνει κάτι που το έχω δέσει με τις αξέχαστες στιγμές στο γήπεδο. Ολυμπιακός από παιδί, Καραϊσκάκη μια ζωή...
Κάποιος την έπεσε στον Τσουκαλά γράφουν, τον κοπάνησε με σφυρί στο κεφάλι(!) και τον έχει στείλει νοσοκομείο. Οι ΑΡΔ λένε ότι ήταν πρεζάκι και δεν έχει σχέση με οπαδικά, ο Καραπαπάς λέει να μη τους ακούμε κι ότι ήταν βαλτός. Έχει συλληφθεί btw.
Ζάκι και καλά, με τατουάζι ζελεδένιο... τα πράματα δεν πάνε καλά, ο πύρινος ίσα που συγκρατείται και αν γίνει κανα περίεργο θα έχουμε θέματα...
There is a Dude in town
Ο Άκης είπε οτι ο Τάκης ειναι καλα ενώ ο συλληφθέντας όχι και τοςο...πωωω κόσκινο θα τον κάνανε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρε παιδια καντε κατι και μαζεψτε τα μαλακισμενα που χαλανε την εικονα του συλλογου. Τοση προσπαθεια κανει η Θυρα 7 στον ερασιτεχνη, ειναι κριμα να υποβαθμιζει την προσπαθεια ο καθε κομπλεξικος.
The Dude (08-05-17)
μαλακες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Oπως παντα συντομος, περιεκτικος και " to the point".
BrazHlias (29-03-18)
Το αστείο SDNA ξεβρακώθηκε εντελώς. Μόλις έβγαλε έκτακτη αποκλειστική "είδηση" ότι ο Άκης ήταν ανάμεσα στους 80 κουκουλοφόρους που έκαναν τα επεισόδια προχθές στον Πειραιά και αναζητείται απ' την αστυνομία.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ο ίδιος κάνει εκπομπή αυτή τη στιγμή και μάλιστα απάντησε πάνω σ' αυτό.
edit: Μόλις πρόσεξα ότι το άλλαξαν σε: αναζητήθηκε για αυτόφωρο χθες, αφού ξεφτιλίστηκαν πρώτα.
BrazHlias (31-03-18)
Παρά πολυ ωραία τα είπαν.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αθάνατοι. Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks