Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)
Και που τους έχουμε θέμα πολύ τους είναι. Σιγά μην παίζουμε και με την ονομασία του.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A member of the 6G club
Να ζητήσω κάτι πιο τολμηρό;;;
Ανοίξτε θέμα για μεταγραφές...
Και σβήστε τελείως το παλιό, μήπως και αλλάξει το χέρι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (17-03-18)
Γιατί έκλεισε το πιο ενδιαφέρον θρεντ; Όντως.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη estai : 17-03-18 στις 22:20
Να προτείνω να μεταφέρουμε την κατηγορία "παίκτες του Ολυμπιακού", ολόκληρο, εκτός από τους πρώην ερυθρόλευκους, στον κάδο ανακύκλωσης, καθώς, θα μείνουν - δε θα μείνουν 5 άτομα... Πού να μεταφέρουμε τώρα, 30 θέματα;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
To φορουμ εχει δυστυχως καποια θεματακια τωρα τελευταια. Οταν παταω να μπω σε καποιο θρεντ, εμφανιζει συχνα μονο το τελευταιο ποστ. Επισης σε αρκετα θρεντ, δεν μεταβαινει ο browser στην τελευταια σελιδα, αλλα φτανει μονο μεχρι καποια απο τις τελευταιες.
Συμβαινει και σε αλλους αυτο, ετσι;
Χμμμ... Για δοκίμασε με κάποιον άλλον browser. Kαι ίσως έναν καθαρισμό των cookies.
A member of the 6G club
chainsaw (08-10-18)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (11-10-18), captain-cook (12-10-18), consigliere (12-10-18), drizzt (14-10-18), Faithful (12-10-18), flessanto (13-10-18), giovanni#10 (12-10-18), Gtakis (12-10-18), kouzoulo (13-10-18), Red Sting (12-10-18), Red&White-Nick-7 (12-10-18), voskos_7 (12-10-18)
Δεν περίμενα να είμαστε τόσο τυχεροί που να έχουμε και κουζουλό και σαδι πίσω στο φορουμ. Αλλά βλέπω οτι και οι δύο συνεχίζετε να γράφετε.
Καλώς ήρθες στην παρέα σαδι!!!
Παιδιά λιγη προσοχή με τα οφτοπικ σε αυτό το θρεντ σας παρακαλώ
Έβαλα μια φωτογραφία προφίλ και τη δέχτηκε αλλά δεν φαίνεται στα θέματα που συμμετέχω. Κάνω κάτι λάθος;
celticfrost (23-12-18)
Αερικό7 (23-12-18)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks